Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şu 1.85dolara windows konusunda da biri var o da yabancı m ı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu eleman bile uye olmayi becerebiliyor ise birisi uye olmada sorun yasiyorum derse yetersizlik sertifikasi gondeririz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 günaha ve daha az 1 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ingilizcesi böyleymiş, googledan aratınca cıkıyo husdf The temptation of less than 1 $ At here, all gadgets are below $ 1 and free shipping! Incredible, but the price I am very interested in it, so cheap, possible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DynamicK said: bu eleman bile uye olmayi becerebiliyor ise birisi uye olmada sorun yasiyorum derse yetersizlik sertifikasi gondeririz artik sunu yazacaktım adam üye olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DynamicK said: bune lan haha sabah sabah eglendirdi :p aslinda iyi bir sey ha firmada 20 tane her farkli dili konusan insan barindirip marketing yapmaktansa en ucuz yoldan adam reklamini yapiyor her ne kadar boktan bir ceviri olsada anlatmak istedigini anlatmis iste, sitedeki butun kapitalist urunler 1 dolero gunahi boynuna almazsan diyor ABİ AHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Evr said: newdaytj said: http://www.everbuying.com/m-webad-a-r-lid-248.htm Burada, bütün araçlar 1 $ ve ücretsiz kargo altında! Inanılmaz, ama çok içinde, çok ucuz, mümkün ilgileniyorum fiyat? hahahaha http://www.scam.com/showthread.php?p=1046386 said: At here, all gadgets are below $ 1 and free shipping! Incredible, but the price I am very interested in it, so cheap, possible? müthiş bi bot veya çok azimli bir scammer, google'a yazınca nerdeyse tüm forum sitelerine atmış dil farketmeksizin. case closed hahahaben de yapay zeka ile uğraşsam kâr getirenini yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 günaha davet edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 google translate allahtan 1 dolara iphone satıyoruz falan demiyorlar. olay mantıklı ama alan biri olsa bile gelmezse çok peşine düşmez 0.5 dolar ha kaybetmişin ha kaybetmemişin. böyle böyle tırtıklarsın baya para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar