Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanal tedavisi var sabah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın kanal tedavimin 2. seansı olacak. ilk seansta köke inmişti. gel git yaptı hep deliklerde çok acıdı. şimdi yine yapcak snaırım onu.

bu geçici dolguyu nasıl çıkartıyorlar?

bir de ilk seanstaki kadar acır mı?
Mesaj tarihi:
yok acımaz artık. o ilk temizleme mevzusunda ve anestezi iğnelerini yaparken çok acıyor. bir de eğer uyuşmamakta ısrar eden bir sinire denk gelirse. kadın tüm çenemi 2 gün uyuşturacak kadar morfin vermişti bana o sinir hala oradaydı ama hissediyordum.

raad ol geniş yaşa.
Mesaj tarihi:
gel git yaptığında baya acıdı ama. ve bir kaç kez değil 20-30 kez ara ara sürekli gel git yaptı, bayağı işgence gibiydi. sinirlerin alınıyor olmasına rağmen ilkinden sonuncusuna kadar her seferinde acıması normal mi yani?

bu geçici dolguyu oyarak mı çıkartıyorlar yani? e öyleyse niye geçici diyorlar buna, bu kadar sağlamsa... aslında bir madde ile çözelebilen bir şey geliştirseler iyiymiş.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

yok acımaz artık. o ilk temizleme mevzusunda ve anestezi iğnelerini yaparken çok acıyor. bir de eğer uyuşmamakta ısrar eden bir sinire denk gelirse. kadın tüm çenemi 2 gün uyuşturacak kadar morfin vermişti bana o sinir hala oradaydı ama hissediyordum.

raad ol geniş yaşa.
anestezi çok rahattı ya, hatunun eli çok hafifti. ben ne olduğunu bile anlayamadan yapmış iğneyi.
Mesaj tarihi:
normal normal, anestezi de bir yere kadar verebiliyor zaten. o tamamen uyuşma mevzusu yalan biraz. ama dayanılmayacak bir şey de değil ya.

dişçinin yanında güzel bi asistanı falan olursa bi de erkekliğe leke sürdürmemek için sıkıyorsun dişini sdghdfa
Mesaj tarihi:
o değil de, şimdi hatun sadece dolgu basacak demek ki benim olaya. ama yine de dolgudan önce o deliklere son bir gel-git olayına girişir mi acaba? girişirse yine fena acıtır...
Mesaj tarihi:
ses beni rahatsız etmiyor ya acı duymadığım için.

çok yaşadım zaten onu. özellikle dolgu olayında her dolgumda dişi oydu doktor ve o dişin oyarkenki gelen koku çok ilginç oluyordu. acımıyordu, problem olmuyordu.
Mesaj tarihi:
benim sol yandaki tam yemek yediğim dişim dolguluydu, bi sene önce dişin yarısı ve içindeki dolgu düştü. bir senedir duruyo öyle yarısı bişey olur mu ki? 8-)
  • Yeni Oluştur...