aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 xj6f'in abslisi yok, bize özel bir durum değil, hiç yok, yani 2013 modellerde öyleydi. cbf1000 şehir için biraz büyük kaçıyor, yoksa gayet iyi motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cbf 1000 arkadaşta var. şehir içinde pek memnun değil ama yola çıktımı canavar. yakıt iyi ama vergisi kötü diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cbf1100 şehir için çok büyük evt, 600cc'ler hem vergi hem yakıt açısından mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben ducati'ciyim yani, ne olursa ducati'den binerim, gerisi de pek ilgi alanima girmio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 illa motora ederinden fazla para verilecekse bmw her türlü ezer ducatiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şimdi alakam yok hiçbirşey bilmiyorum çok fazla istiyorum kullanmak motor falan. yamaha xvs1100 aldım. ama baya kötü durumda 4-5 milyarlık masrafı var. ama toplamda baya 7-8 milyar ucuza aldım ki bakımla beraber tanıdıktan. ama bunu kullanmak istemiyorum sanırım. daha ehliyetim bile yok. bunu sallayıp bakımıyla falan uğraşmayıp paramı geri alsam öğrenmelik motor alsam chopper olmak zorunda değil. nihai amacım harley kullanmak dyna falan alırsam ne alayım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 direk ybr 125 ya da cbf 150 al derim. ikisinin altına üstüne çıkma. foolproof motoru öğretiyor direk alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ikisi de gerçekten çok çirkinmiş. gerçekten iğrençmiş dsfhj neyse katlanıcaz hakkaten hakkını vererek kullanmak istiyorum motoru. böyle level atlayarak dyna falan almak istiyorum ileride aldım yamahayı sırf yamaha diye kullanmak istemiyorum. bide bakımıyla uğraş yok bilmemne 2 ay falan gibi bi süreç verildi yani eh alırım şundan öğrenir satarım sonra geçerim harley falan zaten sportster üzerine çıkamıyorum şu anda elimdeki parayla harley için. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-harley-davidson-sportster-1200-126835634/detay şu hoşuma gitti mesela baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: onun yerine git 3-5 bişi daha koy 2013 iron 883 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 3 5 bisey koy dedigin yirmi milyar lan bide slim modelleri seviyorum ya tombikler benlik deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ybr 125 ve ybr 125 ESD arasındaki fark nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: 3 5 bisey koy dedigin yirmi milyar lan bide slim modelleri seviyorum ya tombikler benlik deil iron 883 dedim zaten bi baksaydın ataryapmadan önce asdasfasdas http://www.smartcycleshopper.com/images/articles/Harley_883_Iron/09_xl883_Iron03.jpg ayrıca yamaha dragstar kullanmaktan daha kolaydır bunu kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Baktim olm bu seninki deil mi iste? Ben senin resmini gordum sen kucuk kaliosun abi bunun ustunde hayvan gibi bisey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 DEĞİL AMINA KOYIM YA DEĞİL LA HAVLE SENİN SAHİBİNDEN BAKTIĞININ YENİSİ İŞTE AAAAAKİKİKİKİAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Editle lan gerizekali ahahahaha senin ki neydi haaaaa bu senin ilk alacagin sonra annenin begenmedigi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ayıboluyo beyler cocuk uyuyo bagrısmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Olm buda otuz milyar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet geldiğinde buraya gider bakarız göztepeye 30 olmuşmu la kur farkı napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ya benim biriktirdigim para dan bi senelik kira cikti yoksa on milyar kredi ceker alirdim zaten ama yinede gotum yemiyor Cok fazla trainer izledim bide iste motorcuyla konustum falan al dandik bisry ogren once falan diyolar neyse gider bakariz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 burası çok kasıyo real de görüşelim bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Spiegel said: ben ducati'ciyim yani, ne olursa ducati'den binerim, gerisi de pek ilgi alanima girmio =) İtalyan olsun çamurdan olsun abi, o kadar. DoruK said: illa motora ederinden fazla para verilecekse bmw her türlü ezer ducatiyi BMW ok, ama Ducati parasını hakediyor, yani hakikaten kullanmadan bilinmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ikinci el al iron 883'u 25 e alirsin 5000 6000 km de motoru ki harley de racing gibi abanmaz, zorlamaz herhalde binen adam, en fazla yatmasi kalkmasi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Motoru elden çıkardım, 150 cc artık çekilmiyor. Ancak şehir içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Spiegel said: ikinci el al iron 883'u 25 e alirsin 5000 6000 km de motoru ki harley de racing gibi abanmaz, zorlamaz herhalde binen adam, en fazla yatmasi kalkmasi olabilir. 25 çok şu anda benim için. sanırım boktan bişey alıcam işte öğrenmelik 5-6 ay içinde değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 valla ben de motor hasretiyle yaniyorum ama gibip 5-10 bine de motor almam artik ztn ninja 250 vardi, alirsam 25 bin almayi dusundum motor asagi yukari, 20-25 arasi. oyle bi para da bende de yok su an, bekliyoruz bi yerden para gelir diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar