Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli Takım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demogojinin böylesi. Sanki milli takım elemeleri tam össn'in olduğu saat yapılıyor. Benmi yanlış baktım pazar saat 9.00da felanmı elemeler o yüzdenmi giremiyor bizim çocuklar?

Elemeler össden sonra değilmiydi? Adam össye hazırlanıyor diye starcraftımı unutuyor şimdi? Herkesin az buçuk seviyesi belli 1hafta çalışarak aramızdan white-ra veya mma'mı çıkacak? Geçiniz hikaye hepsi. Girecek çıkacak adamlar az buçuk belli. Ama buna rağmen "tarihlerde hata yaptık" yerine ben öss'ye gircek adama nasıl cevap vericem gibi gerçeklikten uzak alakasız bir cevap beni hiç tatmin etmedi.

Ama öss'ye girecek çocuğa karşı mahçup düşmeyelim naparız sonra yüzümüzmü kalır o genç kasıcak platinumdan mastera çıkıp dünyayı fethdecek demi?
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Oymanq da haklı bi yerde, şu anda öss kasan adam ne kadar SC oynuyordur ki ? Oynamıyordur...

Aynen devlet dairesi gibiyiz össye göre tarih belirliyoruz. Olay başka bence. Pentagram össye giricek 1-2 adama söz verdi onun histerisiyle 10binlerin elemelere girceğini sanıyor yada sözünden dönemiyor. Başka açıklama gelmiyor aklıma.

Şimdi kimler milli takıma girme ihtimali var diye saymaya başlasak çoğununn össyle alakası olmadığı ortaya çıkacak.
Olan gene bize olacak.

Peki ozaman yapın bizde katılamayalım ama össli o nur yüzlü 400 apmli çocuk 2 hafta idman yapsın yeterki. (burasıda nası kolpa kimsenin idman yapacağı yok.) Birde unutmadan Shaco diye bir çocuk vardı onada sordunuzmu sınavı felan varmı diye malum onunda anadolu lisesi sınavı varsa yüzüne bakamayız..
Mesaj tarihi:
12 ayın 10 ayında inactive olan senmi söylüyorsun oyman bunları? Silip,tempest bu adamların 1/3 kadar online olmadın sen.Bu adamlar öss ye hazırlanırken sc ye senden yüz bin kat zaman ayırdı.Sınavları bitsin yine ayırırlar.Ama ne yazıkki bir seni birde senin gibi çok bilenleri sc de göremedik bir sene boyunca.ÖSS ye hazırlananlar sc ye asılamaz demen bu yüzden çok komik.

Buda senin tezini çürütüyor.Öss ye hazırlanan ve düzgün oynayan büssürü insan var.1000 kişi başvurmasa bile 1 ay oynayıp 1 sene arazi adam yerine , 1 sene oynasın daha alt seviye olsun bana yeter.

Devlet dairesi değiliz ama bir devleti temsil eden takımız.herkes bunun bilincinde olsun.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

12 ayın 10 ayında inactive olan senmi söylüyorsun oyman bunları? Silip,tempest bu adamların 1/3 kadar online olmadın sen.Bu adamlar öss ye hazırlanırken sc ye senden yüz bin kat zaman ayırdı.Sınavları bitsin yine ayırırlar.Ama ne yazıkki bir seni birde senin gibi çok bilenleri sc de göremedik bir sene boyunca.ÖSS ye hazırlananlar sc ye asılamaz demen bu yüzden çok komik.

Buda senin tezini çürütüyor.Öss ye hazırlanan ve düzgün oynayan büssürü insan var.1000 kişi başvurmasa bile 1 ay oynayıp 1 sene arazi adam yerine , 1 sene oynasın daha alt seviye olsun bana yeter.

Devlet dairesi değiliz ama bir devleti temsil eden takımız.herkes bunun bilincinde olsun.

Hop orda dur bakalım. 12 ayın 10ayında inaktif olduğumu söleyen kişi yalancıdır. Geçen sene betadaki nisandan bu sene şubat sonuna kadar aktif oynamış ve her turnuvaya girmiş biri olarak 3 aydır inaktifim ve son 1haftadır tekrar aktifim. İstiyosan vendettayıda şahit tutup soralım?

Ama konunun bunla uzaktan yakından alakası yok. Gene demogoji yapıyorsun. Ayrıca sleeep dediğin adamda erken olmasını istiyor. Yani şu verdiğin cevapta bile kişisellik var ama soruya cevap yok.

Hadi velevki ben inaktifim aktif olan adamlara cevabın nolcak? Onlara gene bir cevap yok .
Bu elemenin össye girecek kişi yüzünden geç başlamasının açıklaması halen yok halen demogoji faso fiso. Eğer işi kişisellik boyutuna taşıyacaksan o konuda cevap vermeyeceğim burası yeri değil. Çünkü senin bu sorulara cevabın yok dönüp dolaşıp verdiğin cevaplar.

Össye giren nur yüzlü çocuğun hali nolcak?
Ben össcilere ne derim?
Sen inaktifsin?

bunlar dışında adam gibi bir cevabın yoksa bişe yazma.
Mesaj tarihi:
Deniyorya Öss'ye gircekler için geç yapıyoruz bu elemeleri. Buyrun burdan yakın.

Sc2 Ranks sıralamasında master olan ve milli takım elemelerine girmesi ve kazanması olası üst düzey oyuncular listesi:

Waradmiral: Çalışıyor össle alakası yok.
Darkswarm: Çalışıyor össle alakası yok.
Memphis: Çalışıyor össle alakası yok.
Fevax: Ünide okuyor össle alakası yok.
Seksyzerg: Çalışıyor össle alakası yok.
Spartacus: Ünide okuyor össle alakası yok.
Vendetta: Ünide okuyor össle alakası yok.
Bloody: Çalışıyor össle alakası yok.
Zodiac killer: Çalışıyor össle alakası yok.
Sugosu: Çalışıyor össle alakası yok.
Darvin: Ünide össle alakası yok.
Aelfric: össle alakası yok.
Snail: Ünide össle alakası yok.

Kim abi bu össye gircek adamlar ?? Yukardaki listenin dışında bilinmeyen 50kişilik bir secret gosu kitlesimi var?

Takdir siz starcraft 2 oyuncu ve camiasınındır bunun üzerine yorum felan yapmam bidaha artık ne karar verilirse verilsin .
Mesaj tarihi:
Eren uyan geldik. Hangi ara inactive değildin aga.ESL 1e1 ligi bitti ocakta oymanda bitti.Ne clanwara geldin ne sc ye uğradın.İşin var meşgul olduğun şey var bilmem ama bir mazeret söyledin.

Bu adamların öss gibi hayatlarının en önemli olayı ile alakalı birşey olduğu halde senin aktifliğinin x2 kadar var oldular.Sleeep tarihlerle olan sıkıntısı öss değil.Adamın ailesi tatil planı yapmış bu yüzden dedi.Olayın için bilmeden sallamayalım.

Öss ye giren Nur yüzlü benim tanıdğım bir sleeep ve tempest var.Zaten bu adamları en zor şartlarda her türlü oynar.Her türlüde her zaman elemeleri isteseler geçerler.

Benim amacım adını sanını duymadığım birilerini bulurmuyuz dur.Ne yazıkki senin öyle bir derdin olmadığı için bana bunları söylüyorsun.

ha bide senin listeni güncelledim

Sleeep: ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK
Waradmiral: AKTIF OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Darkswarm: Çalışıyor össle alakası yok.(MİLLİ TAKIMA YENILER GIRSIN ISTIYOR)
Memphis: Çalışıyor össle alakası yok.(STAJ KASIYOR)
Fevax: Ünide okuyor össle alakası yok.(STAJ KASIYOR)
Seksyzerg: Çalışıyor össle alakası yok.
Spartacus: Ünide okuyor össle alakası yok.
Vendetta: OYUNCULUĞU BIRAKTIĞINI AYLAR ÖNCE SÖYLEDİ
Bloody: CALISIYOR VE ELINDEN GELDIGINCE ZAMAN AYIRCAĞINI SÖLEDİ
Zodiac killer: ??????
Sugosu: UNIVERSITE SON SINIFTA HALA SINAVLARINI VERMEYE ÇALIŞIYOR KENDİSİDE ARTIK KASMIYOR
Darvin: 27 DERSTEN SINAVA GIRCEKMIS HALA DONECEĞE BENZEMIYOR 5 AYDIR INACTIVE
Aelfric: SINAV DONEMINDEN YENI CIKTI
Snail: OYUNU BIRAKTI SAYILIR ARA SIRA OYNUYOR

(sleeep öss ye kasıyor)
Senin sölediğin oyuncuların %80 miladını doldurmuş oyuncu.Darkswarma,sugosu ya sor onlarda zaten artık milli takımın yeni isimler oynamasını söyler.Böyle chp nin 30 yıllık yönetim ekibi bir ekip artık başarılı olamaz.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Eren uyan geldik. Hangi ara inactive değildin aga.ESL 1e1 ligi bitti ocakta oymanda bitti.Ne clanwara geldin ne sc ye uğradın.İşin var meşgul olduğun şey var bilmem ama bir mazeret söyledin.

Bu adamların öss gibi hayatlarının en önemli olayı ile alakalı birşey olduğu halde senin aktifliğinin x2 kadar var oldular.Sleeep tarihlerle olan sıkıntısı öss değil.Adamın ailesi tatil planı yapmış bu yüzden dedi.Olayın için bilmeden sallamayalım.

Öss ye giren Nur yüzlü benim tanıdğım bir sleeep ve tempest var.Zaten bu adamları en zor şartlarda her türlü oynar.Her türlüde her zaman elemeleri isteseler geçerler.

Benim amacım adını sanını duymadığım birilerini bulurmuyuz dur.Ne yazıkki senin öyle bir derdin olmadığı için bana bunları söylüyorsun.

(sleeep öss ye kasıyor)
Senin sölediğin oyuncuların %80 miladını doldurmuş oyuncu.Darkswarma,sugosu ya sor onlarda zaten artık milli takımın yeni isimler oynamasını söyler.Böyle chp nin 30 yıllık yönetim ekibi bir ekip artık başarılı olamaz.

Benim clanwara gelip gelmememle milli takımın bağlantısını kuramadım. Sen fazla menejerlik yapmaktan takımları birbirine karıştırıyrosun. Burası milli takım. Clanla ilgili problemin varsa vendettaya şikayet edersin beni atar takımdan.

Gelelim şu son sölediğine. Eğer cidden böyle bir düşüncen varsa senin tüm milli takım yetkilerin elinden alınmalı. Çünkü bu söylediğin taraflı bir yorum objektiflikten uzak.

Ne demek darkswarm , sugosu vs xx miladını doldurmuş.
Sen kimin miladını doldurup doldurmadığına karar verecek değilsin. Senin görevin elemeleri OBJEKTİF bir şekilde organize etmek. Miladını doldurdu bu adamlar diyosan elemelere almayacaksın. Hem objektif eleme yapıyorum diye geçin hemde "Kafanda kurduğun oyuncular" için organizasyon yap. Şimdi kim çıkıp sana güvenicek o kuraları tarafsız çektiğini? Sleeepte potansiyel var ama sugosunun devri bitti dersen ve sugosu gelip sleeepi yenerse sen nasıl milli maçta sugosuya laf dinleticen adam seni sayarmı?

böyle bir saçmalık olmaz bu mantaliteyle organizasyon yapılmaz. Yanlış düşünüyorsam söleyin beyler.
Mesaj tarihi:
Eren gerçekten değişik bir muhalefet anlayışın var.Miladını doldurmuş adam artık kasma hevesi olmayan adamdır.Sugosuda,darkswarm da milli tkaımda yer almak istemiyorlar.Miladını doldurmuş kelimesini kavramı olarak; oyundan zevkini almış,doygunluğa ulaşmış babında kullandım.

Kayıt yapma hakları varken başvurmuyorlarsa demekki istemiyorlar demektir.Burda gelip oyuncu kalitelerini savunmakta sana düşmedi.Sugosu heyecanını zevkini yaşamış adamdır.Darkswarmda öyledir.Ama büssürü yeni genç milli takım da oynamanın heyecanını yaşamak istiyor.Başvururlarsa tabiki katılırlar ne yaz sınırı koyduk ne birşey.

Her spor branşında yaşlanan oyuncular yer açarlar gençlere.Bkz: carlos,ronaldo nun milli takımı bırakması.Bu adamlar kötü olduğu için mi brezlya milli takımını bırakmış?

Yine çaktın!!!

Ne yazikki dinazor mantığı ile milli takım yapılandırılmaz.
Mesaj tarihi:
Şaka bir yana yaz mevsiminde olması benim açımdan da biraz zorlayıcı oldu doğrusu.Çünkü "düğün nişan" sezonu açıldı ve o akraba senin bu akraba benim ay sonu itibari ile evde bile olamayacağım ki daha bunun tatili var osu var busu var.Dediğim gibi bunlar kendi düşüncelerim herhangi bir atarlanma olarak algılanmasınlar...
Mesaj tarihi:
Ya bende istiyordum haziranda bitsin ama.Öss ve genel seçimlerden çekindim.İnsanlar şuan net ile bağlantısını kesmiş durumda öss ye hazırlananlar falan.Sleeep,tempest falan çocuklar 1 oyun atıo gidiyo soru çözüyorlar sonra birdaha geliyor bir ladder daha atıyor.Şuan yapsak yine başarılı olurlar ama bu haksızlık olur onlara.Benim derdim tempest ve sleeep de değil.Diğer tanımadığımız öss ye hazırlananlarda vardır.Yoksa ben ,tempest ve sleeep den bir taleple hareket etmedim.O listede tanımadığınız büssürü adam var ve öss ile alakası olup olmadığını bilmiyoruz.

Ben bu adama öss sıkıntısı binmişken birde starcraft ile uğraştırma vebaline giremem.Adamlar okullarına kassınlar sınavları bitsin rahat rahat oynasınlar.

Kim ne derse desin ;

ÖSS > starcraft
Mesaj tarihi:
Aslında bu konuşmalarda iki tarafta haklı. Eren dediğin gibi tarih daha erken olabilirdi ama düşünce şöyleydi. Kısa zaman içinde belirli oyunculara değil uzun zamanda tüm oyuncalara ulaşmak. Mesela bir oyuncuya rastladım ve seçmelere girmesini önerdim. mufduu adlı arkadaş ve kanalda sitelerde hiç görmemiştim. İşin aslı bu ama Mete'de haklı alınan bir tarih var onu erkene çekersek bu sefer tüm haber sitelerinde bunu düzenlememiz gerekecek ki ulaşamayacağımız arkadaş sayısı fazla olacağına da eminim.

SC oynayan 7'den 77'e tüm oyuncular benim için baş tacı ve bu milli takım için hepsinin şansı olmalı. Birbirimizi tanıyan insanlarız yine bir lan turnuvada karşı karşıya geleceğiz belki bu milli takım adına olacak o yüzden bir birimizi kırmadan şu işin içinden çıkalım.

Forever Starcraft 2
Mesaj tarihi:
ARkadaslar
Organizasyonu düzenlerken bir cok faktöru degerlendiririz .Oyuncularin Hepsinin yada buyuk bir dılmının katıla bılecegı bır zaman dilimi olmasi yanında
Organızasyon ıcın görev alacak arkadaslarimiz içinde en uygun oldugu dönemi (zamanı)secmeye hassasiyetle dıkkat ederiz..
Tarihleri secerken Pentagram efendının arkadası ıcın yada cem ustanın mevzusu ıcın ılerı gerı cekmeyız...Baziarkadaslarimizin zaman ile ilgili sıkıntıları olacak yada olmayacak ama suna ınanmaılısınız herkes ıcın en uygun zamanı secmeye calısdı bu arkadaslar...Ve elimizden geldigincede çabalıyoruz ..
giremeyecekler için üzüldügümüzü simdiden belirtirim...Tarihler esnetilir mi? pek mumkun degıl cunku kayıtlar alınmaya basladı bıle ...artık geri dönus yok malesef ..Artik bir birinizi de su dan sebebler icin incitmeyin...Kalın saglıcakla
  • Yeni Oluştur...