Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 biftek ve soganlı ruf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Lay's in böyle bir kaç ürünü var bayağı başarılı. Yalnız o kekikli olanı neredeyse suya bile kekik döküp içecek kadar kekik seven babama bile yediremedim, o kadar ağır bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ruffles bitfek ve soğanlı. (tu) Bide doritos'un mavilisi vardı baya ufaktım bi 10-15 sene once oda harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Doritos'un bundan 17-18 sene önceki ismi neydi ya? Panço muydu? Öyle bir şeydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Laorx said: goldbären said: Zaybird said: patates cipsi istiyorsan,ayrıca baharat veya aromalı istiyorsan,yağsız istiyorsan pringles var.gayet başarılı fakat cipsleri tuzlu biraz.dudaklarınız yanıyor. pringles yağsız değil hacılit fırınlanmış fiks şekilde diye öyle hissettiriyor, kuru gibi ama gene %20den aşağı yağ yok onda da. un kurabiyesi gibi içine yediriyolar eheh 0 yağ http://ecx.images-amazon.com/images/I/417OGU3mpcL._SS500_.jpg bunlar komple yalan. kalori degerlerini kiyaslarsaniz normal ile light arasindaki farki anlarsiniz. 30 kalori falan daha az oluyo 100 gr'inda. kanmayin diyet mamüllere ac gibin saldirip diyet yaptigini sanan hatunlar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Zaten sıfır kalori bir şey nasıl üretilebilir ki? İnanmıyorum ben bu kola ziro'ya filan da. İçinde sildirilecek hiçbir şey olmaması lazım o kalori olması için. Sudan başka kalorisiz besin yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 o baska. aspartami, ne idügü belirsiz tatlandiricilari dayiyolar ama o da kan sekerini yükselttiginden istah acici bi etki birakiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fırınlanmış gıdalara kanser yapıyor evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 throine said: GERGE said: İlk yez yedim ben :) vakit kaybetmeden kekikli ve zeytinyağlısını da dene bu yeni çıktı bak. Denedim, meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 çok tuzlu o kekiklisi zeytinyağlısı. mevsim yeşillikli olan açık ara daha iyi. dur hatta gidip alayım bakkaldan. yada 1 kat kim inicek şimdi, telefonla isteyim. dondurma ve kola da isterim yanına oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 zeytinyağlı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bundan yiyimde bunyeme yesillik girsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Öyle yaptım ben de. AOÇ dondurması yiyorum şu an. Dondurmalar kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bizim burda direk AOC magzasi var, icinde olmayan tek sey AOC dondurmasi nasi bisi anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aoc ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 age of conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 nomsaR said: aoc ne? Atatürk Orman Çiftliği...cahil... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aco dondurma ve lays üzerine nutalla hmmm rutubetlendim http://www.exposay.com/celebrity-photos/fatso-fasano-john-tucker-must-die-los-angeles-premiere-UG3cLn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 GERGE said: nomsaR said: aoc ne? Atatürk Orman Çiftliği...cahil... =) ne alaka ki ya dondurma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dondurma uretiyorlar iste ya artik sutunden mi kaymagindan mi bilmiyorum da cok ta guzel oluyor dondurmalari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 nası türksün olm sen aoc dondurması bilmiyosun, yememişsin. annene demedin hiç çocukların elinde cikolatalar aocler birbirleriyle şakalaşıyolar oynuyolar, benimde bir aoc olsa bana niye almıyosun.. anne bizim niye aocmiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://www.aoc.gov.tr//index.php?view=gnl&nid=127 AOÇ Türkiyenin ilk yerli kutu süt ve dondurma üretici bile olabilir yani. Küçükken hep onun sütünü içerdim. Ankara'lı değilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 doritos alaturkayı kaldırdılar ona üzülüyorum ben,çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ıyy eller yağlı yağlı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar