Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 güzel olmuş bu da asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Webmaster said: Ticar web sayfalarında görsellik aranmaz. lol said: iyi Programcılar siteleri ie de tum browserlarda test ederler. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hep bunu yapmak istemistim. said: Browserler sayesinde yazılım firmaları büyük paralar elde etmektedir. said: Browserler sayesinde said: Browserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 adam siteye giriş çıkış kaydından bulmuştur. niye geldi bu kadar millet paticik diye bir yerden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 reddiye said: Yok olum ne söylycem uyuyordum ben olaylar gelişmiş :D ha o zaman kusura bakma, yanlış düşünmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar