godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yeni gelen hazırlık kızlarını kestim.. Erkeklerine hareket yaptım.. Kaçtım.. (88liyim) [Bu mesaj godzilla112 tarafından 13 Eylül 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya off en yakın arkadaşlarımla sınıfımı ayırmışlar lise son da sınıf mı ayrılırmış pofff... saten okula bile almadılar sınıfları orendik sora daıttılar. Bi de mudur yarım saat konustu takım yasak filan dedi dedim ne dio bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Dwinz, 13 Eylül 2004 15:34 tarihinde demiş ki: valla şimdi 87 liyim bu sene gelecekler 90 lı olacak..amaaa 90lıdan 90lıya fark var.. Bugun gelenler ufaklık aralarında buyuk gosterenlerde var. Ama yazın bi kız gordum ayarladım hatta kız 90lı ama boyu posu benle bir herbişeyside direk 87li 86lı falan gösterio öyle yani.. Olgunsa yaşa bakmıcan bence.. Bizde bu sene süper lerle aynı zamanda ( bizde sabahcı öğlenci olayı war )okuycaz cok tatlı kızlar war süperlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya sizin shu okul / trafik ikilisi ruyalarıma bile girdi yani! Nasıl bir stress yapmışsam rüyamda trafiğin arasında sıkışmış kalmış işe yetişemiorum die kriz geçiriyordum! Vay be Medya dan nasıl bir etkilenmekse bu anlıyamadım euheuhe! PS: Okulu nasıl özledimi bilemessiniz bence söyleneceğinize tadını çıkartın![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: godzilla112, 13 Eylül 2004 15:59 tarihinde demiş ki: Erkeklerine hareket yaptım.. Kaçtım.. (88liyim) [Bu mesaj godzilla112 tarafından 13 Eylül 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Yeni gelen hazırlıklar 90 lı be yuh sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 heh yine aynıydı bi saat müdürü dinleyip ders programı alında filan daha sonra kaçan kaçtı bizim gibi kaçmayanlar bütün gün boş boş oturdu değişik bişi yoktu ortamda[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 300 tane hazırlık geldi. biz bu sene 9 lular olaraktan ikiye bölündük törende. aramıza hazırlıklar geçti. aramıza almıs olduk yani. onlar da ufak martıcıklar daha zuhaa :D yeni gelenlerde kız olarak da erkek olarak da fazla iş yok . bu arada bizim 88 liler 2+3 okuyacaklardı. 89 lular da 4+1. bu sene hepimiz 9. sınıf olduk aynı kitapları okuyoruz. bi üst dönem ile bi alt dönem aynı hede oluyo yani. iğrenç tavsiye etmem. sınıfları karıstırdılar. tanıyodum bizim dönemdekileri fazla sorun yaşamadım o yüzden. öle tanısma faslı falan olmadı :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 2-3 saat töreni bekleyiş-törenin kendisi Lise son oldum, geçen senekiler bazı günler erken çıkıyodu okulda 9 saatti, bu yıl sadece perşembeleri yarım gün ve okulu 8 saate almışlar:( pek kız kesecek vaktim olmadı da kentinde kızın tekinin eli olmaması gereken bi yere çarpınca(!), reflekslerim devreye girmeden (kafa atıcaktım kararlıydım) pandik atan malakın dişi olduğunu anladım. aynı zamanda yarı boyumda ve muhtemelen 3-5 yaş küçük olması her türlü olasılığı (maalesef kafa atma olasılığını da) 0 ladı ve ben dumurları üst üste yaşayarak hayvani kantin kuyruğundan uzaklaştım. Hocalar anlattı habire össydi carttı curttu, dersane gibin yapıyolarmış ediyolarmış falan filan... Böyle geçti işte benim ilk günüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kiddoyla buluşcaktık okulda bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Gelcez yarın işte alla allaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben uyandım kahvaltı yapıyorum saate baktım milletin okuldan daalma saati.. önce güldüm sonra düşündüm.. okulu çok özledim[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Wendigo, 13 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: üniversite değil de, lisedeyken okulun ilk günlerini unutamam. hem okul basladı tatil bitti diye uzulur hem de arkadasları goreceğim diye sevinilir. hemen yazın ne yaptın geyikleri harlanır. yemekhanede tavuk pilav çıkar. hocalar daha bi gergindir, gene geldi veletler die ;)= oof oof özlemişim liseyi, ne güzeldi be ;)= hah aynen olay buydu. ama hiç üzgün değildim tam tersine özlemişim herkesi ve tavuk pilav çıktı evet ehe[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 YAZ TATİLİ NE ZAMAN Not:mudur ilk gun kılık kıyafet teftisi yaptı 100-150 kisiyi topladı nazi kampları gibi geceni sen saga sendevam:D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: BullDoG, 13 Eylül 2004 17:28 tarihinde demiş ki: nazi kampları gibi geceni sen saga sendevam:D yok canum . orda sen sağa ben sola olayı yok. herkes direk bi yere gidiyor .[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Şafak 119. 119 sonra bitiyor okulum eheh.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok sıkıcıydı müdür 45 dakika konustu[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 açılışı "sakallarını kes!" uyarısı alarak yaptım. iyi oldu, kestim ferahladım. nese geldik, batırmışlar sınıfı. tüm fm'ler en fazla 18 kişi iken, tm sınıfı olarak 35 kişiyiz. eski sınıfın çoğu fm seçtiği için, biz 7 kişi filan kaldık tm'de. 4 sınıfı karıştırmışlar, çorbaya çevirmişler. yine de eğlendik, geyik yaptık, tm sınıfında azınlık olduğumuz için kaynaştık baya bi. güzeldi yani ilk gün. herkese lazım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bizimkiler yurtdışında halkoyunları hedesine katılmışlar o gazla gene bastılar folk bastılar folk. ehehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Valla ilk gün okulun bahçesinden girdik, içeride bir tane Crysler Crossfire duruyodu. Daha sonra baktık okulun hazırlık kontenjanları falan birhayli artmış, sınıftan ve öğretmenden tasarruf olsun diye bizim TM sınıfı başka bir FM sınıfı ile birleştirilmiş falan... Bi de Almanya'dan en faşist hocaları özenle seçmişler... Geçen hafta ilk izlenimim buydu ama şu anda sadece Fizik ve Matematik derslerine giren hocamızın faşist oldukları görüşündeyim. Diğerlerinden oldukça memnunum. Gördüğünüz gibi bir hafta içerisinde bile okula bakış açınız değişebiliyor.. Ha bir de coğrafya hocamız var ki değinmeden edemeyecem kendisine. Aynı zamanda disiplin kurulu başkanıdır kendisi. Hiç sevmem, o da beni sevmez. 9. Sınıfta coğrafyama 0 vermişti 2. dönem. Şu an 11. sınıftayım ve bir yılım daha var. Bakalım ne olacak benim sonum bu coğrafyacıyla. Tamam tembel ve kötü bir öğrenciyim ama bu kadar "kötü" (hem kötü ders anlatır, hem de kötüdür işte... kısacası berbat bi kadın) bir öğretmen görmedim![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Erutan, 13 Eylül 2004 11:42 tarihinde demiş ki: ben hiç özlemiyorum vallaha cok b.ktan geçti hiçbişey yok sahte arkadaşlıklar para için vs vs yuh be sanki i$ hayatindasin ne oluyo ya ucma lise arkada$ligindan bahsediyoruz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oo sen bilmiyoın disap, Erutan New York borsasında hisse sahibi bi arkadasımız.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 okul işte 10 ay nasıl bitcek ya pfff...[signature][hline]What if you were led to play a different game instead How hard these frustrations are to mend Headstrong.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Beyaz yakaları annenize ütületmeyi unutmayın :D *makarasına kızdırır ilköğretim öğrencilerini*[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 babalar bizim okul gecen hafta acildi herkes daha bi artiz olmus bole yada bana ole geldi hic sevmedim walla su ana kadar [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 13 Eylül 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hoca anlattı anlattı bişiler lise ikiyiz ya (hazırlık dahil) işte tanışma faslı bilmemne her bişeyi söyledi kitaplar defterler ... sınıfta - derste şöle böle duracanız konuşmucanız falan filan ne varsa söyledi.. en son bi soru sordu "Şimdi sorusu merak ettiği bişeyi olan varmı?" die.. ben - kaç dk kaldı? die sorunca dumur vaziyet.. oturup ağlıodu askalsın kadın..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar