Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LinkedIn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uluslararası çalışan firmalara ulaşmanın en kolay kolu aslında LinkedIn. İstanbul'da bir yazılım firmasında çalışan arkadaşım burası sayesinde Madrid'e gitti yıllık benim Türkiye'de hayal bile edemeyeceğim bir ücretle. Aslında takip etmek gerek buraları yurtdışına çıkış düşüncesi varsa. Biraz yabancı dil mülakatların en azından bir kısmını atlamak için yeterli oluyor, gerisi kişisel becerilere bakıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Ben yazdım tek tek, gerekiyordu cunku. Netekim linkini vermedim buraya.

Bazi durumlarda tek tek detay yazmaniz gerekebilir. Sizin icin faydali durumlar olabiliyor :) Hele ki multiple projelerde ayni anda calismissaniz.
  • Admin
Mesaj tarihi:
is bulmak icin en populer sitelerden biri olmayi hedefliyorlar gibi.

http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=554616624&ids=0PejcOc3gRdjkIdz4PcPgVd3kRb3AVdP4RdjgRdiMMdjANcz4RdjkId38Sdz4Sd3kR&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-6
Mesaj tarihi:
Hiç haz almıyorum böyle 5-10 siteye bölünmesinin bu iş olaylarının. Kariyeri var yenibirişi var monsterı var her birisine ayrı ayrı uğraş uğraş dur
  • Admin
Mesaj tarihi:
Companies'e tıklayıp da ileride çalışmak istediğin firmaları takibe alır isen her gün kaç tane açık pozisyon varmış kimi işe almışlar ve kim işten ayrılmış görebiliyorsun. Açık pozisyonlar hakkında da bilgi var ve artık tek tuş ile Linkedin'de yer alan CV'ni gönderip iş başvurusu yapabileceksin.

iş bulma siteside oluyore artık
Mesaj tarihi:
Bayadır var bu özellik. Netekim her seferinde böyle işlemiyor bu işlem. Bazı firmalar ( e.g. Google ), kendi siteleri üzerinden bunu yaptırıyor. Linkedin den başvurduğunuzda sadece onlarin o işlemleri yapacak URLsine yonleniyorsunuz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya bunda, iş tecrübesinin bir kısmını herkese göstermeme gibi bir seçenek yok mu? Okuduğum alandaki iş tecrübemi falan, home-office çalıştığım şirkettekiler görürse, "bunun bilgisayarla falan işi yok, bu parayı bulmuş çıkaralım" diyebilme ihtimalleri var, tırsıyorum. Yok mu bi privacy falan
Mesaj tarihi:
aynı anda iki iste calısıyor ve birbirlerine diger isi gostertmemekse amacın bu linkedin'in mantıgına tamamıyla ters. boyle bir durumu gizlemek gibi bir secenegin oldugundan emin degilim ama sanmıyorum. mantıgına aykırı sitenin.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Burda basic ustu uyelıgı olan varmı. Birinim tam cv sını goremiyorum halı ıle .Bana Printscreen yada word e copy paste yapabılecek sevaba gırıcek arkadas arıyorum . :)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

is bulmak icin en populer sitelerden biri olmayi hedefliyorlar gibi.

http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=554616624&ids=0PejcOc3gRdjkIdz4PcPgVd3kRb3AVdP4RdjgRdiMMdjANcz4RdjkId38Sdz4Sd3kR&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-6

abi geçenlerde finansbank'tan aradılar beni. LinkedIN'den bulduk sizi diye, gittim görüşmeye LinkedIN sayfamın çıktısı ile karşımdaydı :) Artık kariyer.net ler filan ikinci plana gidiyor zaten yavaş yavaş. İnsanlar buralarda aranıyor. Daha pratik ve arayüzü kolay, sevecen. İş bulma siteleri gibi ağır değil, çok detaylı değil. Burası sanki daha çok şu an çalışmakta olanlara iş alternatifleri sunmak gibi.

Bu da ufka baka pozumla benim. Neden bu foto var bilmiyorum hala aha
ben
Mesaj tarihi:
Ya turkiyede hala yeterince kullanilmiyor cok bariz. Yurtdisinda staj yaptim. Bulundugum konumu Greater New York City Area yaptiktan sonra resmen interview teklifleri yagdi, profilim surekli headhunterlar tarafindan goruntulendi.

Finansbanki takdir ettim cidden. Keske herkes mantikli karar verip linkedin'i kullansa da aptal sapsal sitelerle ugrasmasak.
  • Yeni Oluştur...