uk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bu soguklarda eli usumekten kurtaracak bir eldiven var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Dainese Scout kullanıyorum, gore-tex olduğu için rüzgarın etkisini oldukça azaltıyor. Donmaktan kurtarıyor ama üşümekten kurtaramıyor :P. Mesela sabah 4 buçuk gibi yarım saat 140-150 arası kullandım, öyle kontrolü kötü etkileyecek kadar soğuk olmadı. Yüksek hız ve düşük sıcaklık kombinasyonu çok fena. Rukka eldivenlere bir bak bence, anca onlar üşütmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Dediklerine bakayım seigen Geçen gün decathlon a gidip iclik vs aldım. Baya ise yaradilar ama işte şu elin usumesine bir çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 isitmali elcikler var, ben denemedim ama kullananlar iyi diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 buraya daha önce mesaj atmamıştım gerçi ama, düşünce ben de yazayım dedim accık. tamamen şahsi dikkatsizliğim (acemi sayılırım), aman diyeyim kanalizasyon kapaklarına dikkat edin, kendisi kaydığı yetmiyor bi de çukur oluyor. hemen ardında hız kesme tümseği olduğu için ikinci darbeyi o vurdu, toparlayamadım ve düştüm düz yolda :) neyseki ciddi bir şey yok bende de motorda da. lütfen mahalle arası demeyin dikkati bırakmayın, nerdeyse trafiğin olduğu yollar kadar tehlikeli. hah bir de kaskı ve montu söylemeye gerek bile yok ama dizlik mutlaka kullanın. dizlik ve motorun koruma demiri olmasaydı ciddi sakatlanabilirdim. iyi sürüşler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 gecmis olsun, neyse ki bir sey olmamis. Bir de su salak sacma tramvay raylari cok sakat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 teşekkür ederim. evet abi kesinlikle, her üzerinden geçtiğimde ecel teri döküyorum. tekerler de ince zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Havalar soğudu yatırdım bende motoru, 2-3 haftada bir 20 dakika çalıştırıyorum. Benim 150 lik ile bir sezon daha geçirmeye karar verdim 2014 yazına artık 600 lük yaparım. Enduro bakacağım yada enduro cruiser arası birşeyde olabilir. Nerden nereye :), İlla ki 600 SS derken, insan tecrübe edince ancak tarzını anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 benim 4 gün çalıştırmayınca gitti akü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 law motorun markası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zipzip said: benim 4 gün çalıştırmayınca gitti akü. Benim akü de gitti 3 hafta yatınca. Şarj aleti aldım aküyü söktüm, saf su ekledim olması gereken seviyeye kadar şarjda bıraktım ama dolmadı bir türlü. Kickstartı var ayakdan, sezon açılsın kuru akülerden alıcam jel olanlardan çok daha performanslılarmış. @Llama Apache rtr 150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya bi alet varmış aküye takılan.o kendisi sallıyorum günlük 10dk çalışıyomuş içerde şarj ediyomuş.bayağı mantıklı gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bende ondan var, kışın aküyü söküyorsun, ona bağlıyorsun. Duruma göre o dolduruyor yani akü bitmiyor kısaca ona bağlı kaldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 nerden kaça aldın?bide şunu merak ediyorum.ben havalar soğuduğundan beri hiç dokunmadım motora.çok bilgim de yok açıkcası motorla ilgili.paslanır mı eder mi?ne yapmak lazım.koruma için kullanılcak neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Üstünü ört, yağmur almasın yeter branda ile ört. Motorun yatması iyi değilmiş. Ama yatıracaksan 2-3 ay, yağını boşaltın, benzin deposunu ya tamamen benzin ile doldurun (sezon açılınca o benzini tamamen boşaltmak kaydı ile ) yada depoyu boşaltıp içine paslanmasın diye birşey döküyorsun, mümkünse tekerler yere değmesin,aküyü sökün gibi kuralları var, kışın akü daha çabuk boşalırmış deyular. Kimisi sallamıyor tabi, ben 2-3 haftada bir gidip 20 dakika çalışıtıryorum bazende 1-2 km sürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ha yok o kadar değil.haftada bir çıkarıyorum sürmeye.brandalı zaten.tekerlekleri yerden kesmek lazım bi tek.hoş onların da değişmesi gerekiyor.neyse sağol.şu tekerlek işine kafa yorayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/H-TRONIC-AL800-AKU-SARJ-VE-KORUMA-CIHAZI-pmu2147.html Buydu aldığım, bu saatte 0.6 ah ile dolduruyor. 12 voltluk 9amperlik aküdür senin motordakide, aküyü 15 saat gibi bir sürede doldurması lazım formülü vardı kitapçıkda. Yavaş doldurması daha iyimiş akü için. Linkdeki 0.8ah ile dolduruyor galiba saatte ama işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 1 Ocak'ta yılın ilk günü motor sürmeyi hedefleyen OMM'nin Mad Run diye bir etkinliği vardı, ona katıldım. 170 kişi varmış :). Ama peşi sıra gidilmediği için umduğum görüntüler çıkmadı. Yolda gopro ve ram mount bağlantılarını da test ettim. 6 dk'lık bir kısmı :): http://www.youtube.com/watch?v=anePSfrtqKY Camı silmeyi unuttum ne yazık ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 O güzel olmuş azıcık CBR 250 nin yol performansını izleyelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 amma motorcu pati varmış be, ben hala hayal kurayım. suzuki drz400 ü 2013'te yine üreticekmiş <3 http://www.woodscyclecountryblog.com/wp-content/uploads/2012/09/Woods-Cycle-Country-2013-Suzuki-DR-Z400SM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şu kawasaki ninja 300 yeni kasayı deneyen ya da gören oldu mu? nasıl birşey olmuş birebir göremedim ben de henüz. bir de 250nin bu kasada olanları ne zaman geliyor acaba bilgisi olan var mı, 300 7000 euro çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Şu heves bende de vardı da şu İstanbul trafiğine bakıyorum, sürücü zihniyetine bakıyorum, yollara bakıyorum da en iyisi dört teker diyorum. Yine de sürenlere saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 aslında istanbul trafiğinin ilacı 2 teker, ama dediğin gibi tehlikeli ama biraz gözü karartıp dalacaksın 2 tekerle trafiğe eğer a dan b ye 10 dakika yerine 1 saatte gitmek istemiyorsan. herşeyin artıları eksileri var avantajları dezavantajları var. kendine göre yorumlarsın ve kararını verirsin bu yönde. ben para bulsam bir yerden 5 dakka düşünmem motor alırım tekrar ama, zaten sürekli motor fiyatları ve modellerini incelemekteyim, bırakmadım yani 15 20k denklestirdiğim anda 2 tekere dönüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yarın kar yağacağı için bugünkü güzel havada biraz turladım. http://www.youtube.com/watch?v=MpIZJCZje-Y 21 bin km'de artık lastiklerim kabak oldu :). Videodan da görüldüğü gibi yatış açısı maks. 20 derece sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar