Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TeknoSA ve Müşteri Hakları

Absolut

Öne çıkan mesajlar

ne güzel, yabancı ülkelerde, belli bir süreiçinde, aldığın ürünü, sadece "beğenmedim" diyerek verip paranı geri alabiliyorsun.

bi uçak + grand cherokee'li kısa film vardı, adı da 747 mi ne öyle birşey.
o filmde çekim için kullanılan kamerayı, birkaç gün içinde
mağazaya geri götürmüşler, paralarını geri almışlar. kamera masrafı bile olmamış, böylece film çok ucuza malolmuş.
buna rağmen adamlar o kısa film üzerine ödül almışlar vs vs..
böyle bir hikaye okumuştum hatta o kısa filmi de izlemiştim güzeldi.[signature][hline]Kurallar.
Kurallar..
Kurallar...
Kurallar....
Sosyal ağlarda paylaş

absocum tüketici hakları der ki, eğer mal kusurlu ise kullanıcı değiştirilmesini talep edebilir.

malda kusur yoksa ve kullanıcı mutlu değilse, aksine bir anlaşma imzalamamış olmak kaydıyla malı 7 gün içinde iade edebilir ve parasını geri alabilir. fakat bu durumda cihaz ikinci ele düşmüş olacağı için satıcının mağduriyetini gidermek zorundadır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
TeknoSA hakkında eski bir topic olduğu için burdan devam etmek istedim.

TeknoSA gördüğüm kadarıyla oldukça şikayet alan bir mağaza.
Dergilerde bile en az puan alan yer oluyor.

Paticikte'de bunla ilgili şöyle bir topic vardı:
http://forum.paticik.com/read.php?13,3593557,page=2

Ankara'da hangi mağazasına gitsem, mağazanın içi bomboş oluyor. 10-20 tane çalışanı oluyor içerde. Direk hepsi üstüne hücum ediyor. Doğru düzgün birşey bildikelri de yok bu adamların, sadece asab bozuyor.

Müşteri Hakları meselesine gelirsem, TeknoSA'nın müşteri haklarını pek önemsediğini düşünmüyorum.

Facebook'taki şu başlık altında:
http://bs-ba.facebook.com/topic.php?uid=9727304828&topic=6550&post=79982
TeknoSA'cılar kral modunda postlar atmışlar. Komik olmuş. "Müşteriler de kimmiş, biz kralız" demişler resmen.

Ayrıca BestBuy'ın Türkiye'ye geleceğini duymuşsunuzdur.
http://www.pozitifpc.com/editorblog/bilgisayar/vatan-bilgisayar-bimeks-ve-pc-golda-kotu-haber-best-buy-turkiyeye-geliyor
Şurda da belirttiği gibi, Aldığımız ürünü 1 ay sonra "beğenmedim" diyerek geri iade edebiliyoruz. Bu açıdan güzel olcak bence.

Belki TeknoSA "Müşteri Hakları" olayını bir defa daha gözden geçirir.

TeknoSA çalışanlarından yorumlar:

said:
Teknosanın dünyada ve Türkiyedeki bulunduğu noktayı ve hizmete sunduğu mağazaları gözünüzün önüne getirin ve doğru cevabın Teknosa olduğunu farkedeceksiniz başka söze gerek yok

said:
müşterilerden sıkılmış birisine denk gelinmişse alınan tepki satış danışmanına göre normaldir

said:
TeknoSA'nın müşterilerimize ne kadar imkanlar sunduğunu ve
Bilinçli satış danışmanları yetiştirdiğini bilir.
Söylenecek başka söz yoktur
TeknoSA TÜRKİYE'nin Teknoloji TEDARİKCİSİDİR

said:
ben dava açıp kazana görmedim
UNUTMAYIN Kİ ALDIGINIZ HER ÜRÜNÜN HAKKI KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE DEĞERLENDİRİLİYOR.
MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLI DEĞİLDİR !!!
HAKLI OLSA KANUNA NE GEREK VAR
ALANINDA LİDER TEK FİRMA TEKNOSA

said:
AYIP YAPTIĞIN
Kaç kişi Orda Çalışıyor ve kaç kişi zor durumda ailesini geçindiriyor biliyormusun sen YERLİ YATIRIM BU

said:
eğer bir başarı varsa bunun başlangıcı teknosa'dır.
Kaliteli personelde teknosa'dan geçmedir.
Kaliteli hizmeti sağlayan da personeldir.

Seviyorum TeknoSA çalışanlarını :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o değil de, TeknoSA'nın kötü müşteri memnuniyeti olduğunu biliyordum da, arka yüzünün bu kadar belalı ve mide bulandırıcı olduğunu bilmiyordum.
Çalışanlar ukala, bencil ve ilgisiz kişilermiş. Ürünü satarken "oo Mehmet beyler de gelmiş" diye konuşan çocuk, Teknosa'dan şikayetçi olan kişilerin arkasından resmen küfrediyor. Demek ki TeknoSA'nın çalışan eğitim şekli bu.

Şu linkteki yorumları okuyun, gene çalışanlardan

http://www.sinantaga.com/wp/teknosaya-aldanmayin/

said:
Eğer Teknosa’da siz Oradaki Satış görevlisi kişilere Raftaki ürünle aynı muameleyi yaparsanız aynı şekilde cevap alırsınız.

said:
bi kere hekes ağzının payını bilecek burada emme basma bi noktadan söz etmiyoruz teknosadan bahsediyoruz teknosa bu kimse ağzına geleni söyleyemez

said:
hangi mağazaya gitiğinizde size hosgeldiniz diyor ve sizinle ilgileniyor aslında sizin için bunlar fazla ama yinede teknosada herkese aynı muamele yapıldıgı için malesef bir sey diyemiyorum

said:
çokkkkkkkkkkk şaçmaaaaa şeyler bu şikayetleriniz.alayınıza sesleniyorum tekrar

said:
tabı klavye mouse gıbı ıncık cıncıklerı denetmek ısteyen teknolojık cahıllerde var o ayrı

said:
kardeşim söylemesi kolay cümleler bu dediklerin….sen tüketici olarak ne kadar haklarını biliyosun
birazda sen araştırda gereğinden fazla kimsenin üzerine yük kalmasın

said:
bende teknosa çalışanıyım.teknosadan büyük ve kaliteli bir şirket yok,bencede TEKNOSA BU ÜLKENİN TEKNOLOJİ PLATFORMU.

said:
çok uzun yıllardır teknosa çalışanı olarak yazdıklarınızın hepsini okudum.
ama bazıları sadece buralara yazı yazmış olmak için yazılmış.bu kadar ucuz ve anlamsız eleştiriler.
Bu arada teknosayı acayip bi şekilde koruyan arkadaşımıda çok sevdim,belkide birlikte çalışmışızdır

said:
Hımmmmmm anladım darty’nin ürünleri marsta üretiliyordu,geçenlerde duymuştum HP bi fabrikasını Mars’a taşımıştı.

said:
yanı müşteri müşteriligini bilecek

said:
bende bursada teknosa calışanıyım..yok teknosa böyle , şöyle ürün almayın falan filan..
kimse kimseyi zorlamıyor burdan al die. senin için neresi uygunsa oraya git lütfen bizide bunaltma.
ayıp ayıp..

said:
,22-23 yaş ortalaması olan gençlerimiz o kadar tembel,o kadar isteksiz,o kadar asalakki çalışmayı sevmiyorlar ve kendileri mutlu olmadığı gibi karşısındakinide mutlu edemiyorlar.

said:
Yaa allah razı olsun sizin gibilerde olmasa nasıl ekmek parası kazanacağız.

said:
coook komiklersiniz ya…peki şöğle bi soru soruyorum siz cok bilmiş müşteri sanılan kişilere: hangi biriniz hangi bir ürünü almadan önce araştırıp geliyosunuz yada alıyosunuz.almadan önce nasıl ne şekilde iade oldugunu soruyosunuz.ya coook bilinçsizsiniz eğitimsiniz.kusura bakmayın..sonra teknosa şöğle yok teknosa böğle.adam daha carrfoursa yazmasını bilmiyo telefonun ne işe yaradıgını bilmiyo lcd acılmını bilmiyo kısacası bu dünyada ne iş yaptıgını niye geldiğinden bi habersiz laf anlatmaya calışılan bi ükede bunlara teknolojınin ne oldugu anlatılıyo buralarda….ya harbiden cok akıl fakirisiniz…..

said:
NE hakla..ne cürretle..ÜRETİCİ OLMAYAN Bİ FİRMAYI o ürünleri sattığı için eleştirisinizki..dünyanın hiç bi yerinde ayıplı ürün onayını servisten almayan hiç bir ürün değiştirilmez..ŞIMARIK MÜŞTERİ OLMAYIN..HAKLARINIZI ARAŞTIRIN..BEĞENMİYOSANIZ KARALAMAYIN

said:
hak edene cevap verırsın haddını asana da ınsansın sonucda kapak yaparsın.yani aslında butun ipler bende yersen :)oyuzden benımle konusken kelımelerı seç ögren araştır

okurken kendimi perşembe pazarının yanına tezgah açmış seyyar satıcıdan giysi alıyormuş gibi hissettim.

iyi bir satış elemanının müşteriye her zaman yardım etmesi gerekli. hep müşteriyi suçlamayı tercih ediyorlar. Yıllarca TeknoSA'da çalışan bu kişiler hizmet etmektense ona buna laf yetiştirmeyi seçmiş.

adam diyor ki "pil uğruna bana saldırdılar", çalışan diyor ki: "beğenmiyorsan defol git başka yere". e bu kadar kalitesiz çalışanlar varsa teknosa'ya bir daha adım bile atmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknosa iyi bir yer olabilir, çalışanlarını eğitirse... USB 2.0 nedir, MP3 player nasıl çalışır, ne için kullanılır gibi en basit şeyleri bile öğretseler, bence şu anki durumlarından bi %10 15 daha yukarda olurlar. Adamlar bildiğin dangoz :D. Bilgisayar için fan var mı diyorum, ufo satmıyoruz biz diyor adam, daha ne olsun abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışanı umrumda değil hatta mumkunse hiç biryer gelip de neye bakmıştınız demesin, derdim oldumu help desk e gidip adam bulurum, yeterki huzur versinler.

İçeri giriyorsunuz, üstünüze saldırıyorlar ama saldıranlar alakasız bölümlerde yapıyor bu işi. Fiatlar faiş, eski modeller sürekli yüksek fiatlara giydirilmiş her malın alıcısı vardır yaklaşımı ile iş yapmaya kasıyor teknosa. Halbuki artık tekel değil, bimeks darty electro-world elektro markt vs. vs. Bunun bilincinde değiller hala.

Satış pazarlama merkez ofis de çalışan arkadaşıma saydım sayıştırdım geçen hafta, nasıl iş bu diye. Gayet iyi satışlarımız, özellikle diğer markaların hala giremediği iç ve doğu anadolu da dedi, haklısın afferin böyle devam edin dedim.

P.S: Beni ipleyeceklerinden değil de rahatlama anlamında işe yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...