Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yeni IPlere geçemiyorlar. ne yapımcı firmalar/sponsorlar ne de oyuncular izin vermiyor ancak demon's souls gibi bir iki oyun çıkıyor yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 valkyria chronicles, (neslin en iyisi muhtemelen) disgaea 3 (eski usül) de var ps3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 valkyria'yı geçenlerde oynadım bitirdim işte. o kadar aşık oldum ki oyuna MOAR diye geziyorum. disgea'ya bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oyun şu an 1.6 dolar steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 complete edition 5$, aldım. bölüm başına zaman sınırlamasını olayını sevmiyorum ama bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar