import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 İkinci el mağazadan satan bulman lazım ki POS cihazı olsun adamların . 3-4 taksit yapınca da vade farkı koyarlar krediyle aynı hesaba gelir bence. Ayrıca 3-4 aylık kredi de alabilirsin aynı şartlarla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yok ya 0 alıcam zaten motorun ıkıncı eli yok henuz. Bide ne bileyim, güvenilebilir mi ki ikinci ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 CBR 250 falan mı alıcan ? Ya ne biliyim 6000 TL ye sıfır alacağıma 4-7 yaşlarında birşey bulup 2500-3250 TL falan 2.el alıp bi iki yıl süreyim çizilince için acımasın sonra da 500-700 tl altına satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evet =) cbr alıcam ^^ çok sevdim aletin goruntusunu, 8.800 e sıfırı var, e zaten baska motor da almam ben yeter bnaa bu. zaten ikinci eli ne kadar düşcekki düşse düşse 6000 e falan duser dıorm. nese daha agustosta gelıcek ehlıyet o zamana kım ole kım kala. sıkıntı şu, şekli güzel ikinci el bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 + trafik masrafların 9200-9300 falan harcarsın . 250 cc ikinci eli yok tabi CBR 125 bakıyorum ben . 2007 + olanlar fena değil genelde ama tabi 2011 kasası çok daha güzel duruyor. Motorlar garip bir şekilde çok değer kaybetmiyor özellikle de ÖTV indirimi gelince sıfır cazip oldu aslında ama , ikinci el al sat da 500 -750 lira anca kaybederim diye düşünüyorum, e bi sene kullanmış olurum sonra CBR 250 alırım belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya olm gel sende 250 al dırek, 125 alma ya. Ne bileyim çok dandirik gelior tamam amatörüzde amatör olcaz die şebek olmaya gerek yok =). 250 alalım gel senlen beraber süreriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi 9 bin TL koyar bana bu aşamada , + 1500 TL de ekipmanlar . 5000 e kapatmak istiyorum bu işi :) Yalnız ekipman işinde haberleşelim , neyi nerden kaça buluruz falan diye . Araştırmalarım sonucu Shark marka kaskta karar kıldım ama TR'ye getiren yok anasını satayım . Ya alacam internetten gümrüktede masrafını ödiycem ya da Almanya'dan EU dan gelen birileri lazım. Ya da komple ithlat edicem kaskı TR'YE :D (bkz : nick - post uyumu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ekıpmanlara bakmadım ben de ÇÜŞ 1500 tl ne olm. Kask ne kadar ki? dışardan getirtiriz olmadı ebay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 1500 ne yaptınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi iyi bir kask 220 EUR falan (dışarda bu , gümrüğe takılırsa bi 80 EUR daha gider ) 600-650 TL kask diyorum yani. Keza iyi bir ceket 350-400 TL , eldiven 80 falan sanırım , gogusluk , sırtlık toplam bi 100-150 vardır tahminen . Kalçalık ve dizlik de bi o kadardır sanırım. Kaç yapar 40 yapar ,işte MHP'nin 40 yıl dönümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Şöyle bi daha baktım da Shark yerine Nitro Aikido da tercih edilebilir sanki , test sonuçları iyi duruyor ama neden bu kadar ucuz anlamadım. 200 TL falan nette , 160-170 e bulunabilir demek ki Edit : Buğu özelliği dandikmiş Aikido'ların bu arada , anti-fog özelliği yok. Marushina 777 Tiger mı ne var bu arada 400 TL civarına o da tercih edilebilir bu arada bilgi olsun diye sunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kaskta nolan kıyafette dianesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Nolan'ın 5* kaskı yok . Kıyafette marka önemli değil sanırım ya o kadar , içindeki koruma zımbırtıları Knox marka olsa CE sertifikalı olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1500 ne ki derken beyler yanlış anlamayın hava falan için söylemiyorum da benim revit deri ceketim+shoei kaskım geciyo 1500 ü:) sonucta saglam kalite almak istiyorsanız az bile. farketmez demeyin coook farkeder. özelikle kaskda. ne nolanı sharkı gecin onları adam gibi bişi alın:) kaskdaki en ufak rahatsızlık sizin motor keyfinizi kacırabiliyor.içerisinde kullanılan süngerin kalitesi. sert olursa belli bi süre sonra kafanıza cok baskı yapar ve kaskın dayanıklılıgı da ayrı konu. kıyafette korumalar belirler tabi ama sonucta bir giyim ürünü alıyosunuz. 2 ayda sökülme olmasın yahu:) eldivenlerin bile bi dünya cesidi var. mesela bende 2 cesit eldiven var. ucuz olanı rahatsız ve daha 1 yıl olmadı söküldü sagı solu. ama kaliteli olan dana derisi pamuk gibi ve her tarafı korumalı. zaten alıp kullandıkca sizi rahatsız eden ürünlerden kurtulmaya bakıcaksınız. o nedenle basta düzgün alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya ölede 1500 tl ne ya altınmı olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sık değişen şeyler değil sonuçta , motor değişse de ekipmanın değişmek zorunda değil , o yüzden fazla acımamak lazım ekipman parasına. En iyi fiyat/kaliteyi yakalamaya çalışmak lazım her zaman ve tabi konforu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 peki bu montlar yazın terletmio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 isiklarda durunca sauna etkisi var ama iste yesil yanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bursa'lı değil misin ya ? Bursa'da trafik var mı ki ? Ben bi kre gelmiştim , kaymak gibi her taraf :) Istanbullu olsan neyse de , tam takım taklavatını dolaş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abı bıraz gezıntı bı tıpım ya, bi 5 aylıgına falann bursadayım. bakalım katlancaz artık. Meretler çogzl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben de almayi dusunuyorum motor ninja 250r alicam sanirim, peki ehliyet almadan kullansam bi sure yakalanirsan ne oluyor, ne ceza veriyorlar. bir de bunun ehliyetini almak zor mu ki cok uzun suruyor mu yoksa 1 haftada alir miyiz direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 import said: Abi iyi bir kask 220 EUR falan (dışarda bu , gümrüğe takılırsa bi 80 EUR daha gider ) 600-650 TL kask diyorum yani. Keza iyi bir ceket 350-400 TL , eldiven 80 falan sanırım , gogusluk , sırtlık toplam bi 100-150 vardır tahminen . Kalçalık ve dizlik de bi o kadardır sanırım. Kaç yapar 40 yapar ,işte MHP'nin 40 yıl dönümü kask disinda bisey almaya gerek yok yazin bence, bir de 250cc motor aliyorsun 1000cc degil, oyle boyunluk sirtlik bacaklik vs cok hizlanmayacagin icin zaten cok luzumu yok bence. bir kask bir ceket bir de belki eldiven yeterli yaz icin bence maks. ceketi de hatta deri ceketin varsa onu giy direk, koruma saglamaz ama soguktan ruzgardan koruru en kotu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Spiegel said: ben de almayi dusunuyorum motor ninja 250r alicam sanirim, peki ehliyet almadan kullansam bi sure yakalanirsan ne oluyor, ne ceza veriyorlar. bir de bunun ehliyetini almak zor mu ki cok uzun suruyor mu yoksa 1 haftada alir miyiz direk? Kursa gitmeden ehliyet alınmıyor. İstersen 40 yıllık motorcu ol. Kurtsa yazılıcan, onlar seni en yakın sınav tarihine yazdırıcak, bu arada sağlıktan geçicen, gözüne koluna bacağına bakıcaklar yani, sonra yazılı sonav, sonra motor üstünde sınav, sonra emniyetten alıcan ehliyeti. Almasında bişey yokda bürokrasi ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne kadar suruyor bu muhabbet yani asagi yukari? bir de maliyeti ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 3 ayda birdi sanırım sınavlar. Kursta bişey yaptıkları yok, zaten biliyosan formalite icabı gidiyosun. 150 lira gibi bi rakama oluyodu istanbulda en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar