Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tahmin ediyorum hepimizin bilgisayarında öyle yada böyle müzik var. Kiminin kendine göre küçük arşivi var, kimi cd şeklinde hazırlamış raflara koymuş, kimi de güzel güzel klasörlemiş isimleri ile baya geniş bir boyuta ulaştırmış arşivini. Peki diyelim evimizde yangın çıktı, harici diskimiz bozuldu ya da tsunami vurdu. Şimdi düşündüm de böyle birşey olsa o kadar hazırladığımız/hazırlayacağımız şey boşa gidecek. Hafızam da pek iyi olmadığından zevkle dinlediğim şarkıların bir çoğunu hatırlayamayacağım. Bunu benim için hatırlayacak, arşivimin txt halini falan tutacak bir site var mıdır? Mesela girip şu albüm, şu şarkı bende var diyip tik atabileceğim? Bu dataların kaybolmasını nasıl önlyebilirim? Bu yazdan itibaren netbook kullanacağım için cd/dvd ye yazma gibi bir opsiyonum da yok. Yani en kötü klasör ve içerisindekilerin listesini yapan program bulup otomatik olarak txt ye yazdırıp gmaile göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben yedekleri bir external'da tutuyorum. artık onuda koruyuver tsunamiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tsunami zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bizim goldmaster marka çanakla uzaya yolluyorum, bişi olursa asıl kayıtlarıma gene çanak kullanaraktan uzaydan toplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kara delik çeker uzayda dataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bilgisayarımda çaldığım her müzik 15 Ekim 2006 tarihinden bugüne last.fm hesabımda kaydoluyor. 80710 kere şarkı çalmışım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar