Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sitenin cokusu

reyou

Öne çıkan mesajlar

yav said:

adamlar haklı sanki şöyle bi göz gezdirdim de

şimdi embed edilmesine izin verilmeyen videoları zorla başka bi platforma yükleyip ordan mı embed ediyosun siteye tam olarak?

yok abi adamlarin videolarinin %90 download linki var, bazilarinda hem embed hem download var bazilarinda hicbisi yok ama belliki koymayi unutmuslar yani cunku free, direk siteye git izle.

ornek olarak;

adamlarin en buyuk video kanali channel 9

http://channel9.msdn.com/Shows/TheOfficeBlog/Interview-with-Takeshi-Numoto-about-Social-Networking-in-Microsoft-Office

burdaki videoda hem embed var hemde download var.

abi ben bunu embed ediyim iyi guzelde

1- adamlarin playerlari bok gibi, vimeonunki en guzel en kalite
2- adamlar yarin oburgun adresi degistirirlerse, videoyu kaldirirlarsa eskidi falan diye hepsini nasil track edicem?

bizde dedikki nasil olsa free, isimizi saglama alalim arsiv yapalim atalim vimeoya kafamiz rahat olur link eskidimi, sitede sorun varmi fln filan diye
Sosyal ağlarda paylaş

800 degil abi orda 1331 tane video var

dun patlak vermese bu olay 1500 tane olurdu simdiye kadar,

Greg denen herif dis kapinin mandali salliyo iskembeden
facebook a girdim baktim adamin microsoftla alakasi yok.

Scott ve twitterdaki Tobint denen adam microsoftta calisiyo onlardan biri kaldir olmamis bunlar dese kaldircaz ama ikiside bisi demiyo, bu beni killandirdi.

Dun tam vimeo account u kaldiracaktim vazgectim, aklima fizy geldi o anda fln, son anda bi killik var bu iste adamlar kaldir demiyolarsa belkide sadece etiksel anlamda dusunuyolardir dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saçmalama ben bir tane küçücük video koymuştum vakti zamanında bir siteden 24 saat sürmedi uyarmaları microsoft gibi site onlardan izinsiz tuvalete girsen haber verirdi bu adamın yaptıgı yorumlardan olucak bişi degil korkma ya resmi bir uyarı gelmedigi sürece sen aban videolara yine upload et edebildigin kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...