Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 22 ona verene kadar 25 ver iron 883 al ya da monster 696 modifiyeli vsli alirsin. tercih meselesi ama tabi ki. en boyle arada kalanlara gidecek motor aslinda ducati streetfighter ama 883u bile 17bin euro onun da 40 bini geciyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben zaten ne istediğimi bilmediğimden hepsine sarıyorum.en son yamaha bw's bakarken kymco venox aldım.lanet olasıların hepsi birbirinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 benim istedigim motor tam racingle naked arasi birsey, hafif cruisera da kacabilir cok olmadan. bu yuzden streetfighter olacak parayi vurdugum zaman alacagim motor, ama tabi 40binli fiyatlarla hayalden oteye gitmiyor simdilik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-korlas-kiziltopraktan-ducati-streetfighter-s-109055951/detay 63k yehuuu ducatinin kırmızı demirleri çok çekici yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 streetfighter s bu. 1200cc mi ne. baya kacar yani. guclu adam gerek bunu kullanmak icin, ve de tecrubeli. o kirmizi sase diyorlar ona, fiyati 2-3bin tl yukari cekiyor 2. el monsterlarda mesela nedense, ama hos gozukuyor sahiden. ozellikle kirmizi sase ustune mat siyah cok fena gidiyor ducati'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 H-D'nin Roma cikarmasi. Papa tarafindan karsilanmasi fdsfs H-D'nin bu tur capli organizasyonlari cok kuvvetli. https://www.facebook.com/photo.php?v=479217575501276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bugün motoruma kavuşuyorum sonunda, 4 günlük metrobüs macerası çok fenaydı. bir de istanbul için şöyle bir maske şart gibi, özellikle otobüs ve minibüsler resmen boğuyor adamı. http://www.webbikeworld.com/r4/respro-sportsta-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 o maske sart evet, ozellikle acik kask giyenler icin hayat kurtarir agza burna sinek bocek kacip dikkati dagitabilir, bir de tabi egzoz dumani olayi var dedigin gibi. gozleri de birseyle kapatmak sart tabi (acik kask takanlar icin), yaz aylarinda gunes gozlugu bu isi idare edebilir, havali da durursunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bende açık kask istiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://mcdn01.gittigidiyor.net/7579/KIR-Harley-Davidson-Stili-DERI-NAZI-KASK-GOZLUK__75797364_0.jpg?_=1359663211 favorimdir şu kask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sen motoru al once =) ayladir motor alicam diye iddaada oynamadim kombinasyon kalmadi hala tik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zipzip said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/7579/KIR-Harley-Davidson-Stili-DERI-NAZI-KASK-GOZLUK__75797364_0.jpg?_=1359663211 favorimdir şu kask baya iyi gider bi harley'in uzerinde. iron 883 alin sora da bu kaskla bi de herley montu alin motor icin tamamdir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 gv250 alıyorum işte ucuz zate 8 mi ne gv250. önce kenshinden ders alacağım. trafik mrafik sonra bekler miyim yoksa hemen alır mıyım bilmiyorum çünkü ilk yağmurda garaja kapatırım o motoru ben korkuyorum yağmurdan çünkü dfjh sonraki sezona kaldı heralde binişim falan ama sezon başı hazır hale getiririm. çamurluklarını falan kestireceğim bide mat falan kaplatacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yağmurfobisi? higrofobi diye bişi varmış lan (çünkü viki öle diyo ) http://tr.wiktionary.org/wiki/higrofobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yok yağmurdan korkmuyorum çok fazla seviyorum falan hatta ama motorla çıkmaya yimez. özellikle burada en ufak su birinkitisi yüzünden yaptığınız kazaları okudukça yağmur yağdımı çekerim biyere taksiye binerim zaten sanırım dkfhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ofiste bi arkadaşa aldırıorm şimdi anlata anlata 2 senedir alıcam bi motor pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Vingthor said: bende açık kask istiyom ya Seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi krediyle almaya calismak hata olur, degmez borca girmeye ben yaptim o hatayi bir kere, ikinci kez yapmam. iddaa, spor toto ne varsa yuklendim artik hayirlisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 valla kredisiz nası alcan ki ikinci el cbrler 8k civarı ekipman hede hödö 10k edecek geçecek hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yok harley almadığım için krediye gerek kalmadı. hem iş değiştiriyorum hem şehir değiştiriyorum hem ev değiştiriyorum falan ondan kredi alıcaktım. gv250 alıcaksam krediye gerek yok dfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hangi sehre geliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 istanbul tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 wuhuuu allahu ekber. ama izmirin kizlari :( onlar teklif ediyorlarmis. bu arada ne zaman tasiniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ah be dun elemanin biri 155bin vurmus iddaa'dan tuttur'da paylasmamis kuponu. motosiklet filosu yapilirdi o paraya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ağustos sonu istanbuldayım net spiegel eğer para vurursam öyle burdan mc kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar