Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satıık PS3 Slim, Nikon D5000 Kit, WD Live Tv Hub


Iggy

Öne çıkan mesajlar

Ankaradan elden teslim yapabilirim isteyenlere, gene isteyenlerede gittigidiyordan taksit yapabilirim komisyonu fiyata eklemek koşuluyla :) Forumu bayadır okuyorum da üyelik bu güne nasip oldu
Ciddi alıcılar için tel: 0534 777 79 07

Playstation 3 Slim 120 GB + 2 orjinal oyun.

Kardeşime aldığım playstation 3 slim 120 gb var. Kutusu vs duruyor olması lazım.
Birkaç aylık alet sadece heavy rain ve assassins creed brotherhood alındı oynandı, xboxa geri dönüldü Tertemiz alet alan hayrını görsün. Bunun dışında hiç bişey yapılmadı alette, psn hesabı dahi yok

Yanında bu iki oyunuda veriyorum :) 550 tl istiyorum, pazarlık zor :)

----

Nikon D5000 Kit

Alana şimdiden hayırlı olsun, toplamda 200 den fazla fotoraf çekilmemiştir yani toplam 1-2 gün kullanıldı bir proje için. Zaten başka bir makinam olduğu için buna ihtiyacım yok. Şartlar yüzünden almak zorunda kalmıştım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ni...ils.aspx?productId=bd98916&categoryId=1100301

Tamamen üstteki ilanın aynısıdır. D5000 Kit olarak geçiyor

Fiyat olarak 1300 tl istiyorum. Alan iyice kontrol de edebilir daha temiz ikinci el olamaz sanırım.
Garantisi var daha sürüyor. Electroworldden almıştım.

----

WD TV® Live HubTM Medya Merkezi - FULL HD


375 ytlye satılıktır! 1 TB ta hafıza var alette

Burdan inceleyebilirsiniz aleti:

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaca0010bbk-wd-tv-live-hub-media-player-usb-2.0-hdmi-full-hd-medai-player/productdetails.aspx?I_ID=51758

Acil satılıktır. Inanılmaz bir alet, özelliklerini okursanız ne olduğunu göreceksiniz zaten

Alın hayrını görün. Dizi, film, internet üçgenindeyseniz bana çok dua edersiniz aldıktan sonra

Alet hakkında uzun detaylı bilgi:

WD FULL HD 1 TB

Ailenizi ve arkadaşlarınızı toplayın, arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın! İster sizin videonuz, müziğiniz ve fotoğraflarınız veya İnternet eğlenceniz olsun, WD TV Live Hub medya merkezi ile herşeyin keyfine oturma odanızın rahatlığında parlak yüksek çözünürlükle varın. Kişisel medyanızı yüksek kapasite dahili sabit diske koyun ve evdeki herhangi bir ekrana aktarın.

Sevdiğiniz şeyleri sevdiğiniz ekranda izleyin.

Popüler filmleri ve TV bölümlerini anında izleyin – Postacının filmlerinizi kapınıza bırakmasını beklemeyin ve küçük bilgisayar ekranından izlemekle yetinmeyin. Blockbuster On Demand® veya Netflix® sınırsız üyeliğinize erişin ve TV bölümlerini ve filmleri büyük ekranınızda seyredin.*
* Blockbuster online üyeliği ve Netflix sınırsız üyeliği gereklidir. Sadece ABD.

Bütün kişisel medyanızı kolay yoldan oynatın – Kendi medya müzik kutunuzu yaratmak için yüksek kapasite sürücünüzü medyanızla doldurun. Birkaç tıklamada, amatör filmlerinizi oynatabilir, tatil slayt gösterilerinizi paylaşabilir ve müziğinizi oturma odanızdaki büyük ekran ve ses sisteminde çalabilirsiniz.

Popüler İnternet içeriğine oturma odanızın rahatlığından erişin – YouTube videoları oynatın, Facebook'a erişin, fotoğraflarınızı Flickr'da görün, Pandora'da müzik çalın ve CNN, NBC, MTV, ESPN ve diğer çevrimiçi içeriğinden günlük video akışını izleyin.*
* Kullanılabilirlik ülkeye göre değişir. Pandora sadece ABD'de kullanılabilirdir. Bu yayın hizmetleri herhangi bir anda değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya durdurulabilir.
Full-HD 1080p video oynatma; HDTV'niz için mükemmel ortak – İşte bu gerçek olan; Full-HD 1080p oynatma. Arkanıza yaslanın ve parlak yüksek tanımlı videonun muhteşem resim kalitesi ile kristal berraklığındaki dijital sesin keyfini sürün. Şık, hareketli gezinti menülerimizle eğlence seçimlerinizi yapmak için birlikte verilen programlanabilir uzaktan kumandayı kullanın.

Hemen hemen her türlü ortam dosyasını yürütün– WD TV Live Hub HD video kamera video formatları dahil en popüler dosya formatlarının geniş bir yelpazesini destekler. Dijital dönüştürme yaparak zaman kaybetmenize gerek yok.

Medyanızı tek bir yerde toplayın. Evin içinde herhangi bir yere aktarın.

Medya koleksiyonunuzu merkezileştirin – Bütün medyanızı bu sistemdeki yüksek kapasite sürücü üzerinde tek bir yerde depolayabilirsiniz. WD TV Live Hub medya merkezi dahili sürücü ve bağlı herhangi bir USB sürücüleri üzerindeki bütün medyayı bulur ve kategorilendirir ve görüntülenmesi kolay bir menü sisteminde gösterir. Erişimi kolaydır ve medyanız tek bir yerdeyken keyfini çıkarın.

DVD kargaşası olmadan, film koleksiyonunuzu yaratın – Blockbuster On Demand'den en son çıkan hitler dahil 10.000'den fazla başlık arasından seçin. Onları istediğiniz kadar indirin ve izleyin. Veya Netflixden sınırsız üyeliğinize erişerek aniden indirin. Çizilmiş DVD'lere veya kutu kargaşasına son.

Evinizdeki ağ ile her yerde ortama bağlanın – Ethernet girişi bu ortam yürütücüsünü ev ağınıza bağlamanıza imkan tanır, böylece evinizdeki her türlü Mac, PC ve ağ sürücüsünden video açabilir ve izleyebilir, fotoğraflara bakabilir, müzik dinleyebilirsiniz.

Dosyaları kolayca aktarın – Ekrandaki menüleri kullanarak, bir USB sürücüde, ağ sürücüsünde, video kameranızda veya bir kamerada saklanan dosyaları takılı Live Hub dahili sürücüye kopyalayın, taşıyın veya silin.

Bu evinizdeki herhangi bir TV’ye aktaran çoklu oda medya sunucusudur – WD TV Live Hub medya merkeinzdeki herhangi bir dosyayı bir WD TV Live Plus veya WD TV Live medya yürütücü veya herhangi bir DLNA/UpnP uyumlu TV, Blu-ray Disc™ yürütücü veya oyun konsoluna aktarabilirsiniz. Bu sistem birden çok aktarımı yürütmeye yetecek kadar güçlüdür böylece bir odanızda bir film izlerken, yukarı kattaki TV'nizde fotoğraflar görüntüleyebilirsiniz.

Eğlence merkezinizi bambaşka bir şıklık seviyesine götürün.

Ultra-kompakt tasarım – Serin ve sessiz, bu kompakt sistem eğlence merkezinize kolayca oturur. Sistemle birlikte bir adet uzaktan kumanda mevcuttur.
WiFi uyumlu – Kablosuz bir ağ bağlantısının opsiyonel bir USB kablosuz adaptör ile ev ağınıza bağlanmasını destekler. [Uyumlu kablosuz USB adaptörlerini görmek için buraya tıklayın.] Veya, HD aktarım için hızı WD Livewire güç hattı AV ağ kiti ile yakalayın-İnternetinizi evinizdeki herhangi bir odaya elektrik fişlerinizi kullanarak uzatır.
HDMI 1.4, kompozit video ve komponent video çıkışı – HDMI bağlantı noktası, en yüksek kalitedeki HDTV veya ev sineması aygıtlarına bağlanmanızı sağlar. İlave kompozit (RCA) ve komponent çıkışlar, hemen hemen tüm televizyon setleriyle uyumluluğu garantiler.
SPDIF dijital çıkış – Optik ses çıkışı, en iyi surround ses deneyimi için dijital sinyalleri AV alıcınıza gönderir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım donanımhaberden filan mısın? :) tarz aynı çünkü.

verdiğin site shiftdelete. alışveriş sitesi mi? hayır. tahmini fiyat oraya yazılanlar. diyorum ki ver bana türkiyeden bir alışveriş sitesi dediğin fiyata bende fiyatı düşüreyim sorun değil benim için ama yok hala aynı cevabı veriyorsın bana.

yurtdışındanda getir bakalım 200 dolara gümrüksüz. ona bide gümrük ekle hesapla.
ben sana burda satılan herşeyin yurtdışı fiyatını soylemeyi biliyorum zaten de burası yurtiçi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...