Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

abi yok ben objektif değilmişim. propaganda yapıyormuşum falan. sdfsdf

yok abi ben sıradan vatandaşım da parti gözlüğü ile bakmıyorum sadece. kendim gibi olanların rahatını kaçıracak bişi var ise hangi parti olursa olsun "yürü git lan" diyoruz -burada yaşadığı sorunlardan şikayet edenlerin çoğu gibi.

calimero said:

türkiye'ye internet ilk ne zaman geldiyse, o sırada başta olan hükümet de interneti icat etmiş bu mantıkla gidersek.

- neden x e oy veriyorsunuz?
- olm adam interneti buldu lan!!11

yalnız abi.. yücesin, büyüksün. şu post ile gözümde daha bi değerlendin vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

akp reklamları:
aslında biz yapmadık.x2 (bolu tüneli + hava yolu)
elimize yüzümüze bulaştırmıştık (hızlı/hızlandırılmış tren)

chp reklamları:
diyecek fazla bişi bulamadık. biz de duygu sömürüsü yapıyoruz işte. ya tutarsa

yalnız doğru politika bu. baykal iyidir kötüdür o tartışılır da o zamanında çıkıp meydanlarda yapacaklarını akademisyenlere anlatır gibi uzun uzun anlatıyordu baya saçmaydı kimsenin aklında kalmıyordu. Türkiyede oy almak için doğru yol küfürdü, agresif tavırlardı, saçma analojilerdi, duygu sömürüsüydü, yardım paketleriydi falan filan. Çıkıp da adamlara yarım saat çılgın projeye verilecek kaynaklarla yapılabilecek daha iyi projeleri tartışırsan falan kimse dinlemez seni (forumla aynı mantık mesela bu mesaj uzadıkça bu mesajı okuyan insan sayısı eksponansiyel olarak azalacak sdf).

onun yerine çıkıp "çiftçinin elektrik borcunu sileceğiz", "recep bey sizin vergilerinizi rant projelerine yatırıyor" gibi kısa ve efektif cümleler daha iyi. ne kadar sözlerini mantıksal argümanlarla kanıtlamaya çalışırsan o kadar az kalıcı oluyor Türk halkı için sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

said:
böyle şeyler olunca bunun sorumlusu akp olmaz o işleri araştırıp hata yapan mühendisler vb. olur.

makinist hatasından dolayı raydan çıkan tren yüzünden ulastırma bakanı istifa etmişti ingilterede.
şu postu göstereyim de sabahlara kadar ağlasın ben ne yaptım diye.

muhteşem.
bizim aklımıza gelmemişti hiç.

bizde ise "böyle bir durumda görevimden ayrılmam doğru olmaz" denmişti sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

dasaaa said:

akp reklamları:
aslında biz yapmadık.x2 (bolu tüneli + hava yolu)
elimize yüzümüze bulaştırmıştık (hızlı/hızlandırılmış tren)

chp reklamları:
diyecek fazla bişi bulamadık. biz de duygu sömürüsü yapıyoruz işte. ya tutarsa

yalnız doğru politika bu. baykal iyidir kötüdür o tartışılır da o zamanında çıkıp meydanlarda yapacaklarını akademisyenlere anlatır gibi uzun uzun anlatıyordu baya saçmaydı kimsenin aklında kalmıyordu. Türkiyede oy almak için doğru yol küfürdü, agresif tavırlardı, saçma analojilerdi, duygu sömürüsüydü, yardım paketleriydi falan filan. Çıkıp da adamlara yarım saat çılgın projeye verilecek kaynaklarla yapılabilecek daha iyi projeleri tartışırsan falan kimse dinlemez seni (forumla aynı mantık mesela bu mesaj uzadıkça bu mesajı okuyan insan sayısı eksponansiyel olarak azalacak sdf).

onun yerine çıkıp "çiftçinin elektrik borcunu sileceğiz", "recep bey sizin vergilerinizi rant projelerine yatırıyor" gibi kısa ve efektif cümleler daha iyi. ne kadar sözlerini mantıksal argümanlarla kanıtlamaya çalışırsan o kadar az kalıcı oluyor Türk halkı için sdf

sanjar khan sayesinde işte bunlar hep :P
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

BEYLER OYLAR TEKAPE'YE!!

http://www.youtube.com/watch?v=R4j0iPi7-VM&NR=1

en son kargo ile bomba geldi ve hepsini temizledi diye düşündüm ama öyle olmamış =(

BU ne biçim reklam lan

bikere mevcut hükümete 1 giydirdiyse annesine 10 giydirmiş. Seçimde annelerle mi yarışıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

en son kargo ile bomba geldi ve hepsini temizledi diye düşündüm ama öyle olmamış =(

video kötü baya da (saman yolu ibret reality showlarına benzemiş) bunca insanın yanında tkpliler muhtemelen ülkeden temizlenecek son insalar bile olabilir. önce meclise kapak atmaya çalışan tüccarları, iş adamlarını temizlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

video başarısız malesef ama türkiyede sadece ideolojileri yönünde oy isteyen parti görmek de ilginç gelmedi mi? Şuan ne ana muhalefetin ne hükümetin kesin belirli bir ideolojisi yok sağa sola kıvırtıp duruyorlar, kimden oy koparsamın peşinde. ha politikada doğru olan bu zaten diğeri biraz safça oluyor ama tabi bu onları kötü insan yapmıyor sadece idealist politikacılar yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir partiye oy vermemeye kararlıyım,ama bu dedeli nineli bir reklamı var ak partinin kapılara doktoru getirdik v.s gerçekten sinirlerimi bozuyor,gözlerimi yaşartıyor,bu kadar duygu sömürüsü yapılmaz arkadaşım,yakında tuvalet kağıtlarınıda biz kalınlaştırdık diyen çıkarsa şaşırmıcam yani,gerçekten ayıp,yazık arkadaş :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...