Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gidip yerinde incelemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 desire z 1.3k iken 2k ya satilir heralde bu ciktiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sgs2 yi 1500 e veriyolar sahibindende. 2000 baya okutmaç fiyat olur, kimse almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya sensation harbiden cok iyi olmus da bunu tr'de almak icin kac ay bekleriz acaba? desire s yeni gelmis. dun bakındım biraz 3.7" kucuk geilyor, 4" olmalı ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Kanuni said: 2-3 gundur inceliyorum bunu ve samsung s2 yi, ozellikle samsung s2 inanilmaz reviewler almis, hatasiz nerdeyse, tek sikintisi full plastik govde vs. ancak htc sensation, yuksek cozunurluk (480x800 s2, 540x960 htc) ile nedense daha cok ilgimi cekti ama diger taraftan ekranin super amoled + olmasi hem pil omru, hem renkler hemde gun isiginda gorebilme acisindan samsung dedirtiyor, amaaaa su sense ui 3.0 in o lock ekranindan direkt istedigimiz programa erisim saglatmasi direk one geciriyor her yonden, cok ama cok iyi bir bulus bayildim resmen. unlokc et telefona gir yerine pat cek asagi indir telefonu oradasin, ha tembelligin had safhasi denebilir bu dedigime ama arabada vs de oldukca yararli olabilir, eminde degilim acikcasi. samsgungun s2 sindeki ortadaki iphone dakilere benzer hard button cok hosuma gitti bir diger taraftan , htc deki yuzeyle sifir dokunmatik butonlar basa bela olabiliyor bazen. aluminyum kasada, samsung s2 olsa ustunde sense ui 3.0 olsa, ekrani htc deki gibi yuksek cozunurluklu amoled+ olsa, hardware button olsa.. mukemmel telefon o olur benim icin. Şu Galaxy S2ye bi şekilde sense kurulsa yine mütiş telefon olur. Samsung ekranları çok çok iyi hem görüntü kalitesi hem pil ömrü olarak. Samsung'un işlemcileri de aynı şekilde güç yömnetiminde çok iyi. Ama sonuçta kullanıcı olarak direk yazılımla muhatap oluyoruz. Sense kullanan birisi, sensesiz telefonu kullanamaz bi daha, bu kadar iddialıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 soyle bir kotu olay var ama cokda elzem degil normal kullanici icin, htc sensation boot u signedmis ve kirilmasi cok zor gorunuyor, s2 kirilmis bile customlar ucusuyor havada, olurda sense 3.0 portlanirsa s2 ye guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sense 2 diğer samsunglara portlandı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.slashgear.com/htc-sensation-review-23153699/ Review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 htc Tayvan malıydı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sense ui bir arayüz mü oluyor? yoksa kendine has bir işletim sistemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sağol kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 UI = User Interface Yani arayüz evet. İşletim sistemi Android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cevap için saol. bir de merak ettiğim bir husus var. madem arayüz farkından dolyı sensation çok beğeniliyor. İnternette zilyon tane arayüz programı mevcut. SG2'de de bu gibi programlar ile sense arayüzü entegre edebilmemiz mümkündür herhalde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.gsmarena.com/htc_sensation_suffers_from_death_grip_iphone_4_caught_snickering-news-2742.php iphone dakine benzer belli tutusta sinyal azalmasi problemi varmis, bu problem wifi ve bluetoothuda etkiliyormusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Tron said: cevap için saol. bir de merak ettiğim bir husus var. madem arayüz farkından dolyı sensation çok beğeniliyor. İnternette zilyon tane arayüz programı mevcut. SG2'de de bu gibi programlar ile sense arayüzü entegre edebilmemiz mümkündür herhalde dimi? Teoride öyle olsa da ben hiç görmedim yapıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cıktımı ya bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tr'de yok ama yurt dısından getirip satan var gg'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya şunu gören eden eline alıp bi inceleyen olmadı mı hala ? galaxy s2 ve bunun arasında kaldım, galaxy nin inceliği ve uzunluğu kafama takıldı bi de şuna elleyebilseydim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ben kullandım ak dedik ya. Yazmadım mı buraya? Öküz gibi telefon. Elimde tutup ekranın sol üstüne dokunamıyorum o derece büyük. İnce, güzel hoş ama kasası, galaxyden iyidir. Ama çok büyük, iphone 4'ten bayaa daha büyük yani. O ekrana pil dayanır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 daaam la kızma :D http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875 burda dakikalarımı harcadıktan sonra galaxy s2 de karar kıldım(pil ömrü, bi kaç +feautre,ağırlık, o kadar aq başka pek bişi yok :P ). 1 haftaya gelir o zaman da galaxy s2 için şişirecem güzel kafalarınızı, öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 S2 de plastik saçmasapan bir telefon. O paraya değmez kesinlikle, 3 aya 1000 lira bandına düşmezse ben de roket değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 1100 e alıyorum yurtdışından, beğenmezsem satarım 1000 e fln sensation alırım artıkın napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sensation baya iyi gozukuyor. HTC Desire'ımı satabilsem direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Pil ömründe bayağı fark gözüküyor ama pratikte o kadar fark olacağını zannetmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar