damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yarın kanal tedavimin 2. seansı olacak. ilk seansta köke inmişti. gel git yaptı hep deliklerde çok acıdı. şimdi yine yapcak snaırım onu. bu geçici dolguyu nasıl çıkartıyorlar? bir de ilk seanstaki kadar acır mı?
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 git gel yaptıysa sinirleri aldı demektir. sinirleri alınca hiç acı olmuyor. geçici dolguyu o iğrenç alet ile oyup yerine amalgam dolgu koyucak. belki kanalları da doldurabilir.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok acımaz artık. o ilk temizleme mevzusunda ve anestezi iğnelerini yaparken çok acıyor. bir de eğer uyuşmamakta ısrar eden bir sinire denk gelirse. kadın tüm çenemi 2 gün uyuşturacak kadar morfin vermişti bana o sinir hala oradaydı ama hissediyordum. raad ol geniş yaşa.
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 gel git yaptığında baya acıdı ama. ve bir kaç kez değil 20-30 kez ara ara sürekli gel git yaptı, bayağı işgence gibiydi. sinirlerin alınıyor olmasına rağmen ilkinden sonuncusuna kadar her seferinde acıması normal mi yani? bu geçici dolguyu oyarak mı çıkartıyorlar yani? e öyleyse niye geçici diyorlar buna, bu kadar sağlamsa... aslında bir madde ile çözelebilen bir şey geliştirseler iyiymiş.
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahmedinejad said: yok acımaz artık. o ilk temizleme mevzusunda ve anestezi iğnelerini yaparken çok acıyor. bir de eğer uyuşmamakta ısrar eden bir sinire denk gelirse. kadın tüm çenemi 2 gün uyuşturacak kadar morfin vermişti bana o sinir hala oradaydı ama hissediyordum. raad ol geniş yaşa.anestezi çok rahattı ya, hatunun eli çok hafifti. ben ne olduğunu bile anlayamadan yapmış iğneyi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 normal normal, anestezi de bir yere kadar verebiliyor zaten. o tamamen uyuşma mevzusu yalan biraz. ama dayanılmayacak bir şey de değil ya. dişçinin yanında güzel bi asistanı falan olursa bi de erkekliğe leke sürdürmemek için sıkıyorsun dişini sdghdfa
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim dişçi taş gibiydi ya, yeni bitirmiş okulu falan, bombaydı baya. :D ilki kadar acımaz diyorsunuz, güzel bir şey öyleyse.
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 o değil de, şimdi hatun sadece dolgu basacak demek ki benim olaya. ama yine de dolgudan önce o deliklere son bir gel-git olayına girişir mi acaba? girişirse yine fena acıtır...
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ilki kadar kesinlikle acımaz da, o sesi duymak bile yeter abi. şimdi bile kötü hissettim kendimi. az çkemedim çocukluğumda.
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ses beni rahatsız etmiyor ya acı duymadığım için. çok yaşadım zaten onu. özellikle dolgu olayında her dolgumda dişi oydu doktor ve o dişin oyarkenki gelen koku çok ilginç oluyordu. acımıyordu, problem olmuyordu.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oha o kokudan da rahatsız olmuyorsan, enterasan bi insansın hocam.
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim sol yandaki tam yemek yediğim dişim dolguluydu, bi sene önce dişin yarısı ve içindeki dolgu düştü. bir senedir duruyo öyle yarısı bişey olur mu ki? 8-)
Öne çıkan mesajlar