nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Buz gibi golünü yediler gsnin:) Maç 0-0 dakka 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 buz gibi dedi inanilmazsin bu kadar saldrigan atak oynayan takim yoktu bu hafta[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ne buz gibi deilmiydi yani Pasif ofsayt vardı gol attı gs Hakem ofsayt verdi Yedi yani golü ne deseydim? Ayrıca bu kadar atak oynuo gs ama bi okadarda açık oynuo Samsun pek yakalayamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Gs çok gereksiz sertlikler yapıyo Celil ucuz atlattı ama diğer samsunlunun kol kırıldı galiba çok kötü düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 vay krita vay iyi atti pust[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Necatinin sutu direkten döndü Ama kıritanın golüde hakkaten süper Off diyorum sadece yok böle bi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 super attı herif valla cacık olmaz gs den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Necati 1 - 1[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1-1 oldu necati güzel gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Çok aptal bi hata yaptı samsun Ama necati güzel gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Necati 2 - 1[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Burdan zaten çevirme şansı yo ksamsunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yürü be necati be aslansıııın kaplansııııın alemin kralısııııın[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 necati co$uo gene 3 gelcek mı bakalım[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Çıkardı çoktan necatiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 arifi mi aldı?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 C1mbom alirrrr[signature][hline]Helarus Catviezel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hakan çok güzel bi gol attı Yani hakandan beklenmicek bi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 son yarım saati izleyebildim,oyuna hakimdik gayet güzel oynadık helal aslanlara gs frvr.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Şu Necati GS'nin son 3 senedir aldığı en iyi adam sanırım... En başarılı transferi. Zaten en kaliteli oyuncuları genelde GS buluyor da para yetmeyince sağa sola kaptırıyoruz genelde.. (İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Fatih Sonkaya, Önder Turacı, Deniz Barış, Çağdaş vs vs) Neyse, şu Necati daha geliştirse kendini valla GS'yi sırtlar götürür...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Rewendor, 12 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki: Şu Necati GS'nin son 3 senedir aldığı en iyi adam sanırım... En başarılı transferi. Zaten en kaliteli oyuncuları genelde GS buluyor da para yetmeyince sağa sola kaptırıyoruz genelde.. (İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Fatih Sonkaya, Önder Turacı, Deniz Barış, Çağdaş vs vs) Neyse, şu Necati daha geliştirse kendini valla GS'yi sırtlar götürür... özellikle hakan'la çok iyi uyum sağladılar,devamı gelir inşallah..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Song diyorum + Necati diyorum helal diyorum ek olarak samsunun su orta alandaki keloşu(golü atan) süper herif adam acaip diri ve süper sut cekiyo bizde sut cekmesini bilen yok valla tam aradıımız herif tipi öle bişi bulsak keşke[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ya 2. yarı parçaladı gs samsunu feci pres yaptılar beklemıoduk valla bole :P Hadı aslanlarım bu futbolla geeriz bjk yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: vitae, 12 Eylül 2004 22:23 tarihinde demiş ki: ya 2. yarı parçaladı gs samsunu feci pres yaptılar beklemıoduk valla bole :P Hadı aslanlarım bu futbolla geeriz bjk yi inşallah.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: DynamicK, 12 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Song diyorum + Necati diyorum helal diyorum ek olarak samsunun su orta alandaki keloşu(golü atan) süper herif adam acaip diri ve süper sut cekiyo bizde sut cekmesini bilen yok valla tam aradıımız herif tipi öle bişi bulsak keşke özellikle Song,harbiden dediğin gibi süper bi adam iyiki almış + tomas'ta öyle iyi takım olduk harbiden.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar