nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet son arayüzünde sıkıntı var, ama renkler ve butonlar olarak sempatik geliyodu. ses kalitesi de tatmin edici bence vente göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 off ya, duzenli kullandigim tek programdi. niye steve niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 saka bir yana, microsoft icin cok mantikli bir adim. edik: bu alisveris de en cok facebook'un isine yarayacak. microsoft'un facebook'ta hissesi var, dolayisiyla facebook skype altyapisini kullanarak gorusme yaptirabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Skype'ın kullanımı rahattı , video ve sesli konuşmaları için 10 numaraydı da , yazılı sohbet için kullandığım en sucks programlardan biriydi. Gerçi MSN gibi ağır değildi en azından , şimdi onu da reklamlarla , garip garip eklentilerle bozarlar. GTalk en güzeliymiş aslında da kimse kullanmıyor ki. Google'ın bi atak yapsa o mevzuda aslında , bişeyleri bişeylere bağlasa da Gtalk lisetemiz kabarsa ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 microsoft fb u almamışmıydı 8.5 m dolarım olsa en son yapcağım şey skype ı almka olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 8.5m diyorsunuz, ayni etkiyi yapmiyor. 8.5b yani sekizbucukmilyaramerikandolari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya bu büyümeler aslında pek hoşuma gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 para kimlere gitmiş: eBay gets $2.55 billion for its 30-percent stake in Skype. So in the end, eBay did make money on the Skype deal. The Skype Founders Niklas Zennström and Janus Friis, the co-founders, with their 14-percent stake, take home about $1.19 billion. Silver Lake, Andreessen Horowitz and the Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) own 56 percent of the company, and that stake is worth $4.76 billion. Andreessen Horowitz had three percent of the deal and made $205 million profit on their $50 million initial investment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 süper oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 skype elit bir hizmetti.. zarar etmelerine rağmen reklam koymamaları da bunu gösteriyor. bozulmasından korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 microsoft "kroyum ama para bende" şeklinde takılıyor asfasf.google ve facebook tepesini attırmış vermiş 2 milyar fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Adamlar WP7 için aldı, ne kullanıcısı diyosunuz yaw? Google voice ve apple'ın saçma görüntülü konuşma uygulamasına karşı MS'nin hiçbişeyi yoktu, artık hepsinden güçlü. Gerçi bu kadar para saçıp da WP7den bu parayı nası kazanıyo onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 skype iphone desteğini çekecek mi yani??? hayırrrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 niye ceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gecen skype gorusmesinden sonra gorsume performansini sordu. 5 yildiz verdim, sonra tak diye 10 dolar daha yukledi accountima. o zaman anlam vermemistim neden bu kadar customer satisfaction kasiolar diye, simdi anliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 5 yıldız verene 10 dolar vermeleri saçma olmuş ama. berbattı falan diyince yüklese tamam. koşullu şartlamışlar resmen seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben oncesinde 10 dolar yukleyecegini bilmiyordum tabi. 1 yildiz verip berbat deseydim ayni seyi yapar miydi bilmiyorum. sarkastik bir sekilde ona degindim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 arkadaş 8.5 milyar dolar ya. hayalini bile kuramıyorum. alıyorlar her şeyi. sonra istedikleri yazılımları, programları sunuyorlar.seçme şansımız sıfır. piyasaya ne sunarlarsa elimiz mahkum oluyor. mesela vista gibi bir baş belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kullanmak zorunda değilsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aluriel said: kullanmak zorunda değilsin ? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mehmetalp said: arkadaş 8.5 milyar dolar ya. hayalini bile kuramıyorum. alıyorlar her şeyi. sonra istedikleri yazılımları, programları sunuyorlar.seçme şansımız sıfır. piyasaya ne sunarlarsa elimiz mahkum oluyor. mesela vista gibi bir baş belası. Nasil secme sansin yok? Vistayi secmeme sansin vardi adamlar XP ye destegbi Win 7 ye kadar surdurduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 laf olsun torba dolsun işte başka bişey değil. microsofta mahkum değilsin ayrıca. sanki hiç alternatif yok ms ürünlerinden başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/119251_700b.jpg tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar