dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi yok ben objektif değilmişim. propaganda yapıyormuşum falan. sdfsdf yok abi ben sıradan vatandaşım da parti gözlüğü ile bakmıyorum sadece. kendim gibi olanların rahatını kaçıracak bişi var ise hangi parti olursa olsun "yürü git lan" diyoruz -burada yaşadığı sorunlardan şikayet edenlerin çoğu gibi. calimero said: türkiye'ye internet ilk ne zaman geldiyse, o sırada başta olan hükümet de interneti icat etmiş bu mantıkla gidersek. - neden x e oy veriyorsunuz? - olm adam interneti buldu lan!!11 yalnız abi.. yücesin, büyüksün. şu post ile gözümde daha bi değerlendin vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Soris said: Köygöçüren mantarı yemiş kesin bu. fdcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dasaaa said: akp reklamları: aslında biz yapmadık.x2 (bolu tüneli + hava yolu) elimize yüzümüze bulaştırmıştık (hızlı/hızlandırılmış tren) chp reklamları: diyecek fazla bişi bulamadık. biz de duygu sömürüsü yapıyoruz işte. ya tutarsa yalnız doğru politika bu. baykal iyidir kötüdür o tartışılır da o zamanında çıkıp meydanlarda yapacaklarını akademisyenlere anlatır gibi uzun uzun anlatıyordu baya saçmaydı kimsenin aklında kalmıyordu. Türkiyede oy almak için doğru yol küfürdü, agresif tavırlardı, saçma analojilerdi, duygu sömürüsüydü, yardım paketleriydi falan filan. Çıkıp da adamlara yarım saat çılgın projeye verilecek kaynaklarla yapılabilecek daha iyi projeleri tartışırsan falan kimse dinlemez seni (forumla aynı mantık mesela bu mesaj uzadıkça bu mesajı okuyan insan sayısı eksponansiyel olarak azalacak sdf). onun yerine çıkıp "çiftçinin elektrik borcunu sileceğiz", "recep bey sizin vergilerinizi rant projelerine yatırıyor" gibi kısa ve efektif cümleler daha iyi. ne kadar sözlerini mantıksal argümanlarla kanıtlamaya çalışırsan o kadar az kalıcı oluyor Türk halkı için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 off napolyonn yargılamış. herkes hakettiği şekilde yönetilir derler ya, tencere kapak. 100 liralık malı niye 5 liraya satıyorsun deniyor, o malın bizde ne işi var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Fistan said: said: böyle şeyler olunca bunun sorumlusu akp olmaz o işleri araştırıp hata yapan mühendisler vb. olur. makinist hatasından dolayı raydan çıkan tren yüzünden ulastırma bakanı istifa etmişti ingilterede. şu postu göstereyim de sabahlara kadar ağlasın ben ne yaptım diye. muhteşem. bizim aklımıza gelmemişti hiç. bizde ise "böyle bir durumda görevimden ayrılmam doğru olmaz" denmişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ardeth said: dasaaa said: akp reklamları: aslında biz yapmadık.x2 (bolu tüneli + hava yolu) elimize yüzümüze bulaştırmıştık (hızlı/hızlandırılmış tren) chp reklamları: diyecek fazla bişi bulamadık. biz de duygu sömürüsü yapıyoruz işte. ya tutarsa yalnız doğru politika bu. baykal iyidir kötüdür o tartışılır da o zamanında çıkıp meydanlarda yapacaklarını akademisyenlere anlatır gibi uzun uzun anlatıyordu baya saçmaydı kimsenin aklında kalmıyordu. Türkiyede oy almak için doğru yol küfürdü, agresif tavırlardı, saçma analojilerdi, duygu sömürüsüydü, yardım paketleriydi falan filan. Çıkıp da adamlara yarım saat çılgın projeye verilecek kaynaklarla yapılabilecek daha iyi projeleri tartışırsan falan kimse dinlemez seni (forumla aynı mantık mesela bu mesaj uzadıkça bu mesajı okuyan insan sayısı eksponansiyel olarak azalacak sdf). onun yerine çıkıp "çiftçinin elektrik borcunu sileceğiz", "recep bey sizin vergilerinizi rant projelerine yatırıyor" gibi kısa ve efektif cümleler daha iyi. ne kadar sözlerini mantıksal argümanlarla kanıtlamaya çalışırsan o kadar az kalıcı oluyor Türk halkı için sdf sanjar khan sayesinde işte bunlar hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 adamlar başbakan neyin propagandasını yapıyorsa onun reklamını çekmiş be.şimdide karadeniz sahil yolu ile ilgili var toki bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 akp reklamları saçma. chp reklamları başarılı. tabi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 BEYLER OYLAR TEKAPE'YE!! http://www.youtube.com/watch?v=R4j0iPi7-VM&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi kapitalist bunun tamamını ve daha fazlasını 1dakikaya sığdırabiliyor be onnçün kapitalizm>komünizm diyebilir miyiz? netekim az laf çok iş bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Video dengemi bozdu gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahahahahah o nasil salak bi video oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ne var lan ne güzel reklam işte. belki kurgu biraz sıçık olabilir ama anafikire bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben şeye takıldım. köprü üzerine neden raylı sistem kurulmasın abi? gayet tram geçebilir köprüden hatta metrobüs gibi gerzek devşirme bir olaydan çook daha efektif ve görünüş olarak daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 altından tren üstünden araç geçen kullanılan köprüler var zaten ama toplum olarak biz raylı sisteme ve deniz taşımacılığına karşıyız (tek buılduğum mantıklı sebep birilerinin cebini doldurmak diye düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hala bu ülkeden umudu olan insanları görünce gözlerim yaşarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ADİ HERİFLER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yav said: BEYLER OYLAR TEKAPE'YE!! http://www.youtube.com/watch?v=R4j0iPi7-VM&NR=1 en son kargo ile bomba geldi ve hepsini temizledi diye düşündüm ama öyle olmamış =( BU ne biçim reklam lan bikere mevcut hükümete 1 giydirdiyse annesine 10 giydirmiş. Seçimde annelerle mi yarışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 video da annelere değil. Bu şekilde davranan seçmen kesimine laf vuruluyor, Anne baba olmuş fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 SeaGle said: en son kargo ile bomba geldi ve hepsini temizledi diye düşündüm ama öyle olmamış =( video kötü baya da (saman yolu ibret reality showlarına benzemiş) bunca insanın yanında tkpliler muhtemelen ülkeden temizlenecek son insalar bile olabilir. önce meclise kapak atmaya çalışan tüccarları, iş adamlarını temizlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi tkp'yi bilmem de video ekibini temizlemekten bahsettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 video başarısız malesef ama türkiyede sadece ideolojileri yönünde oy isteyen parti görmek de ilginç gelmedi mi? Şuan ne ana muhalefetin ne hükümetin kesin belirli bir ideolojisi yok sağa sola kıvırtıp duruyorlar, kimden oy koparsamın peşinde. ha politikada doğru olan bu zaten diğeri biraz safça oluyor ama tabi bu onları kötü insan yapmıyor sadece idealist politikacılar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 zeka, dürüstlük, başarı; bir politikacıda bunlardan en fazla ikisi aynı anda bulunabilir diye bi laf vardı sanki. nerdendi kimdendi hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hiçbir partiye oy vermemeye kararlıyım,ama bu dedeli nineli bir reklamı var ak partinin kapılara doktoru getirdik v.s gerçekten sinirlerimi bozuyor,gözlerimi yaşartıyor,bu kadar duygu sömürüsü yapılmaz arkadaşım,yakında tuvalet kağıtlarınıda biz kalınlaştırdık diyen çıkarsa şaşırmıcam yani,gerçekten ayıp,yazık arkadaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dostum açıldı, paylaşıldı, tartışıldı. http://forum.paticik.com/read.php?13,5583569 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar