Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Allahtan güvenmeyip kredi kartı bilgilerimi de kaydetmemiştim. Şimdi işin yoksa önemli şifreleri değiştir. Şimdi gelen e-mail Dear LastPass User, On May 3rd, we discovered suspicious network activity on the LastPass internal network. After investigating, we determined that it was possible that a limited amount of data was accessed. All LastPass accounts were quickly locked down, preventing access from unknown locations. We then announced our findings and course of action on our blog and spoke with the media. As you know, LastPass does not have access to your master password or your confidential data. To further secure your account, LastPass now requires you to verify your identity when logging in. You will be prompted to validate your email if you try to log in from a new location. This prompt will continue to appear until you change your master password or indicate that you are comfortable with the strength of your master password. Please visit https://lastpass.com/status for more information. Thanks, The LastPass Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi elin addon'una kredi kartı bilgisi falan niye yazıyorsunuz ki. Artık benimde şifreleri akılda tutmaktan beyin kalmadı, bugün bende tam kırtasiyeye gitcektim bir tane telefon rehberi alıp yazıcaktım hepsini. En eski, ama en etkili yöntem hala. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yazmadım zaten. Şifreler için kullanışlı oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi en makulü şifrelemeyi çalışacaksın. sonra -başka bir yerde de yazmıştım- offline çalışan, kendin için yazdığın bir program yazıcaksın. şöle çalışacak. bi key olacak. Bunu not edeceksin atıyorum bu key random bişi olacak vG5#fkG9$½işlasd15ß# gibi bişi olacak. sonra sen sitenin adını girip www.paticik.com şifreni yazdığında aliveli4950 bunları kullanarak sana bi random şifre vericek. aTşE€%'pШtmb=*?æ||gC?{3!<] gibi bişi mesela. ayda bir de bunu değiştirmen için seni uyarıcak. kalanında sen sadece site adını değiştirip, o site için şifreni vericeksin. o sana o site için şifreni vericek. ama kendin pişir kendin ye olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Valla yazan vardır kredi kartı numarasını ve şifresini kesin. Normal şifreler için tarayıcıların kendi password manager'ları, önemli şifreler içinde ( kredi kartı, önemli mail adresleri ) evin gizli bölmelerine saklanmış ve peçete üzerine mavi tükenmezle yazılmış kağıt parçaları taktiğini tavsiye ediyorum, yada telefon rehberide hoş oluyor. Yoksa ne gerek var, süper güvenlikle saklıyoruz şifreleri diye addon yükleyip, tarayıcıyı yavaşlatmaya. Aha bak patlıyor böyle sonra :) @dasaaa Abi o kadar uraşcağına kağıda niye yazmıyorsunuz, niye gene beni kimse dinlemiyor. sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 benim bütün accountlarım şifrelenmiş excel dosyasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cüzdana sığacak kadar ufak bi su geçirmez notdefteri yeterli. bide eski usb stick falan varsa ona yazıp yatağın içine kedinin yastığının içne falan paketleyip saklayın dursun, cüzdanıda çaldırmayın pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 @db: abi sen bi key üzerinden generate edilmiş ve her site için aynı key ile aynı sonuçları veren, her gittiğin yerde kullanabileceğin ve belli sürelerde sadece key'i değişitirerek aynı standart passwordün ile yeni sonuçlar verecek bir password yaratamazsın da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 oyle ugrasacaginiza bir algoritma gelistirin, sifrelerinizi oyle kullanin. zaten hicbir sifreler mantigi cozuldugu icin degil, sifre bir yerde kayitli oldugu icin hackleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mum hakli kendi algoritmanizi uretin. ama generate'i sinirlayin bazi constraintlerle sifreyi unuttugunuz da 50farkli sey girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 1qazxsw23edc ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet iste bir sekilde bir algoritma gelistirin. misal j harfinden baslayip cember cizin. "jikmnhu89ol," filan olsun. ya da c harfinden baslayip M filan yazin klavyede "cft6yhnji9ol." filan olsun. boyle bir algoritma belirledikten sonra basladiginiz harfi ya da klavyede cizdiginiz sekli degistirin, alin size sonsuz sifre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Norak said: cüzdana sığacak kadar ufak bi su geçirmez notdefteri yeterli. bide eski usb stick falan varsa ona yazıp yatağın içine kedinin yastığının içne falan paketleyip saklayın dursun, cüzdanıda çaldırmayın pls :p Ehehuhe benim de cüzdanımda ufak bir kağıtta yazılı, ama sadece bir kısmı şifrelerin. Hani ilk 4 karakteri mesela. O kadar çok şifre var ki ve bunları sürekli güncelletiyor bankalar, akılda tutmak cidden imkansız. Ama küçük hatırlatıcılar sayesinde bir yere yazmakta sakınca yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 e-maillerimin şifrelerini bildiğim sürece problem yok yahu, hepsini unutup unutup göndertiyorum habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Firefox kullanıcıları için KeeFox+Keepass ikilisini öneririm. Offline bir çözüm fakat , Keepass database ini internet üzerinden linklerseniz heryerden ulaşılır şifrelere. Lastpass i bırakmak istemeyenlere de "Grid Multifactor Authentication" özelliğini aktive etmelerini öneririm hesap içerisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 benim şifreler googleda, google hesabı da telefona sms onayı gelmeden almıyor içeri. yani google hacklenmedikten sonra baha bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 LastPass'a devam ediyorum ben. Master'ları kaptırmış olma ihtimalimiz var sadece diyorlar işte, onu da anında değiştirdim zaten. Tüm platformlarda desteği olduğu için gerekli bir sistem benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 site tam hackerların hedefi olabilecek bir site zaten. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lan bu kadar önemliyse passwordleriniz kurun bi keePass. atın usb ye portable versiyonunu. dursun işte. web üzerinde bu tarz bilgileri tutmaya hiç sıcak bakmıyorum. sorumluluk kendimde olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahahah şeyi hatırladım geçmişte uo oynarken şifremi sananelanelma yapmış ve 5 dakka içinde unutmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 xmarks kullanıyorum kaç yıldır bilmiyorum. kaç ad değişti onu da bilmiyorum bu eklenti. firefox. daha öte bişe gelmedi gezegene. gene de kredi kartı falan yazmam bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bu dertten kurtarayim sizi diye program sunmustum ama kimse yuzune bile bakmadi beter olun diyorum ama yinede link vereyim bari :) PassMaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar