Law Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Selamlar. 2012 model, siyah renk, 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 3750 kmde olması lazım. Motorumu satıyorum. Bakımları zamanında ve yetkili servide yapılmıştır. Aküsü bitik durumda değişmesi gerek, sol farda çatlak var (15-20 tl birşey far değişimi). Acemili motoru olduğu için yan yatması var bir kaç kere yani dururken yan yatma oda kontrollü. Birde zorunlu trafik sigortası bitti onuda yenilerim sorun olmaz. Kazası yok. Motoru satıoyrum sıkıldım çünkü, üst model geçmeyi düşünüyorum. sıfırı şu an evrak vs 4400 tl ye geliyor. Almak isteyen varsa bütün masraflar size ait olmak üzere çok güzel bir fiyat yapabilirim. ÖM atın. 3 ün 5 in hsabını yapmıyorum satıldın gitsin bir an önce. pazar alanı da koydum. özellkle motora yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa ayrıca bir güzellik yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Çevrenizede haber veriseniz sevinirim, yukardaki ilan halen güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 güncel de motorun markası bile yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 :) kafa gitmiş hemen ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Law said: Selamlar. 2012 model, siyah renk, 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 3750 kmde olması lazım. Motorumu satıyorum. Bakımları zamanında ve yetkili servide yapılmıştır. Aküsü bitik durumda değişmesi gerek, sol farda çatlak var (15-20 tl birşey far değişimi). Acemili motoru olduğu için yan yatması var bir kaç kere yani dururken yan yatma oda kontrollü. Birde zorunlu trafik sigortası bitti onuda yenilerim sorun olmaz. Kazası yok. Motoru satıoyrum sıkıldım çünkü, üst model geçmeyi düşünüyorum. sıfırı şu an evrak vs 4400 tl ye geliyor. Almak isteyen varsa bütün masraflar size ait olmak üzere çok güzel bir fiyat yapabilirim. ÖM atın. 3 ün 5 in hsabını yapmıyorum satıldın gitsin bir an önce. pazar alanı da koydum. özellkle motora yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa ayrıca bir güzellik yaparım. Motor TVS apache rtr 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Zorunlu trafik sigortaı uçmuş :), 390 tl isteyen oldu hele yapıkredi sigorta 800 küsür tl istedi. Kaskodan pahalı olmuş. Neyse araştırıyorum halen bakalım daha uygun fiyata bir yer çıkarsa. Axa sigorta 264 tl çıkardı birde 1 ayda gecikme cezası dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 axa en uygunu ben de axadan yaptırmıştım, dediğin gibi sigorta ücretleri katlandı resmen tam da ben motor aldığım hafta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Beyler bir sorum olacak, şimdi motorun satışını vereceğim. Fakat zorunlu trafik sigortası bitmiş durumda, zorunlu trafik sigortasının olmaması aracın noterde satışına engel mi ? Bunu soracaktım. Yani motoru devredeyim alan şahıs kendi zorunlu trafik sigortasını yaptırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 o sigortayı ödeyip öyle satışını veriyorsun ellalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sigortacı arkadaşıda arayıp buldum. Zorunlu trafik sigortasının olmayışı satışa engel değilmiş neyse ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 100km de 20tl yakması nasıl? 250cc chopper şehiriçi (bol dur kalk yüksek devir ortalama 90km/s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 KMde 20 kuruş mu oluyor? normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 nerdeyse araba kafasındaymış hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yuh sigorta ucretleri ne olmus ya, bende motor varken 2011 2012 de 75 tl ye yaptirmistim ben, abartmislar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aktiftablet said: KMde 20 kuruş mu oluyor? normal. Suark said: nerdeyse araba kafasındaymış hm hangisini dikkate almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 NolaxThensbane said: 100km de 20tl yakması nasıl? 250cc chopper şehiriçi (bol dur kalk yüksek devir ortalama 90km/s) yani 100km 4.25lt yakıyorü, normal denebilir ben 200cc motoru devirli kullanmama rağmen 3.2-3.8 arası yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 nerdeyse 100 km de 4 lt ye denk geliyor. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu arada cb 500 x ne zaman gelecekmiş bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 belli değil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 moriQ said: bu arada cb 500 x ne zaman gelecekmiş bilgisi olan varmı ? biraz kaliteli amortisör koysalar da şu motorlara millet adam gibi gezse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Honda'dan 70-120 ps güçte sport veya half fairing bir model bekliyorum :P. İlgimi çeken birşey gelmezse er6f veya cbf1000 düşünüyorum. CBF1000 de işin içine girdi çünkü euro fırlayınca er6f cazibesini yitirdi :(. EICMA'da 2014 modeller tanıtılır, 7-10 kasım arası ama daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o güçte cbf1000 var, az daha sportif olsun dersen hornet ve onun elbiseli dostu cbr600f var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi cbf leri bilmem neleri birakin bence, onlara 25 30bin tl verene kadar birinci el monster 696 ya da ikinci el 796 alin, veya Harley iron 883 alin, sekliniz olsun. illa japoncu olmayin motosiklette yani, tamam racingde iyi japonlar ama gerisinde tirtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ben kesinlikle japoncu değilim. Ama cbf1000 yol motoru, monster'lar çok iyi ama sokak motoru sonuçta. Bi de harley sırf şekil ya, motorda sürüş daha öncelikli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Spiegel said: abi cbf leri bilmem neleri birakin bence, onlara 25 30bin tl verene kadar birinci el monster 696 ya da ikinci el 796 alin, veya Harley iron 883 alin, sekliniz olsun. illa japoncu olmayin motosiklette yani, tamam racingde iyi japonlar ama gerisinde tirtlar. Ducati monster tip olarak çok kötü bence :P. Streetfighter 848 almak isterdim veya Triumph Street Triple ama TR'deki fiyatlarını bolca şişirmişler. Monster'ı sevmeme sebebim de L-twin, önden bir çıkışı var, sanki tek silindir gibi duruyor. Çok kalıpsız bir motor, ayrıca hatları da keskin değil. Naked da istemiyorum. İstediğim sports bike, half fairing en minimumu :P. XJ6F bir de yazmayı unuttum, onda ABS yok. 2014'te ABS'lisi gelirse ciddi düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar