felfecir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 vaniLLe said: bicaga sarilarak. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Cons said: Penthesilea said: misyoner annen ilke. anneciğin.zzzzzzzzzzzZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 xxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 said: Bacak arasına yorganı veya varsa yastığı sıkıştırarak %28 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yüzüstü ve mutlaka en az bir elim yastığın altında olacak. Genelde ikisi de oluyor. Bunun dışında uyumam için başka şartlar da var. Odada ışık (monitörün açık olduğuna işaret eden mavi ışık ya da hoperlörün ışığı da dahil) olmayacak, odanın kapısı mutlaka kapalı olacak, yaz bile olsa üstümde en azından belime kadar çekili bi örtü (pike mike) olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 "roket adam" said: balon said: yüzüstü yatanlar işe nasıl yetişiyor sabah? Erkekler için soruyorum sdf ben anlamadım bunu ya yüz üstü yatınca, yatakla pipi arasındaki sürtünmeden kaynaklı gecikme diyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şıklar yine eksik yüzükoyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yüzüstü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar