Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LinkedIn

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

Uluslararası çalışan firmalara ulaşmanın en kolay kolu aslında LinkedIn. İstanbul'da bir yazılım firmasında çalışan arkadaşım burası sayesinde Madrid'e gitti yıllık benim Türkiye'de hayal bile edemeyeceğim bir ücretle. Aslında takip etmek gerek buraları yurtdışına çıkış düşüncesi varsa. Biraz yabancı dil mülakatların en azından bir kısmını atlamak için yeterli oluyor, gerisi kişisel becerilere bakıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Companies'e tıklayıp da ileride çalışmak istediğin firmaları takibe alır isen her gün kaç tane açık pozisyon varmış kimi işe almışlar ve kim işten ayrılmış görebiliyorsun. Açık pozisyonlar hakkında da bilgi var ve artık tek tuş ile Linkedin'de yer alan CV'ni gönderip iş başvurusu yapabileceksin.

iş bulma siteside oluyore artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
DynamicK said:

is bulmak icin en populer sitelerden biri olmayi hedefliyorlar gibi.

http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=554616624&ids=0PejcOc3gRdjkIdz4PcPgVd3kRb3AVdP4RdjgRdiMMdjANcz4RdjkId38Sdz4Sd3kR&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-6

abi geçenlerde finansbank'tan aradılar beni. LinkedIN'den bulduk sizi diye, gittim görüşmeye LinkedIN sayfamın çıktısı ile karşımdaydı :) Artık kariyer.net ler filan ikinci plana gidiyor zaten yavaş yavaş. İnsanlar buralarda aranıyor. Daha pratik ve arayüzü kolay, sevecen. İş bulma siteleri gibi ağır değil, çok detaylı değil. Burası sanki daha çok şu an çalışmakta olanlara iş alternatifleri sunmak gibi.

Bu da ufka baka pozumla benim. Neden bu foto var bilmiyorum hala aha
ben
Sosyal ağlarda paylaş

Ya turkiyede hala yeterince kullanilmiyor cok bariz. Yurtdisinda staj yaptim. Bulundugum konumu Greater New York City Area yaptiktan sonra resmen interview teklifleri yagdi, profilim surekli headhunterlar tarafindan goruntulendi.

Finansbanki takdir ettim cidden. Keske herkes mantikli karar verip linkedin'i kullansa da aptal sapsal sitelerle ugrasmasak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...