zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sen babanın parasıyla aldın ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sende sevgilinin parası ile aldın ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 zipzip said: ya bunu daha önce okumuştum sanırım.binmeden önce çıkarmayı unutup kıranlar varmış.benim korkup kamyona yükleyip götürücekler diye :D paranoyak oldum iyice. http://www.motosuperstore.net/Oxford-Disk-Kilidi-Hatirlatma-Kablosu,PR-281.html Şöyle birşey alıp, bir ucunu kilide, bir ucunu gidona takıyorsun. Hem de disk kilidini görüp kurcalamaya yeltenmezler. Alarmlı kilidin dertleri, pili azalırsa random ötmeye başlayabiliyor. Üzerinde kir toz birikirse çok hassas olabilir. Ben de xena xx14 vardı, alarmını söktüm sonunda :P. Almayı düşünüyorsan abus'ları tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hem bunu hem normal alarm taktırırsam tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 motorum yok ama Xena kilidim var :D daha deneyemedim ama baya caydırıcı sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 zipzip said: ya bunu daha önce okumuştum sanırım.binmeden önce çıkarmayı unutup kıranlar varmış.benim korkup kamyona yükleyip götürücekler diye :D paranoyak oldum iyice. Ben seigen in verdiği linkteki yerden aldım alarmlı disk kilidi. Bahsettiğin problem alarm olmayanlarda geçerli. Bazen disk kilidini unutup üstüne oturdugumda alarm çalmaya başlıyor. Bir panikle kapatmaya kilidi çıkarmaya çalışıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Motora binmeden önce, her seferinde etrafında dolaşıp lastikleri vs kontrol etmeyi alışkanlık haline getirmek lazım. Bu durumda disk kilidi de unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya şuna http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-araba-alacagim-icin-satiyorum-102157551/detay/ 3600 lira verilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bence verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 şu motorda sırf şekil 125cc 80 km falan hız yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bunun yeni kasasini alin en azindan daha modern duruyor illa 125cc alinacaksa. 3800 degil de 4800 5000dir onlarin fiyatlari da asagi yukari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 zipzip said: ya bunu daha önce okumuştum sanırım.binmeden önce çıkarmayı unutup kıranlar varmış.benim korkup kamyona yükleyip götürücekler diye :D paranoyak oldum iyice. Abartma be abi, kim kaldıracak götürecek kamyonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 suzuki c800 u kamyona 6 7 kişi yüklemiştik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 10 kişilik hırsız grubu zipzipin moturu çalarken yakalandı diye gazeteye çıkarlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 genelde motoru vurdurarak çalıyorlar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 of ya kaç kere gece kalkıp pencereye koştuğumu bilirim.manyaklık başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 honda cbr 600 rr yeni kasa icin ne dusunuyorsunuz, onu cok kotu olmus bence, ducatiye benzetmeye calismislar kut yapmislar ama olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tipini beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575565_10151446199589195_217239498_n.jpg bunu aldım bugün. ekipmanı da tamamlayıp ufaktan başladım kendi çapımda öğrenmeye. bildiğiniz eğitim videosu falan varmı püf noktalarını öğretecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hayirli olsun, kazasiz belasiz.. egitim al bence hondadan ya da vesptadan. bilemedim hangisi daha iyi. hondaninki uzakta ama gebzelerde taa sanirim. honda cbr 600 rr olmamis bence dedigim gibi italyan ozentisi olmus on kismi, eski kasa net daha iyi hala, benim gorusumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Kendi başına öğrenme bence. Honda eğitimde ne insanlar vardı. Aklımda kalan iki kişi; birisi sahilden Türkiye turu yapmış 5000 km sürmüş toplamda, diğeri 20 yıldır köyünde motora biniyormuş. İkisi de eğitimdeki parkuru yapamadı, biri ilk gün düşüp belini sakatladı, 2. gün gelemedi. Diğeri yanlış kullanmaya alışmış, kollarını kasmaktan dar dönüşleri yapamıyordu. Eğitmen söylediği bu şekilde sürerek hayatta kalmış olmanız mucize ::o. Açıkçası ciddi bir alet, hatayı affetmiyor. Yanlış alışkanlık edinmeden, en kısa zamanda gitmelisin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Honda en meşuru ama eğitim veren başka yerlerde var. Yamaha , Vespa, Bike my world, gis akademi, ART gibi Ayrıca yanlış öğrenilen şeyi düzeltmek, çok daha zor. Eğer eğitim alamıyorsan bile teorik olarak doğruyu gösteren kaynak çok. Onları takip etmeye çalış mutlaka. Biraz motoru sürebilir hale gelince eğitime gidebilirsin. http://pdfcast.org/pdf/motosklet-tanima-pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben de kısmetse haftaya ybr alıyorum bi tane, işe gidip gelmek için. arabanın trafiği ve park sorunu sıktı baya. bunu sıfır alması en mantıklısı diye düşünüyorum hele 2. elleri neredeyse sıfır fiyatına satılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 eğitim almam için istanbula gelmem lazım. hondanın eğitime gideceğim de yer bulamadım. 1-2 ay sonrasına gün veriyorlar. gis gelecekmiş de oda ileri seviye eğitim veriyomuş. bakalım artık tecrübeli arkadaşlardan ufak ufak başlarız eğitimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Gis'de başlangıç seviyesi eğitim de var. Gitmedim ama adamların yerleri de güzel gibi. Bu arada demin link verdiğim pdf'e bakın. Faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar