Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu kadar mı yani disk kilidi yetiyomu kolona falan zincirlemeye gerek yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hırsıza hiç bişey dayanmaz derler ya sen nası rahat ediceksen öyle yap ben hiç bişey yapmıyordum motora öyle kaldırım üstünde duruyordu hiç bişey olmadı vakti zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi ben o disk kilitlerinden 2 tane kirdim sanirsam ikisi de masterlock'du, baya da saglam para verip almistim :) ilkinde unutup motoru geri ittirirken, 2.de de baska birileri motoru kenara cekeyim derken kirmis. biraz sertce ittirdiginde o pin direk yamuluyor, ondan sonra zaten anahtarla falan da acamiyorsun, 2-3 kere ileri geri vurdugunda direk dusuyor kilit :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o kadar kolay kırılıyor mu ya, ben disk kilidine güvenip abuk sabuk yerlere bırakıyodum sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Dedigim gibi abi valla :) Hani benim kirdigim toplam 4 veya 5 kere ileri geri yapmisimdir, oyle cok fazla bir guc kullanmadim. Ondan sonra zaten heriflere mail cakmistim, bu mudur amk urununuz, size guvenip malimizi sokaga birakiyoruz tarzinda. Ozur dileriz, size hatali urun gelmistir falan deyip yenisini yollamislardi. Ama oteki kirilan disk kilidin akibetini hic bilmiyorum, direksiyon kilitli oldugundan motor 90 derece donmus 10 metre geride duruyordu ama kilitten eser yoktu, buyuk ihtimal kirildigini gorunce alip cope falan attilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Onu bunu bilmem aga. Enduro Bu ülkenin motorudur. Hele hele kle 500 tam buralık ( benimde var bi tane :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Laorx said: alarmlı disk kilidi alacaksın, adamlar taşıyıp götüremez o alarm öterken. baya caydırıcı.abi suya batırırsın o disk kilidinin ses veren yerini guluk guluk diye ses çıkarır anca :p en temizi motorun ulaşılmayacak yerine alarm, çift disk kilidi ve motoru tekerinden zincirle bağlamak. alışınca çok koymuyor hepi yopu 30 saniye hepsini çıkarıp takmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zincir alarm hepsi yalan en saglam güvenlik önlemi kasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zipzip said: Laorx said: adamlar taşıyıp götüremez benim tek korkum bu.bilmiyordum disk kilidinin o kadar narin olduğunu.bak çok hoşuma gitti şimdi :D ben de var. bazen unutup biniyorum. alarmı kapatıcam diye terler döküyorum sonra ahsdgfsjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 @Quel-Thul bu arada var mı bir gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Xena XX14'ü bir sefer disk üzerinde unutup motora gaz verdim, valla kaliperi sökecekti :P. Geri aldım, sıkışmış hafiften, çıkardım neyse ki birşey olmadı. Bence disk kilidi safest bet gibi birşey. Zincir kırma aletinin resmini vermişsiniz ama şunun neresine sokup da kıracak söyleyin :P. http://www.motohaus.com/acatalog/w13-xx14BIG.jpg Disk kilidi 120 dB'de öterken uğraşsın bakalım ayrıca :P. Havluyla sesi azaltma da işe yaramıyor, su da geçirmiyor. Cidden en caydırıcı koruma budur. Tek sorun false positive ötmesi :P, pilleri kontrol etmek lazım arada, takarken doğru takmak lazım, tam başından ayrılırken ötünce inletiyor ortalığı, o fena :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 uk said: @Quel-Thul bu arada var mı bir gelişme ? malesef hocam, hiç bir haber yok motordan :( bakmaya başladım ilanlara.. yamaha ybr esd 125 düşünüyorum hesap tutarsa.. bu sefer ilk günden kaskosunu yaptıracam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ya sıkıntı küçük motorların kasko bedellerinin yüksek olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 seigen said: Xena XX14'ü bir sefer disk üzerinde unutup motora gaz verdim, valla kaliperi sökecekti :P. Geri aldım, sıkışmış hafiften, çıkardım neyse ki birşey olmadı. (tu) bunun pilleri özel galiba, gene xena kendisi üretiyor. Sen nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 trafik sigortası neleri kapsıo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 karşı tarafın zararını karşılamak için o.bide ölürsen veya sakat kalırsan tazminat ödeniyo snaırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kasko lazım o zaman ya pf ne kadar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 motoru değeri kadar yapıyolar kaskoyu.çalınması, düşmesi kolay olduğju için yanaşan yok pek motora kaskoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 nası yanı değeri kadar derken? olrmu olm ole sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kasko yapmamak için işte.çoğu yer yapmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 @Laorx Alarmlı disk kilidi olarak kullanmıyorum şu an çünkü false positive oranı yüksek :P. Pili bitmeye yaklaşmıştı sanırım. Alarmı çıkardım, düz disk kilidi şu an. Güvenlikli sitede oturduğum için onu da takmıyorum :P, sadece dışarıda park edersem. Bir de gidon kilit arasına kordonu takıyorum, caydırma amaçlı, çalacaksan kamyonla gel diyor hırsıza :P. Ama pilleri bulunuyor, cr2 3v pil: http://www.bimeks.com.tr/urun/116404/gp-cr2-3v-lityum-pil.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ya bi 2 sene önce honda mem lvl 1 kursu almıştımda şimdi bidaa alayım dedim ama pek dolu var mı bu tarz başka kurs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yamaha riding academy var, bmw'nin rider academy iyi diyorlar ama bu sıralar nedense insanlar saldırıyor ilk eğitimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ya pff hepsi 2 günlük bmw nin 1 günlük olanları var, ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası. dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım. var mı yardımcı olabilcek pati? motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar