Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni is yeni heyecan

Seele

Öne çıkan mesajlar

Bir kac ay issiz kaldiktan sonra kendime sonunda yeni bir is buldum (keske cok önceden aramaya baslasaydim). Böyle icimde bi heyecan bi sevinc var bi o kadarda korku ve stress. Java 'yi cok iyi bilmemem (öyle okulda ne ögrendiysem) yeni insanlar yeni bir ortam ve yeni bir patron. Su anda bile baya bi gerginim, nasil olacak kivira bilecekmiyim orasi mechul. Genelde hüzünlü konular buraya acilir. Sevicimi, endisemi sizinle paylasayim dedim.
Bu arada is arayanlarada iyi sanslar diliyorum insallah istedikleri gibi bir is bulabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkürler herkese. Bir cogunuz yasamistir, issizligin verdigi igrenc bir uyku düzeni var ilk bir hafta zorlar ama girer yoluna. okuldan yeni geldim bisiler yiyim yatayim.

Ayrica Java arayan bir cok firma var hatta bir coguna basvurmadim bile Javam kötü oldugu icin. Basliyacagim firma C# Java ve sql üzerine. C# fena degil toparlarim heralde bir kac aya.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun. niye kıvıramayacakmışsınki? okulda öğrenilen teoriyle iş hayatındaki pratik farkı sağ olsun, yaparsın. daha çabuk ve sağlam bile öğrenebilirsin hatta. önümüzdeki ay bugün mezun olmuş olucam ben de böyle heyecan stres halleri saracak. gerçi işim hazır sayılır, yerimi hazırlamıştım. okurken çalışmanın faydaları. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...