Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün arkadaşa motor bakarken, ikinci el bir honda cbf 500 gördüm, motor gayet güzel, iki silindir 45 beygir 500 cc, sele 77 cm, otoruş çok konforlu. 2007 modeldi galiba 8000 binde ve 11 bin dedi eleman, pazarlık ile 10.250 olur gibi.

Bri acemi için başlangıç motoru olabilir mi ? Hiç süren var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Eger boy problemi yoksa cok fazla sorun yasamaz gibi. 200kg civarinda bir motor olmasi lazim 1.75in altinda biri icin ilk motor olarak biraz agir kacan bir motor. Onun disinda naked falan diye dusunmemek lazim eger biraz gaza gelmeye meyilliyse sonu kotu olur. Her ne kadar 500cc 45 beygir olsa da disardaki cogu arabadan daha atik bir motor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sattım sayılır motoru bu arada arkadaşlar, biriyle anlaştık. yarın satışını verecem adama. bakalım, hayırlısı olsun.

kask mont eldiven bel koruma vesaire isteyen varsa ulaşsın bana ama söylim şimdiden hepsi kalite markalardır öyle ölü fiyata veremem yani. montta güzellik yaparım da kaskta pek yapamam.
Sosyal ağlarda paylaş

eski kasası da güzel de adı üstünde eski, yani ne kadar yeni olursa motor o kadar iyi bence, ama bu eski kasa tron legacy filminde çocuk kullanıyordu. onunki biraz oynanmış modifiyeliydi aynalar fln, o çok güzeldi mesela nostaljilik alınacaksa öyle birşey bulup almak lazım. ilerde inşallah paramız olur da hem yenisini hem eskisini alırız, hatta yanina da 848 evo atarız bi tane =)
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Law said:

seigen said:

Bu hafta CBR250 aldım, dün geldi. Yeni öğrendiğim için cbr125 diyordum ama hiçbir bayide yok. Şubat-mart gibi gelir denince hiç beklemeden bayideki son 250'liği aldım :D.

Resmini eklicem bi ara. Daha ısınma turları atıyorum :).

Bende almayı planlıyorum, benimde acemilik motorum olacak biraz yorum yap alet hakkında :).

Ehliyetimi daha almadığım için trafiğe çıkmadım ama dediğim gibi site içinde tur atıyorum :P.

Hızlanması falan güzel, elimin altından kaçması gibi bişey olmuyor, yani iyi ki cbr 125 almamışım. Pazartesi ehliyetimi gidip aldıktan sonra şehir içinde kullanıcam, ondan sonra daha detaylı yazarım :).

Ehliyeti almışsındır, trafiğe çıkmışdır herhalde. Nasıl şimdi motor, yani daha bir yorum alalım.

Uzun yolda nasıl ? Eğer yaptıysan tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...