Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 4 yıldan uzun bir süredir ciddi şekilde baş ağrısı çekiyorum. Günde 3-4 tane ağrı kesici kullandığım oluyor. MR çektirdim, göz doktoruna gittim, stresden dolayı dediler antidepresan kullandım, gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırdım ama hiçbir sonuç alamadım. Ağrıdan dolayı hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Sabahları başağrısı ile uyanıyorum. 7+ saat uyumuş olmama rağmen. Sırf ağrı kesici alabilmek için kahvaltı yapıyorum. Sağlık hakkında forumdan yardım istemek pek mantıklı değil bende biliyorum ama ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Gittiğim tüm doktorlar birşey çıkmayınca antidepresan verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Fiziksel bi problem bulamayınca psikolojik olduğunu düşünmüşlerdir, normal. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çay bağımlısı falan ol aslında. ciddi ciddi baş ağrısını alabiliyo, ama çay bulamadığında daha çok ağrıyo edit: beyin tümörü olsaydı mrda falan görünürdü demi yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 doktorlar çözüm bulamamış biz mi bulucaz. yani aklıma üst solunum yolları problemi bi de az sıvı tüketimi gibi şeyler geliyor ama zaten bunlar çoktan elenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Eh psikolojik olabilir cidden, belki terapiye gitmeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Biliyorum çözüm bulamayacağınızı ama ne bileyim işte biri çıkar 10 milyonda görülen birşeyi söyler "aha belki de budur" derim diye açtım başlığı. Gerçekten dayanılmaz boyuta geldi artık. Antidepresan da kullanmak istemiyorum böyle sikko birşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Geçmiş olsun. Bir hocaya git okuyup üflesin bişiciğin kalmaz. Şaka bir yana akupunktur ile tedavi olan insanlar duymuştum bu problemle ilgili. Bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaperon said: Ahahahaha ilk defa görüyorum ben bunu ama ssdfsdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kesin bulamadıkları fiziksel bir problem vardır. memleketimizde house yok ki çözsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 napae said: Eh psikolojik olabilir cidden, belki terapiye gitmeyi deneyebilirsin. Son 3 yılım berbat geçti. Üniden bile ayrıldım hatta dayanamadığım için ama bu baş ağrısı bu olaylardan çok daha önce başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Doktorların huyudur, tanı koyamadılar mı hemen psikolojik derler. Yakın bir zaman önceye kadar vertigoya falan bile psikolojik diyordu çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 migren olabilir, nörolojiye git direkt. psikologa deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ya gerçekten psikolojikse alala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Vendy said: napae said: Eh psikolojik olabilir cidden, belki terapiye gitmeyi deneyebilirsin. Son 3 yılım berbat geçti. Üniden bile ayrıldım hatta dayanamadığım için ama bu baş ağrısı bu olaylardan çok daha önce başlamıştı. Belki altında başka sıkıntılar yatıyodur. Bilemiyorum ki. Ben senin yerinde olsam giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 e gitsin nörolojiye, her ihtimali tükettikten sonra psikolojik oldugu kanisina varilabilir. ben de cok cektim bu konuda '=p hiyar doktorun teki psikolojiktir diye psikologa yolladi. sonra baska bi doktora gittim adam psikolojik olmadigini bilimsel bi sekilde acikladi. tek bi doktorla sinirli kalmamak lazim yani cidden. arastirma yap önceden, iyi bi tanesine git. edit: bu arada benim sorunum bas agrisi ile ilgili degildi, baska bir sorundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Nil'in dediğini yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 iyi bir uzmana tekrar git. sinire nöroşirurji mi ne gibi bişi bakıyor olması lazım. beyin ve sinir ile ilgili bi sorun olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ama o direkt cerrahi, nöroloji inceliyo benim bildigim. belki dedigin nörosirurji daha ileri safhalarda inceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya gelmişken iki kesik attırıp 10000km bakımı da yaptırtır. iki sinaps ucunu cilalatır. meme yapmıştır onlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Nöroşilülülü diye bölüm var, dasaaa söylemiş. Oraya git bence de. Beyin önemli, bayaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 söylemek istediklerini söylemeyince, içine atınca oluyor fena baş ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aklıma iki şey geliyor benim. gözlerin renkli mi? genelde renkli gözler ışığa çok duyarlı oluyor. güneş falan değil, bildiğin her türlü parlak ışığa hassasiyet gösterebiliyor. bu da feci baş ağrısı yapıyor. bi de hiç kulak burun boğaza gittin mi? benim burnumda kemik eğriliği vardı ve lanet bi baş ağrısı yapıyodu. dediğin gibi ne bi işimi halledebiliyodum ne de bi şeye odaklanabiliyodum. ameliyat oldum, rahat nefes almaya başlayınca baş ağrısı falan kalmadı. şimdi sadece fazla ışığa maruz kaldığımda gözlerim dolayısıyla ağrıyo başım. bunları sor soruştur istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi de 7 saatten fazla uyumak iyidir diye bi şey yok, aksine kötüdür. normal bi yetişkin bünyeye 6, bilemedin 7 saat kafidir deniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 beni 9-10 saatten assagisi kesmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bünyene, yaşam tarzına, hayat tempona, koşuşturma oranına göre değişebilir belki. ben uzman falan değilim tabi ama öyle olabilir. bu 6-7 saat mevzusu genel, ortalama bi sonuca varımdır ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar