Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya gencler bu divx olayina yeni basladim .. bi divx filmi yukleniyo su anda. divxplanet tende tam bi kurulum programi indridim 4-5 tane prog kuruldu pcye simdi .. ama ben napicagımı nasi kullancagimi cozemedim altyazisiyimis, sesle gorutu uyusturmakmıs,fpsymıs, xvid ,morgan ffalan filan.. burdaki nerdeyse butun divx topiklerini okudum dahada kafam karisti. bana sole hersei anlatabilcek yardimci olabilcek biri yada bi yazisi olan varmi ? cinnet gecircem yoxa burda :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 öf bi yardim edin arkadaslar lütfen ya[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şimdi sen divx film mi izleyeceksin yoksa bir video formatını divx e mi çevireceksin? eğer divx film izleyeceksen yapman gereken tek şey film in dl ının bitmesini beklemektir ardından o yüklenen programlar ile yada windows media player ile rahatlıkla izleyebilirsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Divx film seyredeceksen sadece divx yada xvid codeclerine ihtiyacın var birde ac3 filter'a ihtiyacın olabilir. Altyazı için divxG400 filter'i kullanabilirsin. Nimo gibi codec pack yüklediysen sil hepsini. Tek tek dediklerimi kur. Nerden bulacağını bilmiosan yada bulamıosun sor bana.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben divx film isliyecem. ama mesela bu altyazi denen olayi nasil yapacam .. veya divx olayini cdye atinca bi dvd playerden fln izleyebilcekmiyim .sadece divx player buna yetiosa diger programlari silmelimiyim vs. vs. ??[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yok ben onu indirmedim ama indirdigim packin icinde hepsi var galiba ben sana ismi wersem bi bakabilirmisin benım ıcn ? Gordian Knot Codec Pack 1.6 Setup divxplanet.net ten indirdim ..[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 icinden cıkanlar: divx xvid morgan stream switcher ffdshow ac3filter[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 divx i normal dvd playerlar çalıştırmaz divx destekli playerlar çalıştırır birtek. alt yazı olayına gelince divx playerların çoğunluğu destekler film ile alt yazının konumunu belirtirsin gösterir aynı anda player.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 O yüklediklerin yeter aç mediaplayer ile izlersin... yada bsplayer var ve ben ondan vazgeçmem onunla izleyebilirsin indirdiğin filmin yanında altyazı dosyasının olması lazım. BsPlayer var ise onda ekranı sağ tıklayarak hemen hemen herşeye müdahele edebiliyorsun k-lite codec pack var ise onu kur içinden bsplayer çıkıyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yoo yanında altyazi dosyasi falan yok direk avi.. gerci filim tam bitmedi ama denemek icin avipreview le 5 dakka seyrettim.. film ingilizce ben turkce altyazdan bahsediyorum[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bide bu bahsettigim olay nimo gibi mi ? yani silmelimiyim hepsini[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hayır. O pack'in içinde harbiden sadece o dediklerin varsa silme. Morgan Switcher birden fazla dublaj olan filmlerde sesi değiştirmek içindir. ffdshow ise benim bahsettiğim divxg400 gibi bir filtre programı. Altyazı göstermek ve filmi seyrederken sağ altta çıkan ikon sayesinde Morgan Switcher ve diğer codeclerin ayarlarına ulaşmak için kullanılıo. Altyazı filmden ayrı bir dosya. genelde .sub, .txt veya .srt uzantılı olur. Filmden ayrı bulacan yani onu. Şimdilerde sadece www.divxforever.com sitesinde altyazı bulunabilio. Ordan aratırsın. Bedava üye olman gerekio ama. Altyazı dosyasının sendeki filmin kopyasına göre olanını indirmen lazm. En önemli kriter, kaç cd ve kaç fps olduğu. FPS'ye gspot adlı program ile bakabilirsin. yahoo'dan felan arat rahat bulursun. Altyazıda zorluk yaşamak istemiosan filmin adındaki gereksiz şeyleri siliceksin. Last_Samurai_CD1_FOV(Sharereactor).avi gibi bir isim saçma, LastSamuraiCD1.avi yaparsın Altyazıyı bulduysan artık 2 cdlik altyazı ise 2 altyazı dosyasının adını da video dosyası ile aynı yaparsın. Örnek: LastSamuraiCD1.avi LastSamuraiCD1.sub Altyazı ismi LastSamuraiCD1.EN.sub LastSamuraiCD1.TR.sub da olabilir altyazı dilini belirtmekte kolaylık olsun diye. Önemli olan ilk noktaya kadar olan kısmın video dosyası ile aynı olması ve son 3 harfi yani dosya tipini belirten kısmı değiştirmemen.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yardim icin cok saol kardes isime cok yaricak bunlar.. pcde simdi gspot un setupunu buldum simdi fps olayi biraz karisiga benziyor deniyecem. onun disinda benim indirdigim kopya icin divxplanet.net te arattim ama orda ayni isimli bulamadigim icin indirmedim bile .. sanrim benimki farkli biraz.. simdi senin verdigin adresede bakicam[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 konu hakkında paticikte bi sürü şey yazdım, bunlardan biri: said: Bonecrusher, 22 Mayıs 2004 03:21 tarihinde demiş ki: mpeg film formatı avi de film formatı halk arasında "divx" denilen hadise, divx metoduyla sıkıştırılmış avi uzantılı film dosyası.. yani mp3 nasıl wav'ları sıkıştırıyorsa, bu da avi'leri sıkıştırır, ama uzantısı hala avi kalır. ancak sıkıştırma metodu yüzünden kalitesi az da olsa düşer, ve uygun codec lazımdır. mp3 ses sıkıştırma metodudur, divx ise video sıkıştırma metodurur. bu yüzden sadece mp3 (winamp mesela ya da media player) yüklüyse, filmi izlerken görüntü gelmez, onun yerine ses gelir. divx codec'i de yüklersen (ya da filmi sıkıştırmada kullanılmış hede) görüntüyü de görmen mümkün. böylece hem ses hem görüntü çıkar, filmi mutlu mesut izlersin. http://www.divx-digest.com sitesini inceleyebilirsin. gereken codeclerin çoğu nimo codec pack'te mevcuttur. divx, xvid gibi yaygın codecler vardır. eğer bi film dosyası açılmassa, gspot programıyla açıp, gereken codecleri, sende yüklü olup olmadığını görebilirsin. ayrıca "render" ederek, film dosyasının hatalarını görebilme imkanına sahipsin. codecleri yüklediğinde, herhangi bir windows media player versiyonuyla açabilmen mümkün. yalnız "başlat -> çalıştır -> mplayer2" yazdığında çıkan mplayer2 (eski media player) daha stabil bir program. yeni media player'ların çalıştıramadıklarını bu çalıştırma imkanına sahip.. bsplayer deniyebilirsin ikinci olarak. ben pek kullanmıyorum ama bu da güzel programdır. ben media player'ları tercih ediyorum.. http://www.videolan.org sitesinden çekebileceğin vlc programı, emule gibi programları kullanırken, bitmemiş film dosyalarını önizleme yapabilmeni sağlar. ayrıca görüntünün yeşil olduğu filmlerde bir tek vlc'nin düzgün çalıştığını gördüm. 3. tercihin (diğer iki program açamassa - codecleri yüklemene rağmen) bu program olsun.. geriye ne kaldı? ha, divx-digest ve google'da arama yapıp, divx2dvd, divx 2 dvd, divx to dvd, avi2dvd... programlar bulabilmen mümkün. yani dvd'den divx yapmanı sağlıyan dvd-rip programları ve divx'ten dvd yapmanı sağlayan programlar mevcut.. ekleme: türkçe makaleler what is divx? bir de paticikte divx ile ilgili arama yaparsan birçok şey bulman mümkün.. nimo codec yerine k-lite mega codec pack çekiceksin. codecler yüklenirken, vobsub da yüklenecektir, senin altyazı dosyanı görüp ona göre film çalarken altyazı geçicektir. Cat'in dediği gibi, X-Men.English.Divx.Full.Sharereactor gibi adı olan filmi adlı bir filmi X-Men yapıcaksın kolaylık için. alt yazıyı bulcaksın. .sub veya .txt dosyalardan oluyor genelde. bunlar, filmle aynı isimde olması gerek. X-Men ise filmin adı, subtitle dosyası da X-Men olcak. Buna rağmen çalışmassa X-Men.sub diye değiştirirsin adını. .txt uzantılı dosyalarda genelde Dosyanın adının sonuna .sub koyuyorsun, çalışıyor. Gspot'u hiç fps için kullanmadım. Hiç gereğini duymadım, kazaa'dan bulduğum altyazılar sanşıma hep filmle uygun fps'de çıktı, ya da vobsub otomatik olarak ayarlıyor olabilir filmde fps'yi.. Bir de BSPlayer kullanmayı bıraktım. Tamam codec konusunda Windows Media Player'dan başarılı, ancak Windows Media Player tercih ettim ben. Subtitle konusunda BSPlayer iyi (direk subtitle'ın yerini bulup ekliyebiliyorsun) Ben VLC (VideoLan) tavsiye ediyorum. Çünkü ne bsplayer'ın ne de media player classic (Windows media player'ın eskisi codeclerde çok daha başarılı) çalıştıramadığı dosyaları çalıştırdı VLC. Tabii her zaman windows media player kullanmaya çalışıyorum, kullanışı daha kolay geliyor. Codec sorunu yaşamadığım sürece her filmi (k-lite mega codec pack veya nimo codec pack yüklersen) düzgün şekilde çalıştırıyor. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Eylül 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 media player classic ve klite codec pack beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 xp'de media player'da full screen yapınca üstte altta bir parmak boşluk çıkar ya. hani yeşil bir bar vardır filmin o anki konumunu ayarlarsınız. mouse'ı ordan çekip bir iki saniye beklerseniz kaybolurlar. onu tamamen yok etmenin yolu yok mu? istemiyorum mouse hareket edince geliyor sinirlerimi bozuyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 @bone ; ya simdi bende bu mevcut olanlar yeterli degilmi ? veya o senin soylediklerinide indirmem gerekiyomu ? yada bende olupda isime yaramicak fazlaliklar varsa siliyim ? simdi daha film tam bitmedigi icin bisi soyleyemiyorum 713mb de 562 bitti... sora altyaziyi buldum ama isimler nedense hic tutmuyo onu bi deniyecem .. sonucu solerimde sen bana bi yardim etssn ;)[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 divx satan eleman yok mu internetten bunlarla uğraşıyorsun cdleri alırken lazım olanlarıda bi cd'ye at dersin veya filmlerden birinin yanına olay çözülür. bizim buralarda cd başı 1. milyon çalışıyolar.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 horace ye katılıyorum klite ı kurudğunda bütün gerekli şeyleri hallediyor birde BSPlayer kurarsan misler gibi[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben simdi filmide altyazi dosyasinidia indirdim .. ama 2sini birden nasil calistiracam ?[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bi dakika simdi benım yukledıklerım yetmedımı ve ustune klite pack i mi indirmem gerekiyor.. sanirim su an ki durumun uzerıne bi vobsub indrisem yeterli olcak[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 imdaaat filmim uctu ya bu vosubu indirdim icinden cıkan submux denen seyle filmle alt yazi dosyasini (muxladim hernedemk oluyosa ) ve simdi filmi mplayer2 le actigm zaman gab2 diye bisi yaziyo ve filim oynamiyo .. alt yazi dosyasini sildim hicbi deisiklik yok nolur yardim edin. 713mb bitirene kadar anam agladi tekrar urasmak ıstemıyorum[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. divx playere atince filmi ordada oynamıyo bi error verıyo [Bu mesaj Cermy tarafından 04 Eylül 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Porkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla bence media player clasic,ffd show ve kazaa_lite codec packi yüklersen tüm sorunların çozülür..bence en iyi altyazı hizmeti ffd de var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 son mesajimdan sonra bir suru sey daha denedik en iyisi ben size herseyi en bastan anlatiyim belki yardimci olabilirseniz (sevinc cıglıkları atarım wala ) gordian knot codec pack 1.6 setup u indridm icinden ac3 filter ffdshow divx player gspot morgan stream switcher xvid cıktı.. sora girl next door filmini indridm ki indirene kdr ben pcden cok yoruldum 713mb.. sora vobsubu ındırmemı solediler bnde kendı kafarma gore vobsubun icinden cıkan submux la film ve altyazdi dosyasini mux ladım (her ne isye yarıyosa) simdi filmi oynatmak istediimde gab2 diye bi yzi cikiyor ve ne filim ne ses var . nolur yardim edin duseltkmek ıstiyorum.. 713 mb indirene kadar anam agladi tekrar urasmak ıstemıoyrm. .. buda film oynamıyoken ki durumun screenshotu : butun bunlardan sonra baska bi yerde bana butun codecleri ve programlari silip kazaa lite mega codec pack 103 ve videolan programini indirip denememi solediler .. hepsini yaptim fakat yine oynamiyor. sanirim video dosyasini bozdum mux olayiyla .. buda gspotla render e bastiktan sonraki durum : yardim edebilirseniz cok sevinicem cunku ciddi ciddi cinnet gecircem birazdan[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Vobsub'i başından beri kim söylediki sana puff. Sendekiler yeterliydi, submux felan yapmana gerek yoktu yanlış yapmışsın. Büyük ihtimalle film dosyası bozulmuştur. ICQ'ya gelirsen daha detaylı ilgilenecem.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar