Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben de dun girdim sonucu arayip sormadim daha yrn ararim, ama gecmisimdir yani kalan yokmus simdiye kadar ztn dedi adamlar, 8 yaziyordu sinav icin 7:45 te ordaydim gozetmen 10 da geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Beyler, Yarın ya da cuma motoru alıcam. CBR 150 veya YBR 125 ile bir sene tecrübe yapmaya karar verim 3.850 TL - 4.090 TL (ymha) fiyatları Fiyat , 2. el değer kaybı , yedek parça flan göz önünde bulundurursak hangisini alayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 valla ben daha motorun m sıne bınemedım ama, biri 150 birisi 125 abi onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 125 , 150 arasında çok da büyük güç farkı yoktur diye tahmin ediyorum. 1-1.5 HP falan var özelliklere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yamaha yzf 125r al ama o da pahali, megelli al bak o da 5000 tl 2010 modelleri 125 cc, ya da yeni 2011 cbr 125 al. bu arada surus sinavini da 90la gecmisim, ehliyeti aldik sayilir yani simdi formalite icabi 10 gun dosyalama surecini bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Valla çok kafa karıştırdı bu motor işleri , yarın ya gidicem gt250r beyaz sıfır alıcam ya da gözüm kesmezse gidicem ybr125 mavi alıcam bi tane. 125 le başlamak doğru aslında ama bi iki ay sonra , 1 yıl dolsa da satsam demeye başlarım gibime geliyor. Direk 250 cc ninja ile başlayan arkadaşlar vardı , nedir durum ? Sıkıntı yaşıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gt250r ile basladim ben, kurstan baska bir yerde de egitim almadim, ilk baslarda alismak zor oluyor ama bir ay icinde gayet rahat kullanabiliyorsun. Ama dedigim gibi ilk basta ozellikle agirligina alismak zor olmustu, hatta 2 kere dururken yan yatirdim :D Ama 125cc dedigin gibi kisa sure sonra sana bisiklet gibi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sunu merak ediyorum siz motorcular yagmurdu camurdu hirsizlikti nasil park ediyorsunuz geceleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 simdi gt250r agir bir motor 250cc ye gore, kasasi 600cc kasasi o yuzden tasimak daha zor olur oteki 250cc lere gore, dikkatli olmak lazim. ninja 250 ile baslayan benim, simdilik gayet iyi gidiyor 10 gun icinde de ehliyetim geliyor, artik daha da acilabilirim mesafe olarak, anadolu yakasinda gezmekten sikildim mesela, avrupa yakasi da beni kesfetmeli artik =P 125 cc alicaksan da bari kalipli birsey al aprilia rs 125 ya da yamaha yzf 125 r al. aksam ben kapali garajim var evde, oraya koyuyorum, yagmur camurda da pek kullanmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 GT 250 R sıfır çakıcam bir tane galiba. 184 cm 88 kg yim , hallederim diye umuyorum. 125 cc den vazgeçmemin en büyük sebebi de buydu ztn, 10-11 hp lik makineler altında ölür diyenler oldu baya bir. Ben de p tesi ehliyetim için emniyete gidicem salı alırım heralde. Motoru alayım biraz pratik yapayım da beraber dolaşırız abi acemiler olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 valla ztn o boy ve kiloda 125 cc alma mobilet gibi kalir altinda, direk 250cc al ve de hyosung al evet kawa ninja da az bisi ufak kacabilir sana, tam sinirda olursun yani aslinda o da alinabilir ama, cbr 250yi de dusunebilirsin, biraz daha yuksek ninja dan galiba selesi fln, ya da 125 cc de yamaha yzf 125 r de govdesi yuksek ve kalipli bir motor, bir bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Abi 8600 ödedikten sonra , 125 cc 15 hp birşey almak mantılı gelmiyor . O paraya CBR250 veya GT250R varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 o paraya sıfır alana kadar ikinci el az kullanılmış temiz bir ninja almak daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 P tesi , bi aracı yetkili servise gösterticem . 4000km bakımı da gelmiş onu da yaptırıcam be ciddi birşey yoksa alıcam sanırım. 2010 model GT250R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Dün aldım GT 250 R :) Vay anasını ağır motor la , park halinden çıkarmak zor oluyor , geri geri iterken :D Neyse tecrübelendikçe alışcaz heralde , kıçım kıçım gittim ilk gün , bi süre akşamları böyle sürüp tecrübe edinirim heralde. Super sport manevra kabiliyeti düşük sanırım , trafikte rahat olmuyor pek kullanmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.feyizoglu.com/LS2-OF-536-Cruiser-Kask_45309.html#0 ben de dün bunu aldım kendime.bayağı içime sindi.ne kadar içinde cücük gibi kalsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kithnos_1 said: Dün aldım GT 250 R :) Vay anasını ağır motor la , park halinden çıkarmak zor oluyor , geri geri iterken :D Neyse tecrübelendikçe alışcaz heralde , kıçım kıçım gittim ilk gün , bi süre akşamları böyle sürüp tecrübe edinirim heralde. Super sport manevra kabiliyeti düşük sanırım , trafikte rahat olmuyor pek kullanmak :) motordan motora degisir manevra kabiliyeti, cbr 600 rr ninki iyi diye biliyorum mesela ama cc yukseldikce manevra dusuyor yani motor daha kalipli oldukca. bu arada ehliyet isi uzadi ya salak gibi gidip cekmekoyden aldigim icin kursu ve sinavi ehliyeti de ordan almam gerekiyormus bostancidaki tanidigi devreye sokamiyorum bu yuzden, salak gibi randevu beklicem taa pazartesiye ordan da sali ogleden sora anca ehliyeti verirler dedi, bu hafta da ehliyetsiz kaldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bi haftada çıkıyor abi ehliyet . P tesi başvurdun diyelim , öbür p tesi gel diyorlar. Ben bu ptesi başvurdum , bana öyle dediler . Ark ile birlikte gittik , o evrakları verirken , memur köylüsü çıktı , yarına halledrm ben dedi , hal öyle olunca benim de adımı söyledi , beraber geldik ,onun da hallolur mu diyince , ben de dün aldım ehliyeti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oyleyse iyice patladik, kafama edim cekmekoyden kursa yazilan. ama zaten 2 aydir ehliyetsiz kullaniyorum 10 gun daha kullanirim anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kask mask takarak kullanıyorsn genelde çevirmiyorlar. Ama bi kere kasklı bi motorcuyu da çevirip ehliyet ruhsat sorduklarını gördüm. Kasksız kısa mesafede olsa gitme , hem ztn tehlikeli hem de polis görürse affetmiyor , özellile yunuslara uzaktan bile görse basıp önüne geçip durduroylarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yok kasksiz binmiyorum ztn o kadar kro degiliz daha =) zaten bir hafta icinde elimde olur ehliyet herhalde, 1 hafta daha idare edicez artik, gerekirse kacicaz cevirmeden nasilsa plaka gozukmuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yöh nerdesiniz siz?ben sabah 9da gittim 1de elimdeydi ehliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kithnos_1 said: Dün aldım GT 250 R :) Vay anasını ağır motor la , park halinden çıkarmak zor oluyor , geri geri iterken :D Neyse tecrübelendikçe alışcaz heralde , kıçım kıçım gittim ilk gün , bi süre akşamları böyle sürüp tecrübe edinirim heralde. Super sport manevra kabiliyeti düşük sanırım , trafikte rahat olmuyor pek kullanmak :) Hayirli olsun. Emin ol pisman olmazsin, kazasiz belasiz kullanmak nasip olur insallah=) Aslinda gt250r in manevra kabiliyeti gayet iyi, biraz alisman lazim surus stiline, ondan sonra rahat edersin, tabi bi scooter kadar kivrak degil elbet =) Zincirini her 500kmde bir yaglayip, her 1000kmde bir gaz yagi ile guzelce temizlemeyi unutma, yoksa zincir denen meret cok kolay yipraniyor yagsiz kalirsa, onun disinda sik sik yagini kontrol et, yag sogutmali motor oldugundan eger yagsiz kalirsa cok masraf cikarir, benim sattigim cocuk aldiktan sonra hic kontrol etmemis, hem yag eksilmis hem de yag zift gibi olmus, 1000lira civarinda bir masrafi varmis motorun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tamamdır teşekkürler uyarıların için :) Abi yalnız far çok zayıf yanıyor , arabaların park modu gibi , sanırım bir sıkıntı var. Değiştirtsem mi diyorum , nasıl birşey uyar 2010 Hyo'ya . Xenon takılmıyor diye duydum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 takilir ya neden takilmasin, scootera bile xenon takan var ama beyni yakma ihtimali var az da olsa ondan tavsiye etmiyor cogu usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar