Law Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 seigen said: Bu hafta CBR250 aldım, dün geldi. Yeni öğrendiğim için cbr125 diyordum ama hiçbir bayide yok. Şubat-mart gibi gelir denince hiç beklemeden bayideki son 250'liği aldım :D. Resmini eklicem bi ara. Daha ısınma turları atıyorum :). Bende almayı planlıyorum, benimde acemilik motorum olacak biraz yorum yap alet hakkında :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 forum bozuldu kırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selam, Birleştirdim ama bir de bana sor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Law said: seigen said: Bu hafta CBR250 aldım, dün geldi. Yeni öğrendiğim için cbr125 diyordum ama hiçbir bayide yok. Şubat-mart gibi gelir denince hiç beklemeden bayideki son 250'liği aldım :D. Resmini eklicem bi ara. Daha ısınma turları atıyorum :). Bende almayı planlıyorum, benimde acemilik motorum olacak biraz yorum yap alet hakkında :). Ehliyetimi daha almadığım için trafiğe çıkmadım ama dediğim gibi site içinde tur atıyorum :P. Hızlanması falan güzel, elimin altından kaçması gibi bişey olmuyor, yani iyi ki cbr 125 almamışım. Pazartesi ehliyetimi gidip aldıktan sonra şehir içinde kullanıcam, ondan sonra daha detaylı yazarım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Suzuki yeni bir 250 cc naked çıkarıyor 2012 de, bize gelip gelmeyeceği konusunda birşey yok. http://ortasehpa.com/site/suzuki-inazuma-250-13480.html Fiyat belli değil ama 10 k civarı olur diye düşünüyorum. Gerçi tip olarak kötü, belkide 250 cc ler içinde en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hafif yağmur yağmasına rağmen, gaza gelip bugün trafiğe çıktım, 25-30 km, Ümraniye'nin iğrenç trafiğine de girdim. Sorunsuz geçti neyse ki :D İlk defa trafikte kullanıyorum. Aslında motosikleti aldığım ilk gün, acemiliğime gelip durma anında sola devirmiştim. (Zemin eğimliydi, ben de yere tam basınca motosiklet eğik duruyordu, resmen altımdan kayıp devrildi.) Debriyaj kolu yamulmuştu. O yüzden onu yaptırmaya gitmek için :P. Dönüşte yağmur başlamıştı iyice, yer ıslakken fren mesafesini test etme şansım da oldu. Birkaç yerde tekerlekleri berbat falan demişler ama hiçbir sorunu yok bence. Arka tekerlek kayacak mı diye arka freni fazla bile sıktım ama hiç kaymadı. Normal frenleme de o kadar sıkmam asla, denemek için. Onun dışında trafikte nereden gitmem gerektiğini pek bilmediğimi fark ettim. Bi ara internet iyi anlatan eğitim videosu falan var mı diye bakıcam. Trafikte motosiklet kullanımıyla ilgili iyi hazırlanmış, bildiğiniz video falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 gundur anam agladi resmen temizlicem diye, o kadar ugrastim insallah geri takinca calisir bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 çok noob bi soru sorucam beyler su motor çalısırken adam bişiyle oynuyor selenin orda. motorun sesi değişiyor (devri mi düşüyor ney?) onun adı ve işlevi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 idle control screw, rolantide calisirken ki devri ayarliyorsun. edit: idle adjustment cable olarak da geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 2001 model yamaha xvs buldum ilk motorum olucak hayırlısıyla. beni korkutan özellikleri 125 cc ne kadar başlangıc için ideal olsa da, sonucta cruiser motor, yokuslarda falan sıkıntı yasarmıyım diye düşünüyorum ister istemez.max hızı 100 km/h, benim için yeterli. birde diğer dragstarlar gibi şaftlı olmaması var tabi. amatör adam ne kadar özen gösterebilir zincirli motora bilmiyorum :S not: post u çok basım agrıyarak atıyorum, saçma sapan yazım yanlısları ve noktalama eksikleri olabilir, vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Zinciri kafana cok takma, herkes ugrasiyor, oyle cok da zor bir olayi yok zaten, her 500km de bir yagla, her 1000km de bir once gazyagi ile silip sonra yagla, 15k-20k km sorunsuz gidersin. Zincirin baska bir bakimi yok zaten. 125cc baslangic icin iyi ama 250 cc de alabilirsin, sana kalmis orasi, yokus asagi sorun yasacagini neden dusundun ki? edit: asagi kismini gotumden okudugumdan ben uydurmusum, sorun olmaz pek ama 125 cc bir sure sonra sikmaya baslar, ondan 250 cc bence daha iyi baslangic olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hehe, yokus yukarı demek istemiştim zaten. dediğine hak veriyorum bi 250cc ya da 400cc tercih etmek daha mantıklı gibi ama benim bulundugum yerde 250cc ye hiç denk gelmedim. 400cc bulunduğum yere pek yakında olmasa da var ama o da yaklasık olarak 2 katından daha pahalı 125cc nin. bu arada, boy 1.75 kilo olarakda yaklasık 62-65 ım. alacağım motoru yaklasık olarak 2 ile 3 sene arası kullandıktan sonra satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Selam, Boya posa göre mi motor satıyorlar :P Ayrımcılığı körüklemeyelim beyler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Valla simdi gidip 1.90 adamin cbr 125 kullanmasi cok komik duruyor =) 2-3 yil kullanirim diyorsan 250cc al bence. Hyosung GV250 de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 motoru yarın sabah alıyorum. fotoları çeker koyarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 birazdan satış için buluşmaya gidicem adamla, heyecan dorukta. kış gelirken motor alan bi salak ben varım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kisin almak en iyisi, sezon disi oldugundan daha ucuza gidiyor :) Bu arada simdiden hayirli olsun, fotolari bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 tesekkür ederim. sitenin parkında yatıyor su an. üzerinde 50 cc lik bi motorun aküsü vardı, aküsünü söktüm zaten haliyle soguk havada bosaldı otoparkta. yarın ilk iş gidip adam gibi bi akü,aku sarj aleti ve örtü alıcam. birde kask alıcam en önemlisi. şu 2 senede çalınmasın motor, baska bişey istemiyorum. 2 sene sonra çalsınlar sorun degil . yarın foto çekmeye çalısıcam fırsatım olursa(malum finaller falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ne aldın motor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Akuyu alirken orjinali ile ayni degerlerde almayi unutma, yoksa regulatoru falan bozuyor, ugras dur isin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Black_Hand said: birazdan satış için buluşmaya gidicem adamla, heyecan dorukta. kış gelirken motor alan bi salak ben varım galiba Ben de kışın almış oldum :D. Ama kışlık tam takım giysim olduğu için sorunsuz kullanıyorum. Giysi işini biraz fazla abarttım gerçi ama yurtdışından uygun fiyata geldi. Bu arada giysi almayı düşünen varsa kesinlikle motoin.de'ye baksın. Yağmur yağmadığı an dışarıda motosikletleyim :P. Daha 250 km oldu ama fazla çıkamadım. Yağmurda sürmek biraz riskli, düz yolda 30-40 km/h de geçenlerde arka tekerlek kaydı, inanılmaz adrenalin salgısı yaşattı ::o. Neyse ki bir düzine video izlemişliğim var, ordan gördüğümü uyguladım, gazı sabit tutup, düzelmesini bekledim sonra yavaşladım falan, devrilmedim. Honda CBR250R için tekerlek kötü diyorlardı, o şekil kaydıktan sonra kesinlikle haklılar, 1000 km olsun metzeler lasertec taktırmayı düşünüyorum. Kullanan oldu mu daha önce? (Sona ekleyeyim, ilk aldığım kışlık pantolon (Dainese Tomsk D-Dry, 52 beden) büyük geldi ne yazık ki, satmaya çalışıyorum, çok iyi fiyatı, bir göz atın: http://forum.paticik.com/read.php?27,6087356) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 idarelik foto 2001 yamaha xvs 125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kaça aldın bu motoru?çok arada kaldım ben ya.motor hasretiyle yanıp tutuşuyorum ama gel gör ki çok aradayım.land cruiser 250 vardı bende, sattım.şimdi aynı motoru almak istemiyorum.bi üst model alsam(venox vs..) param yetmiyor.land cruiserden memnun değil miydim?gayet memnundum aslında.çok kararsız, arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oldukça ucuza aldım türkiyedeki fiyatına kıyasla. sadece motora verdigim para yaklaşık 1600 - 1700 TL bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ısın hava ısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar