Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC Sensation...

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

2-3 gundur inceliyorum bunu ve samsung s2 yi, ozellikle samsung s2 inanilmaz reviewler almis, hatasiz nerdeyse, tek sikintisi full plastik govde vs.

ancak htc sensation, yuksek cozunurluk (480x800 s2, 540x960 htc) ile nedense daha cok ilgimi cekti ama diger taraftan ekranin super amoled + olmasi hem pil omru, hem renkler hemde gun isiginda gorebilme acisindan samsung dedirtiyor,

amaaaa

su sense ui 3.0 in o lock ekranindan direkt istedigimiz programa erisim saglatmasi direk one geciriyor her yonden, cok ama cok iyi bir bulus bayildim resmen.

unlokc et telefona gir yerine pat cek asagi indir telefonu oradasin, ha tembelligin had safhasi denebilir bu dedigime ama arabada vs de oldukca yararli olabilir, eminde degilim acikcasi.

samsgungun s2 sindeki ortadaki iphone dakilere benzer hard button cok hosuma gitti bir diger taraftan , htc deki yuzeyle sifir dokunmatik butonlar basa bela olabiliyor bazen.

aluminyum kasada, samsung s2 olsa ustunde sense ui 3.0 olsa, ekrani htc deki gibi yuksek cozunurluklu amoled+ olsa, hardware button olsa..

mukemmel telefon o olur benim icin.

Şu Galaxy S2ye bi şekilde sense kurulsa yine mütiş telefon olur. Samsung ekranları çok çok iyi hem görüntü kalitesi hem pil ömrü olarak. Samsung'un işlemcileri de aynı şekilde güç yömnetiminde çok iyi. Ama sonuçta kullanıcı olarak direk yazılımla muhatap oluyoruz. Sense kullanan birisi, sensesiz telefonu kullanamaz bi daha, bu kadar iddialıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

cevap için saol.

bir de merak ettiğim bir husus var. madem arayüz farkından dolyı sensation çok beğeniliyor. İnternette zilyon tane arayüz programı mevcut. SG2'de de bu gibi programlar ile sense arayüzü entegre edebilmemiz mümkündür herhalde dimi?

Teoride öyle olsa da ben hiç görmedim yapıldığını.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
daaam la kızma :D
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875
burda dakikalarımı harcadıktan sonra galaxy s2 de karar kıldım(pil ömrü, bi kaç +feautre,ağırlık, o kadar aq başka pek bişi yok :P ). 1 haftaya gelir o zaman da galaxy s2 için şişirecem güzel kafalarınızı, öbdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...