Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aktiftablet said: çüş fiyat saçmaymış, çıkma falan bulunur belki? çakma yok ikinci el 250 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 1500liralık motorun benzin pompası nası 450tl olur abi, harbi saçma, millet bu çin malını ucuz diye almıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eh konuya ne zamandır bakmıyordum:) harley davidson Xl883L Superlow benimkisi ekleyebilirsin listeye:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Selam, Bari fotoğraf ekleyin de neye bindiğinizi anlayalım. Kodlar falan bana anlam ifade etmiyor :P Ayrıca içerik de zenginleşir. Teknik bilgi falan filan güzel olmaz mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aktiftablet said: 1500liralık motorun benzin pompası nası 450tl olur abi, harbi saçma, millet bu çin malını ucuz diye almıyo mu? gümrükten sokmak zorlaşmış artık ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 paramecium said: Selam, Bari fotoğraf ekleyin de neye bindiğinizi anlayalım. Kodlar falan bana anlam ifade etmiyor :P Ayrıca içerik de zenginleşir. Teknik bilgi falan filan güzel olmaz mı? Saygılar. Bence de fotolar dökülsün ,sticky oldu konu daha duruldu anlamadım , alttaki topic daha hızlı gidiyordu :) foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Çekecek kimse olmadığı için bu şekil : http://a1111.hizliresim.com/r/x/tuh3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 _MG_7164.jpg: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Foto Bu da benim eski goz agrim, acilen motor almam lazim ya, bildigin kullanmaya hasret kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 open image url deyince açılıyo [hokus pokus...] oğlum ve ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bu da benim oglan :) Plakasi da gelmisti de plakali resmini cekmemis miyim nolmus bulamadim :) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Loex said: open image url deyince açılıyo [hokus pokus...] oğlum ve ben florya mı orası? hatta aşağı doğru baktığın yerde göl var fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Loex said: open image url deyince açılıyo [hokus pokus...] oğlum ve ben bunlar çok güçlü yaa yamaha... bi anda fırlayı verir valla altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Giovanni said: Bu da benim oglan :) Plakasi da gelmisti de plakali resmini cekmemis miyim nolmus bulamadim :) oha çok şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 15 beygir 125 cc :) ama fırlıyo altından harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 125 diye aldanma abi çekişi kuvvetli garip bi motor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Selam, Ağırlığı ne kadar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 133 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Selam, O kütlede 15HP bence yeter yani :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 benle beraber 133+94 227kg/15 beygir fırlıyodu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bu hafta CBR250 aldım, dün geldi. Yeni öğrendiğim için cbr125 diyordum ama hiçbir bayide yok. Şubat-mart gibi gelir denince hiç beklemeden bayideki son 250'liği aldım :D. Resmini eklicem bi ara. Daha ısınma turları atıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bi alttki topiki okuyunca aklıma geldi, sorayım dedim. Emniyet şeridinden motorluların gitme olayına ne diyorsunuz ? Normalde yasak , bence yasağa bir esneme getirilmeli. Emniyet şeridinin mantığı acil durumlarda ambulans , polis , itfaiye gibi araçların hızlıca kullanabilmesi ve acil durum sebebiyle durmak zorunda kalan araçların , çekip durabilmesi ise ; motosikletliler iki durum için de engel teşkil etmiyor. Arka arkaya 10 motosikletli bile gitse emniyetten , bir ambulansa yol vermeleri 1sn den az sürer heralde , hepsinin aynı anda sol şeride kaçması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Selam, Aracı hararet yapınca kendini emniyet şeridine atan bir araca motorlu biri gözümün önünde arkadan girdi. Ben de aynı mantıktaydım ama makas atarak sıkışık trafikte makas atarak ilerleyen motorlu kendini bir anda boş bulduğu emniyete attı ve şeriti boş görüp ilerleyen araca pat diye girdi. Ayıkla pirincin taşını :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kazalar olmayacaktır demedim zaten , adı üzerinde kaza bu olacak . Normal trafiği de kapamak lazım o mantıkla bakarsak :) Araçların emniyetten seyirinin yasak olmasının ana amacı , acil durumlarda geçiş hakkı olan araçlar takılmasın , bir de aracı bozulan olursa , kaza yapan olursa vs çekebilsin . Genel mantıklı 3 karışlık motorlar hiç birine engel değil :) Emniyet şeridindeki duran koskoca aracı da nasıl görememiş hayret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evet sonunda motora olan sevdam arabaya olan ihtiyacima galip geldi ve bugun kavustum yeni sevgilime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar