Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ninja motorumun sahibinden linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 montunu kaskını napsın adam :) uymuyorsa satmıcak mısın motoru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hayir ya, motoru satiyorum. almak isteyen varsa kaski montu da alir yaninda. montlar dainese 46 beden en kucuk beden. kask arai medium rx 7 gp modeli. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 motorun guzelmis baya, iyi para harcamissin :) simsiyah motorlar niyeyse hep cok hosuma gidiyor benim ya, ama iste temizlik, ufak cizikleri falan cok can sikici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Spiegel said: kask racing kaski ben naked roadstera gecicem montlar da 3 tane mont var 2 sini saticam =) racing kaskı naked de de kullanablirsin ki?:) tuhaf kacmaz bence yani hani cruiser tarzına gecsen neyse de. arai güzel kask verme onu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 @Spiegel , bu plakalığı gizlemişsin sanırım , o aparat açılıp kapanabilen birşey mi anında ? Bir de sıkıntı yarattı mı hiç , polis vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ben yapmadim onu ilk sahibi yapmis ama herhangi bir problem olmadi polisle henuz, polis o kadar takilmiyor o olaya sanirim, plaka alta civili acilip kapanan birsey degil yani. Herhangi bir sikintisini cekmedim ama cok da racing motor var sagda solda bu sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Geçen gün arkadaşa motor bakarken, ikinci el bir honda cbf 500 gördüm, motor gayet güzel, iki silindir 45 beygir 500 cc, sele 77 cm, otoruş çok konforlu. 2007 modeldi galiba 8000 binde ve 11 bin dedi eleman, pazarlık ile 10.250 olur gibi. Bri acemi için başlangıç motoru olabilir mi ? Hiç süren var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bi arkadasımda vardı naked tarzı. güclü bi motor degil ama basite alınacak bi motorda degil. kendine hakim olmasını biliyosan, bu işe biraz yetenegin varsa baslangıc olarak kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Benim kuzen cbf500 alıp başladı motora. 36 yaşında :D, iri cüsseli olduğu için cbr250 küçük geliyordu. O da ikinci el olarak aldı. Yani kullanıyor 4-5 aydır, sorun yaşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Eger boy problemi yoksa cok fazla sorun yasamaz gibi. 200kg civarinda bir motor olmasi lazim 1.75in altinda biri icin ilk motor olarak biraz agir kacan bir motor. Onun disinda naked falan diye dusunmemek lazim eger biraz gaza gelmeye meyilliyse sonu kotu olur. Her ne kadar 500cc 45 beygir olsa da disardaki cogu arabadan daha atik bir motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben sattım sayılır motoru bu arada arkadaşlar, biriyle anlaştık. yarın satışını verecem adama. bakalım, hayırlısı olsun. kask mont eldiven bel koruma vesaire isteyen varsa ulaşsın bana ama söylim şimdiden hepsi kalite markalardır öyle ölü fiyata veremem yani. montta güzellik yaparım da kaskta pek yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 motor satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hayirli olsun o zaman :) yenisi ne zaman geliyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sağolun arkadaşlar, yenisi valla ducati monster düşündüğüm için daha pek gelemez ama gelecek inşallah para durumları düzelirse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gecen cumartesi arkadas icin ducati monster bakmaya gittik ikinci el, siyah, aldi eleman motoru. Yakindan da gorunce cok guzel makine gercekden. Brembo frenler,celik fren hortumlari stock hali cok saglam malzeme kullamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Ducati için 'şişirme motor' diyorlari yaramazmış (der ve topuklar). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yeni kasasından mı aldınız? bence de çok güzel motor, zaten motor alırsam ilk alacağım motor budur yani naked olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yeni kasai 696 bence pek guzel degil yani 695 ve 692 ye gore. Eski kasa aldi, 692ie. 692 ni daha bir motor havasinda, yani cizgiler daha bir nostsaljik. 696 tranformers havasinda. Gerci 696 istiyordu ama malum butce meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Ducati%20M620%20Dark%2002%20%201.jpg Birde altında sakalı var. http://www.motovit.com/blog/Ducati_Monster_696/Ducati_Monster_696_2.jpg Buda 696. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 eski kasası da güzel de adı üstünde eski, yani ne kadar yeni olursa motor o kadar iyi bence, ama bu eski kasa tron legacy filminde çocuk kullanıyordu. onunki biraz oynanmış modifiyeliydi aynalar fln, o çok güzeldi mesela nostaljilik alınacaksa öyle birşey bulup almak lazım. ilerde inşallah paramız olur da hem yenisini hem eskisini alırız, hatta yanina da 848 evo atarız bi tane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Eski derken motoru, yürüyen aksamı dersen evet haklısın, kullanılmış olduğu için eski. Ama iki modelide sıfır olarak sunuyorlarsa, 695 ve 692 daha güzel 696 ya göre, yani görünüş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bende, en nihayetinde sezonu açmış bulunmaktayım. ne yardırdım bu gün be keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 seigen said: Law said: seigen said: Bu hafta CBR250 aldım, dün geldi. Yeni öğrendiğim için cbr125 diyordum ama hiçbir bayide yok. Şubat-mart gibi gelir denince hiç beklemeden bayideki son 250'liği aldım :D. Resmini eklicem bi ara. Daha ısınma turları atıyorum :). Bende almayı planlıyorum, benimde acemilik motorum olacak biraz yorum yap alet hakkında :). Ehliyetimi daha almadığım için trafiğe çıkmadım ama dediğim gibi site içinde tur atıyorum :P. Hızlanması falan güzel, elimin altından kaçması gibi bişey olmuyor, yani iyi ki cbr 125 almamışım. Pazartesi ehliyetimi gidip aldıktan sonra şehir içinde kullanıcam, ondan sonra daha detaylı yazarım :). Ehliyeti almışsındır, trafiğe çıkmışdır herhalde. Nasıl şimdi motor, yani daha bir yorum alalım. Uzun yolda nasıl ? Eğer yaptıysan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar