Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

beyler, şimdi servisten geliyorum

alüminyum vites ayağını kaynatıcaklar, direksiyon ayarını yapıp, bir de genel bakım yapıcaklarmış. Üstüne yağ ve yağ filtresi değişimi istedim. Bunların hepsine 250 lira istedi, zaten işçilik 100 lira dedi, sizce fazla mı ? hiç fiyat bilmediğimden merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gene noob sorusu sorucam, servis dün debriyaj telimin sert olduğunu söyleyip gevşettiğini söyledi.

Ama sanki çok gevşetmiş, sıkmaya başladığım yerde biraz boşluk var, ^3/1'den sonra sertleşiyo debriyaj. Karar veremedim, sert debriyaj daha hızlı açılıyordu sanki, nedir tavsiye?
Sosyal ağlarda paylaş

0-100ü 4sn altındaki motorlar zaten hep 1. viteste 100e çıkar genelde. Diavel, yamulmuyorsam, drag için yapılmış bi motor. Daha hızlısı vardır ama pratikte en iyi hızlanan motorlardan biri diye biliyorum.

Bi de motorda 0-100 çok değişken olabilir, sürücünün azıcık boyu uzun olsa aerodinamiğini etkiler çünkü hemen

Bu arada kim ne sürüyo şimdi, bi event yapalım havalar sıcakken?
Sosyal ağlarda paylaş

selam, motoru aldım ben de bu arada

kasko yaptırmak için aradım 4 liralık motora 550 lira fiyat çektiler.

bi de kasko poliçe teklifinde hep anahtarların çalınması yoluyla motorun çalınmasının coverlandığı yazılmış. iyi de adamlar 2 kişi kaldırıp kamyona atsa ne olacak? onu coverladığı yazmıyor kasko poliçesinde. pek cazip gelmedi o yüzden sonradan çamur yapabiliteleri var, fiyatı da çok yüksek. hoş kilide alarma dökeceğimiz para olacak ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...