Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 selam belki 9249 kere açılmıstır böyle bir topic açılmışı varsa link verirseniz orayı okuyabilirim. şimdi bi kız var şu an için %80(olacak) %20 gibi duruyor işin olasılığı, bunu elimden geldiğince yükseltmek istiyorum. orjinal olmasına bile o kadar gerek yok aslında ama bir kızın hoşlanacağı bir şey olmalı gidip direkt senden çok hoşlanıyorum ... şeklinde gitmeden neler olabilir başka,hadi patiler bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 seviyosan git konus abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ÇIK BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tanıyo musun tanımıyo musun kız necidir nedir biraz detay ver sonra irdeleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kizin gonlu varsa olur zaten abi ne diye kasiosun. Daha cikmaya baslamadan simartirsan isin var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tanıyorum abi kızı baya muhabbet ediyoruz hatta çıkıyo gibiyiz ama resmileşmedi işte. Pipet said: tanıyo musun tanımıyo musun kız necidir nedir biraz detay ver sonra irdeleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çıkma teklifi diye birşey yoktur kızla bir yere gittiğinde bir anda el ele tutuşma opusme koklaşma ile ilişkinin ilk adımlarını atmak vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence kiz seni arkadas olarak goruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kızla 1 e 1 takılın bir kaç gün, sonra elektriği alırsan öpüşerek mühürlersin ilişkini, teklif felan bayat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sana çıkma teklifi edebilirmiyim diye sorucaksın ilk, kızın rızasını aldıktan sonra teklif ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: çıkma teklifi diye birşey yoktur kızla bir yere gittiğinde bir anda el ele tutuşma opusme koklaşma ile ilişkinin ilk adımlarını atmak vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ailesi ne diyo bu konuda o da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vs atak mi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 "Biz şimdi neyiz?" sorusunu sürekli sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bisi söyleme. disari cagir takilin, soora uygun bi zaman buldugunda, aranizda elektrigin oldugu bi anda ÖP! evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aynen böyle düşünüyorum ben de ama kız öyle bir beklenti içindeymiş gibi geliyor Red said: çıkma teklifi diye birşey yoktur kızla bir yere gittiğinde bir anda el ele tutuşma opusme koklaşma ile ilişkinin ilk adımlarını atmak vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ahahahahaha Nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi kızın beklentisi varsa o demek değildirki gidip kelimelere dök elini tut sarıl bişi yap öyle belli et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 İlk sopayı kim vurup mağaraya çekicek heyecanla bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ne var lan, cok romantik bence. BENI ÖBDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ IHIHIHIHIHII demek, BANA BENDEN HOSLANDIGINI SÖYLEDI demekten cok daha iyi bence. daha heycanli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 nil öpüldüünde etekleri pır pır oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kıza birşey söyliycekmiş gibi eğilip kulak memesini yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beklenen cevap geldi, işte aradığım orjinal fikir. konu kilitlenebilir. herkese teşekkürler nomsaR said: kıza birşey söyliycekmiş gibi eğilip kulak memesini yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 nomsaR said: kıza birşey söyliycekmiş gibi eğilip kulak memesini yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar