Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir kac ay issiz kaldiktan sonra kendime sonunda yeni bir is buldum (keske cok önceden aramaya baslasaydim). Böyle icimde bi heyecan bi sevinc var bi o kadarda korku ve stress. Java 'yi cok iyi bilmemem (öyle okulda ne ögrendiysem) yeni insanlar yeni bir ortam ve yeni bir patron. Su anda bile baya bi gerginim, nasil olacak kivira bilecekmiyim orasi mechul. Genelde hüzünlü konular buraya acilir. Sevicimi, endisemi sizinle paylasayim dedim. Bu arada is arayanlarada iyi sanslar diliyorum insallah istedikleri gibi bir is bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sene 2011 hala java yazan varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hayırlı olsun, beyaz sayfa, yeni umutlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 java yazanı bilmem de trolller var na böle kolum kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 git yat uyu uykunu al da git işine :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 erkenden yatta işe erken git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bişi olmaz rahat ol ne zaman böle endişe edilse aslında büyüttüğün kadar olmadığını illa görürsün, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tesekkürler herkese. Bir cogunuz yasamistir, issizligin verdigi igrenc bir uyku düzeni var ilk bir hafta zorlar ama girer yoluna. okuldan yeni geldim bisiler yiyim yatayim. Ayrica Java arayan bir cok firma var hatta bir coguna basvurmadim bile Javam kötü oldugu icin. Basliyacagim firma C# Java ve sql üzerine. C# fena degil toparlarim heralde bir kac aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok ben yaşamadım.part-time iş dışında hiç çalışmadım.gerek duymuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hayırlı olsun. niye kıvıramayacakmışsınki? okulda öğrenilen teoriyle iş hayatındaki pratik farkı sağ olsun, yaparsın. daha çabuk ve sağlam bile öğrenebilirsin hatta. önümüzdeki ay bugün mezun olmuş olucam ben de böyle heyecan stres halleri saracak. gerçi işim hazır sayılır, yerimi hazırlamıştım. okurken çalışmanın faydaları. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bol bol calis cok calis oop iyi biliyorsan java'da bisi yok, gordukce ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilk maas ne zaan yatiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ne zaman ıslatıyoruza doğru gidiyor mevzu (: hayırlı olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hayırlı olsun. yaparsın korkma güven kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hayirli olsun. Joker said: sene 2011 hala java yazan varmı ya? Su o kadar talihsiz bir post olmus ki ... Is veren olsam, yazilimcim bunu soylese suphe ederim "gercekten dogru adamlarla mi calisiyorum acaba?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hala php mi kullaniliyor gibi bisi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 java multi-platform olayından dolayı hala deli gibi kullanılıyor. mayış ne kadar bu arada ? cumartesi pazar çalışmıyorsundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Seele said: Genelde hüzünlü konular buraya acilir. oyle bi yazmissin ki sanki insanlar tarih bolumunde falan seviniyorlar :p basarilar yeni isinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hayirli olsun kardes, darisi basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Amin. Tebriks btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi amin'de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hayırlısı olsun, inşallah güzel olur herşey :). Bir de naçizane, kıvıra bilecekmiyim olmaz, kıvıramak gibi bir şey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hayırlı olsun. merak etme alışırsın kısa sürede uyku düzenine falan. ben de 2.5 ay boş durduktan sonra iş bulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar