Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 dasaaa said: 21 Ekim 2015 evlenecek olsam bu tarihe evlenirdim hatta. o kadar harika bir tarih bu hiç riske atılmaz abi, sonra cocukların gelir senın manitayı kapar resimlerden silinirler falan, böel facebooktan bos bos tagler kalır falan bi sürü cile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 heyecanlı olur ama ya. gelini de aisle dan kaykay üstünde uçurarak getiririz falan hem. 3d köpek balıkları karşılar kapıda milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yağmur falan yapar kaykay güc kaybedip düşer gelin ay gelinliğpim camur oldu diye ömür billah unutturmaz bi daha basının etini yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya bak onu düşünmedim. bi de pembe kaykay bizi bozar. yine de 2015 ekim'de evlenecek olanlar bttf müziği kullanmalı. devlet buna şart koşmalı. çok gaza geldim lan. kesin 2015'te evleneyim ben. electric delorean da çıkmış olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Fi tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 escape said: 1453 gibisi var mı lan resmen istanbul gibi bir güzellik bize katılmış. ben sırf o yüzden saygı bile duyarım fatih'e. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yine tunca'nın el si di kafasıyla açtığı topaklardan birindeyiz sayın dinleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Nako said: Fi tarihi. sittin seneyi seviyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sittin'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 0 cok iyi bence ama 1 daha karizmatik duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 i ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar