reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bir diğer enteresanlıkta bu yasakların arkasında başkası var zannetmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 onu ve benzeri bikaç sloganı da istisnasız herkes sölüyodu, solcu molcu alakasız yani. edit : anam 453245 kişi girmiş ya araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 solcular akpyi eleştirir ama ''sadece'' akpyi eleştirerek sol olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 İzmir'deki eylem beni gayet tatmin etti. Kalabalıktık sanki. Kıbrıs şehitleri falan ağzına kadar doldu gibi geldi ama kalabalığın içinde olunca insan çok tahmin edemiyor ne kadar yer kapladığını. Cıvıl cıvıl çogzle fotoğraflar çektim öyle ki internet sitelerinde çıkan fotoğraflar falan yanından geçemez benim bu işi parttime ücretli yapmam lazım yeaaa şakamaka internette herangi eli yüzü düzgün bir haber sitesiyle bağlantısı olan varsa fotoğraflarımın kullanılmasını isterdim (kontakt pliz), 1-2 saate kadar koyarım buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 vuhuu napolyon döktürdü yine. Akp degil interneti kısıtlayan çünkü cia falan engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 o zaman hepiniz solcusunuz hepiniz allahsızlığı yayma kürsüsündensiniz ve karılarınızı misafirlerinizle paylaşıyorsunuz şu güzel film belki de bazı insanların kafa yapısını anlayabilmemiz için yapılmış http://www.youtube.com/watch?v=4ucjyL0fc6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Solcular yine karıştırmışlar ortalığı. Oradaki herkesin aklını yıkamaya çalışıyorlar. Fakat, internet sansürünün onların iyiliği için geldiğini idrak edemiyorlar. Neyse, onlar da akıllanacaklar. Ülkemiz çok güzel, daima gelişiyoruz, herşey toz pembe, zaman çok güzel. Rabbime sordum Cleveland dedi, Dinimiz Amin Napolyon Fun Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 arkadaslar neler yapiyosunuz eylem, protesto falan! ileri demokraside bunlara yer yok. eger birseyi protesto etmek gerekirse cumhurbaskani var, basbakan var onlar ederler. fan cluba uye olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahaha sesim düzelmeye başladı ama evrim geçirdi iyice. şu an adeta bir kodamanın kendine güven dolu tok sesi çıkıyo. sdfggfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyonn said: escape said: tayyip baksana kaç kişiyiz saysana! modem yoksa 3 cocukta yok! imamın ordusu internetten defol! ilahi solcular internet protestosunda bile siyasal sloganlar. selam ben solcu değilim. tayyibi (her kafası çalışan insan gibi ben de) sevmiyorum. bugün taksimde bu sloganların hepsine zevkle eşlik ettim. internet sansürünü de bunu uygulayan kadroyu da tayyip ve yandaşlarının getirip yetkin kıldığı ortadayken ona tepki gösterilmesi normal. ayrıca ek olarak "kurabiye tayyip" ve "sen anladın tayyip" (fener için opera melodisiyle) sloganları da atıldı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyonn said: escape said: tayyip baksana kaç kişiyiz saysana! modem yoksa 3 cocukta yok! imamın ordusu internetten defol! ilahi solcular internet protestosunda bile siyasal sloganlar. minyon napolyonn oh it rhymes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 haberleri izlemedim, gerektiği kadar yer verdiler mi eyleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 valla ben yemek yerken tvden duydum kanal hangisiydi haberim yok izlemiyodum. ama tabii en yoğun söylenen "imamın ordusu internetten defol" falan gibi sloganlar değil de en kenarda köşede kalmış kızların falan çığlık atmasını gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bende şimdi geldim eve, baktımda baya kalabalık olmuş ben farkedemiyordum kalabalığın içinde bu kadar olduğunu, yalnız söylemeden edemiycem ilk defa bu inci sözlük tayfasını gördüm gerçekten de çoğu apaci ve liseli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mr_Hand said: http://www.youtube.com/watch?v=R0mLP8iyW5Y verdigin ikinci video bu ve hicbirini duymadim, en on mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bir videoda benden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 epey kalabalıkmış. çok merak ediyorum bu kadar tepkiye karşı kayıtsız kalıp gerçekleştirebilecekler mi bu sansür işini "biz hükümdarız" dercesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eylemin bi sonraki (ve kesin sonuç verecek) aşaması aboneliklerin iptali/dondurulması/özel markalara geçme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yok abi kan çıkar bence bu sefer susmayız bu daha başlangıç hiç bişey yapamayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 seraphiel said: eylemin bi sonraki (ve kesin sonuç verecek) aşaması aboneliklerin iptali/dondurulması/özel markalara geçme olabilir. özel markaya geçmenin ne faydası olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aluriel said: seraphiel said: eylemin bi sonraki (ve kesin sonuç verecek) aşaması aboneliklerin iptali/dondurulması/özel markalara geçme olabilir. özel markaya geçmenin ne faydası olacak? bütün internet kuruluşları özel ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bilinçsiz eylem diye buna deniyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bi faydası olmayacak aslında, o seçeneği sadece "uğraşamam, internetsiz işim aksar" diyenler için öne sürdüm. en fazla dalgalanma yaratır. aslında teknik olarak abonelik dondurma ya da iptal etmekten daha uğraştırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hangi ISP kullandığın farketmiyor. hepsi için geçerli gelecek kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar