Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

2012 model, siyah renk, 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 3750 kmde olması lazım. Motorumu satıyorum. Bakımları zamanında ve yetkili servide yapılmıştır. Aküsü bitik durumda değişmesi gerek, sol farda çatlak var (15-20 tl birşey far değişimi). Acemili motoru olduğu için yan yatması var bir kaç kere yani dururken yan yatma oda kontrollü. Birde zorunlu trafik sigortası bitti onuda yenilerim sorun olmaz. Kazası yok.

Motoru satıoyrum sıkıldım çünkü, üst model geçmeyi düşünüyorum. sıfırı şu an evrak vs 4400 tl ye geliyor.

Almak isteyen varsa bütün masraflar size ait olmak üzere çok güzel bir fiyat yapabilirim. ÖM atın.

3 ün 5 in hsabını yapmıyorum satıldın gitsin bir an önce.

pazar alanı da koydum. özellkle motora yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa ayrıca bir güzellik yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Selamlar.

2012 model, siyah renk, 2012 mayıs trafiğe çıkışlı, 3750 kmde olması lazım. Motorumu satıyorum. Bakımları zamanında ve yetkili servide yapılmıştır. Aküsü bitik durumda değişmesi gerek, sol farda çatlak var (15-20 tl birşey far değişimi). Acemili motoru olduğu için yan yatması var bir kaç kere yani dururken yan yatma oda kontrollü. Birde zorunlu trafik sigortası bitti onuda yenilerim sorun olmaz. Kazası yok.

Motoru satıoyrum sıkıldım çünkü, üst model geçmeyi düşünüyorum. sıfırı şu an evrak vs 4400 tl ye geliyor.

Almak isteyen varsa bütün masraflar size ait olmak üzere çok güzel bir fiyat yapabilirim. ÖM atın.

3 ün 5 in hsabını yapmıyorum satıldın gitsin bir an önce.

pazar alanı da koydum. özellkle motora yeni başlamak isteyen arkadaşlar varsa ayrıca bir güzellik yaparım.

Motor TVS apache rtr 150
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bir sorum olacak, şimdi motorun satışını vereceğim. Fakat zorunlu trafik sigortası bitmiş durumda, zorunlu trafik sigortasının olmaması aracın noterde satışına engel mi ?

Bunu soracaktım. Yani motoru devredeyim alan şahıs kendi zorunlu trafik sigortasını yaptırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Honda'dan 70-120 ps güçte sport veya half fairing bir model bekliyorum :P. İlgimi çeken birşey gelmezse er6f veya cbf1000 düşünüyorum. CBF1000 de işin içine girdi çünkü euro fırlayınca er6f cazibesini yitirdi :(.

EICMA'da 2014 modeller tanıtılır, 7-10 kasım arası ama daha var.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

abi cbf leri bilmem neleri birakin bence, onlara 25 30bin tl verene kadar birinci el monster 696 ya da ikinci el 796 alin, veya Harley iron 883 alin, sekliniz olsun. illa japoncu olmayin motosiklette yani, tamam racingde iyi japonlar ama gerisinde tirtlar.

Ducati monster tip olarak çok kötü bence :P. Streetfighter 848 almak isterdim veya Triumph Street Triple ama TR'deki fiyatlarını bolca şişirmişler.

Monster'ı sevmeme sebebim de L-twin, önden bir çıkışı var, sanki tek silindir gibi duruyor. Çok kalıpsız bir motor, ayrıca hatları da keskin değil.

Naked da istemiyorum. İstediğim sports bike, half fairing en minimumu :P. XJ6F bir de yazmayı unuttum, onda ABS yok. 2014'te ABS'lisi gelirse ciddi düşünebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...