Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

ben aldım motorumu ay sonu geliyo beyler bunu bizimkiler alıcak heveslendiler onlar benden çok bindiler zaten touring e falan da bindiler benim için değil güzel bi touring arıyolarda gtr1400 e bakmışlarda ben de nette araştırdım pek bişi bulamadım 2 fonksiyonu varmış falan filan öle performans kısmı varsa hız falan yapılıyosa aldırmıycam diyorum bizden bi bilgisi olan var mı diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İyi akşamlar,

Babamla beraber arabayı satıp motora geçmeyi düşünüyoruz fakat daha önceden motorlarla ilgili hiç bir bilgimiz yok. Böyle temel bilgileri bulabileceğimiz bir yer var mi?

Bir de babamla motoru ortak kullanma ihtimalımız olabilir ( o daha çok hobi niyetine kullanacak ben daha aktif kullanacağım) Kendisi 170 boylarında 90 kilo ben de 180cm 65 kiloyum Chopper tarzı motorlar sizce çok mu ağır kaçar? Öyle pek hız tutkunu, aradan sıyrılıp gitme sevdalısı değiliz bizimki daha çok boş yolda gaza basalım onun dışında şeridimizden araba gibi gidelim mentalitesi olduğundan chopper düşünüyoruz bu konudaki yorumlarınız nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bakalım

işe gidip gelirken araba olayı yalan zira gittiğim vakitlerde park yeri olmuyor kapalı otoparka abone olsam yerleri çok dar aptal saptal mini cooperlı karılar gelip dan dun bütün arabalara vuruyorlar bütün gün. uzun süre sonra son 2 aydır otobüs kullanıyorum sıkıldım özgürlüğüm kısıtlanıyormul gibi geliyor. motor ilaç gibi gelecek diye düşünüyorum hele bi ehliyeti alayım.

ilk sorum biraz farklı, benim hatun motor olayına karşı tamamen, nasıl kabul ettiririm? sdfgsd ciddi soru ama

ikincisi sadece işe gidip gelmek için kullanacağım için çok para vermek istemiyorum sonra bi de para verdim diye satmakla uğraşamıcam. şöyle 2-3k civarı bir şey alasım var. hani götürsün yeter ama dökülmesin de. yamaha ybr'lar uygun gibi ya da o tarz bi sepetli commuter alırım herhalde. scooter olayı çok dandik geliyor kendimi pizzacı gibi hissetmek istemiyorum. bu tarzda bir önerisi olan var mı?

*ikinci el tabii ki
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim hiç zamanım yok o tarz şeylere ya

ehliyet için kursa falan da gitmiyorum zaten 10 soruluk bi sınav varmış her türlü yapılır direksiyonu da geçeriz illa

sanırım sıfır alacağım bu gidişle, yamaha ybr 125 honda cb 125e ve tipini resimlerden beğenmediğim cb 125 ace arasında kaldım gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Omm'nin sitesinin sol kısmında yazmışlar, 30 TL havale edip mail atarsan kargo alıcı ödemeli yolluyorlar. Site linki:
http://tr.ommriders.com/t/10/

Orjinali ingilizce, dil ve trafiğin yön farkı sorun değilse o da amazon'dan alınabilir, hatta tavsiye ederim çünkü biraz çeviri hataları var.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

abi benim hiç zamanım yok o tarz şeylere ya

ehliyet için kursa falan da gitmiyorum zaten 10 soruluk bi sınav varmış her türlü yapılır direksiyonu da geçeriz illa

sanırım sıfır alacağım bu gidişle, yamaha ybr 125 honda cb 125e ve tipini resimlerden beğenmediğim cb 125 ace arasında kaldım gibi.

olsun
bi haftasonunu ayırıcan
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Omm'nin sitesinin sol kısmında yazmışlar, 30 TL havale edip mail atarsan kargo alıcı ödemeli yolluyorlar. Site linki:
http://tr.ommriders.com/t/10/

Orjinali ingilizce, dil ve trafiğin yön farkı sorun değilse o da amazon'dan alınabilir, hatta tavsiye ederim çünkü biraz çeviri hataları var.

(tu) sağol
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ya ben eminim yine de beğenirim. ben planımı yaptım kabaca honda gebzede motosiklet eğitimi veriliyor oradakiler tanıyorum sıkıştırıcam kendimi araya iyice alıştıktan sonra harley davidson sportster ile başlayacağım. fiyatı da makul oyle acaip meblağlara çıkmıyor ardından başka modellere geçerim işallah:)
Sosyal ağlarda paylaş

motor isi sakata gelmez, sikintiliysa motor sat yenisini al, nolur ne olmaz.

bu arada harley'ler iyidir ama night rod sahiden cok asiri buyuk motorlu ve agir bir motosiklet, onu kullanmak icin min 5-10 yildir motor kullaniyor olman gerek bence, yani o tarzda yolun sonu diyebilecegin bir model.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

motor isi sakata gelmez, sikintiliysa motor sat yenisini al, nolur ne olmaz.

bu arada harley'ler iyidir ama night rod sahiden cok asiri buyuk motorlu ve agir bir motosiklet, onu kullanmak icin min 5-10 yildir motor kullaniyor olman gerek bence, yani o tarzda yolun sonu diyebilecegin bir model.

haklısın görünüşünden belli zaten ağır bir model olduğu.. o yüzden hondada eğitim aldıktan sonra sporster ile başlamayı planlıyorum onun da eşşek gibi motoru var ama en azından kontrol edilebilir bir model
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...