Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Samsunspor

nonos

Öne çıkan mesajlar

Şu Necati GS'nin son 3 senedir aldığı en iyi adam sanırım... En başarılı transferi. Zaten en kaliteli oyuncuları genelde GS buluyor da para yetmeyince sağa sola kaptırıyoruz genelde.. (İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Fatih Sonkaya, Önder Turacı, Deniz Barış, Çağdaş vs vs)

Neyse, şu Necati daha geliştirse kendini valla GS'yi sırtlar götürür...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 12 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Şu Necati GS'nin son 3 senedir aldığı en iyi adam sanırım... En başarılı transferi. Zaten en kaliteli oyuncuları genelde GS buluyor da para yetmeyince sağa sola kaptırıyoruz genelde.. (İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Fatih Sonkaya, Önder Turacı, Deniz Barış, Çağdaş vs vs)

Neyse, şu Necati daha geliştirse kendini valla GS'yi sırtlar götürür...

özellikle hakan'la çok iyi uyum sağladılar,devamı gelir inşallah..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 12 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
Song diyorum + Necati diyorum helal diyorum

ek olarak samsunun su orta alandaki keloşu(golü atan) süper herif adam acaip diri ve süper sut cekiyo bizde sut cekmesini bilen yok valla tam aradıımız herif tipi öle bişi bulsak keşke

özellikle Song,harbiden dediğin gibi süper bi adam iyiki almış + tomas'ta öyle iyi takım olduk harbiden.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...