DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yani eğlence eiçin aldıysan bilemiomxda gerçtekn para kazancaksan bu altten bravo diorum yoksa ben sprey boyaşrla isytanbulun duvarlarına vururm kendimi...daha zevkli...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sansürlesene lan küfürleri:) sansür boyası atarım bak[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Niye şikayet etmedinki bu öküzü. adam msnden banada saydırıyo. msn kanıt olsa sölerdim. adminlerden birine atman gerekiyo ö/m için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi meraba kompresör aldım diyenlere bi lafım var ama ne sen hoşlanırsın ne ben :)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 grafiti yapılıyor eve bunla çok ince işe girmessen çok rahat yapılıyor:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 seviyom ben bu adamı banlanmasın yani kime fıstık atacaz ondan sonra. bi koli fıstık aldım eve Bugarea şişmanlatacam seni..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bu Bonzilerin olayı ne? Eğlenelim diye neter forum bot mu kodladı?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 esas birilerini kodladım da sölemim şimdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!taş atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sen o taşları al sonraa........dıııııııııt[signature][hline] [Bu mesaj Bugarea tarafından 13 Eylül 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!bi tane de benden*[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *siyanürlü fıstık atar*[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 azının kenarında fıstık kalmış bonzi.. *!mendil atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 chemical bu alet ne olcak söyler misin bana? bunun yerine bir sims 2 alsaydın, gelseydin raider'a, siz başka bir odada boğuşurken ben de sims 2 deneseydim orjinal orjinal. daha güzel olurdu..[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahah:D bonecrusher raiderlerin evindemisin şuan:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hmmm şu sims 2 fikrini sevdim :) bu arada tefecilikle kazıklanan bizzat benim hatta duygu sömürüsü ile para da aldı tabii ki ev berbat halde artık koridorda buz pateni yapabiliyoruz chem beyin yerlere döküp sonra silmeyi başaramadığı yağlar yüzünden imdaaaaattt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 *!Vas Ylem Rel* fındıkların yere düşenlerini toplar Bugarea a vericem diyip kendi de yer[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 adam 1 taşla iki kuş vurmuş daha ne istiyosun :D Bonzi dayı, öms gr@l alet dimi? *!fıstık atar*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehueuhe abi bu cocugun evinde kalmak istemezdim :) ölürüz mölürüz fln deney denerken patlatır bişeyler heuuhe explosion icat eder adam :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chemical, 13 Eylül 2004 21:15 tarihinde demiş ki: ahah:D bonecrusher raiderlerin evindemisin şuan:) hö nerden çıkardın ki ehehe ama ankaraya sims ile gelirsen giderim valla üşenmem[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 e tabi evde Chemical gibi bir muzurat ile beraber yaşamak kolay değil :) Demek yerlere yağ döküldü :9 E onlar nasıl temizlenecek çok merak ediyorum :) Faraşla falan toplamak mı lazım? Ya da bol bol bez ziyan etmek?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Chiptech, 13 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: adam 1 taşla iki kuş vurmuş daha ne istiyosun :D Bonzi dayı, öms gr@l alet dimi? sen daha alet görmemişin, hallederizz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: DynamicK, 13 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: *!Vas Ylem Rel* fındıkların yere düşenlerini toplar Bugarea a vericem diyip kendi de yer *!An Ort* Onlar Bugarea' nın DAAAAAAAAAAAAYYYTTT!!! Sana muz verelim biz[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hahah Dispel süper :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çok güzel makette boyanır onunla. ah bi olsa. 00 fırçaya mahkum kaldık. yumoş gorilede buradan selam yolluyorum. olum kıromusun baska isin yok mu? git çiftleş, muz ye, ağaçtan ağaca atla.. ne biliyim goril bile olmaz senden. bonzibadi sevişgeni seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar