Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kompresör aldım sonunda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani eğlence eiçin aldıysan bilemiomxda gerçtekn para kazancaksan bu altten bravo diorum

yoksa ben sprey boyaşrla isytanbulun duvarlarına vururm kendimi...daha zevkli...[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

Mesaj tarihi:
grafiti yapılıyor eve bunla çok ince işe girmessen çok rahat yapılıyor:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
seviyom ben bu adamı banlanmasın yani kime fıstık atacaz ondan sonra. bi koli fıstık aldım eve Bugarea şişmanlatacam seni..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Mesaj tarihi:
hmmm şu sims 2 fikrini sevdim :)
bu arada tefecilikle kazıklanan bizzat benim hatta duygu sömürüsü ile para da aldı
tabii ki ev berbat halde artık koridorda buz pateni yapabiliyoruz chem beyin yerlere döküp sonra silmeyi başaramadığı yağlar yüzünden
imdaaaaattt
Mesaj tarihi:
ehueuhe abi bu cocugun evinde kalmak istemezdim :) ölürüz mölürüz fln deney denerken patlatır bişeyler heuuhe explosion icat eder adam :)[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
e tabi evde Chemical gibi bir muzurat ile beraber yaşamak kolay değil :)

Demek yerlere yağ döküldü :9 E onlar nasıl temizlenecek çok merak ediyorum :) Faraşla falan toplamak mı lazım? Ya da bol bol bez ziyan etmek?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 13 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
adam 1 taşla iki kuş vurmuş daha ne istiyosun :D

Bonzi dayı, öms gr@l alet dimi?

sen daha alet görmemişin, hallederizz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 13 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
*!Vas Ylem Rel*

fındıkların yere düşenlerini toplar Bugarea a vericem diyip kendi de yer

*!An Ort*

Onlar Bugarea' nın DAAAAAAAAAAAAYYYTTT!!!
Sana muz verelim biz

[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Mesaj tarihi:
çok güzel makette boyanır onunla. ah bi olsa. 00 fırçaya mahkum kaldık. yumoş gorilede buradan selam yolluyorum. olum kıromusun baska isin yok mu? git çiftleş, muz ye, ağaçtan ağaca atla.. ne biliyim goril bile olmaz senden. bonzibadi sevişgeni seni.
  • Yeni Oluştur...