senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 baktimda simdi admain kitaplari var lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yahu, twitterdan atar yapan adami ne sikliyosun, birak yazsin dursun, microsofttan resmi bisey gelmedikce sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ktabi var olm adamin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yok abi, bir şey olmaması lazım yani. E tamam sen siteden kaldırdın, hepsi Vimeo'da duruyor? Onlar orada mı kalacak? Youtube'da telif hakkı içeren içerik upload edince direkt siliyorlar, öyle kullanıcıya sorayım falan yok yani. RELAKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi twitterdan atr yapan adam MSDN site manager. belliki microsoftta calisan biri, ondan yani, yoksa normal bi coder olsa kes lan duduk makarnasi derdim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adamlar haklı sanki şöyle bi göz gezdirdim de şimdi embed edilmesine izin verilmeyen videoları zorla başka bi platforma yükleyip ordan mı embed ediyosun siteye tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Türkiyede youtubeun yasaklanmasıyla aynı kafa yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yav said: adamlar haklı sanki şöyle bi göz gezdirdim de şimdi embed edilmesine izin verilmeyen videoları zorla başka bi platforma yükleyip ordan mı embed ediyosun siteye tam olarak? yok abi adamlarin videolarinin %90 download linki var, bazilarinda hem embed hem download var bazilarinda hicbisi yok ama belliki koymayi unutmuslar yani cunku free, direk siteye git izle. ornek olarak; adamlarin en buyuk video kanali channel 9 http://channel9.msdn.com/Shows/TheOfficeBlog/Interview-with-Takeshi-Numoto-about-Social-Networking-in-Microsoft-Office burdaki videoda hem embed var hemde download var. abi ben bunu embed ediyim iyi guzelde 1- adamlarin playerlari bok gibi, vimeonunki en guzel en kalite 2- adamlar yarin oburgun adresi degistirirlerse, videoyu kaldirirlarsa eskidi falan diye hepsini nasil track edicem? bizde dedikki nasil olsa free, isimizi saglama alalim arsiv yapalim atalim vimeoya kafamiz rahat olur link eskidimi, sitede sorun varmi fln filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dediğim gibi 3-5 tane yorumu okudum yüzeysel bi şekilde sadece alınma yani ben yanlış anlamışımdır kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 amerikadan napcaklar sana ya, ben olsam aynen devam ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben amerikadayim zaten sorun o yoksa daha rahat olurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hala niye açık site?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Greg reyiz de öyle demiş bak: Greg Hughes · Portland, Oregon Teoman: You are in violation of a variety of copyright laws,likely including international ones. Very bad idea. Filing a property complaint with Vimeo would probably resolve this issue very quickly. Bu arada teoman sensin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu arada inanılmaz bir emek var, 800 video uploadı nedir abi, hepsini sırayla ms den sağdan soldan çek, sırayla vimeoya yükle, valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 800 degil abi orda 1331 tane video var dun patlak vermese bu olay 1500 tane olurdu simdiye kadar, Greg denen herif dis kapinin mandali salliyo iskembeden facebook a girdim baktim adamin microsoftla alakasi yok. Scott ve twitterdaki Tobint denen adam microsoftta calisiyo onlardan biri kaldir olmamis bunlar dese kaldircaz ama ikiside bisi demiyo, bu beni killandirdi. Dun tam vimeo account u kaldiracaktim vazgectim, aklima fizy geldi o anda fln, son anda bi killik var bu iste adamlar kaldir demiyolarsa belkide sadece etiksel anlamda dusunuyolardir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 penth'i summonlamadınız mı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi saçmalama ben bir tane küçücük video koymuştum vakti zamanında bir siteden 24 saat sürmedi uyarmaları microsoft gibi site onlardan izinsiz tuvalete girsen haber verirdi bu adamın yaptıgı yorumlardan olucak bişi degil korkma ya resmi bir uyarı gelmedigi sürece sen aban videolara yine upload et edebildigin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tam diyecektim. /summon Penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Rotweiler said: Tam diyecektim. summon Penth fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi boşver amerikan bunlar. sonra swaat gelir falan değmez bir site için.. kjasdha sanırım resmi başvuru olmadan bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oha kapanıyor mu lan site, canım sıkıldı şimdi iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 microsofttan ayar gelincebi sevinmişisinizdir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi adamlar cevap atmiyo saka gibi, gmail refreshlemekten 5 tusum asindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sakin ol sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi yaptiginiz sey google'in websitelerini copy paste yapmasi kadar abes birsey. adamlar hakli birak icerik nerede duruyorsa dursun, sen link ver. kopirayt hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar