Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetli baş ağrısı

Vendy

Öne çıkan mesajlar

4 yıldan uzun bir süredir ciddi şekilde baş ağrısı çekiyorum.
Günde 3-4 tane ağrı kesici kullandığım oluyor.
MR çektirdim, göz doktoruna gittim, stresden dolayı dediler antidepresan kullandım, gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırdım ama hiçbir sonuç alamadım. Ağrıdan dolayı hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Sabahları başağrısı ile uyanıyorum. 7+ saat uyumuş olmama rağmen. Sırf ağrı kesici alabilmek için kahvaltı yapıyorum.
Sağlık hakkında forumdan yardım istemek pek mantıklı değil bende biliyorum ama ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Gittiğim tüm doktorlar birşey çıkmayınca antidepresan verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum çözüm bulamayacağınızı ama ne bileyim işte biri çıkar 10 milyonda görülen birşeyi söyler "aha belki de budur" derim diye açtım başlığı. Gerçekten dayanılmaz boyuta geldi artık. Antidepresan da kullanmak istemiyorum böyle sikko birşey için.
Sosyal ağlarda paylaş

Vendy said:

napae said:

Eh psikolojik olabilir cidden, belki terapiye gitmeyi deneyebilirsin.

Son 3 yılım berbat geçti. Üniden bile ayrıldım hatta dayanamadığım için ama bu baş ağrısı bu olaylardan çok daha önce başlamıştı.

Belki altında başka sıkıntılar yatıyodur. Bilemiyorum ki. Ben senin yerinde olsam giderdim.
Sosyal ağlarda paylaş

e gitsin nörolojiye, her ihtimali tükettikten sonra psikolojik oldugu kanisina varilabilir.
ben de cok cektim bu konuda '=p
hiyar doktorun teki psikolojiktir diye psikologa yolladi. sonra baska bi doktora gittim adam psikolojik olmadigini bilimsel bi sekilde acikladi.
tek bi doktorla sinirli kalmamak lazim yani cidden.
arastirma yap önceden, iyi bi tanesine git.

edit: bu arada benim sorunum bas agrisi ile ilgili degildi, baska bir sorundu.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma iki şey geliyor benim. gözlerin renkli mi? genelde renkli gözler ışığa çok duyarlı oluyor. güneş falan değil, bildiğin her türlü parlak ışığa hassasiyet gösterebiliyor. bu da feci baş ağrısı yapıyor. bi de hiç kulak burun boğaza gittin mi? benim burnumda kemik eğriliği vardı ve lanet bi baş ağrısı yapıyodu. dediğin gibi ne bi işimi halledebiliyodum ne de bi şeye odaklanabiliyodum. ameliyat oldum, rahat nefes almaya başlayınca baş ağrısı falan kalmadı. şimdi sadece fazla ışığa maruz kaldığımda gözlerim dolayısıyla ağrıyo başım. bunları sor soruştur istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...