Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Her motora olmuyor iste ama, hani ustaya gidiyorsun bir sekilde onu oturtcak yer buluyor ama riskli biraz o da, dustugun zaman saseyi yamultma riskin var bi de adam salaksa falan gidip asagilara bir yere koyuyor bu sefer de dusunce motor takoz ile gidon arasinda surukleniyor =) Ama orjinalinde takoz yeri varsa acayip guzel bisey, takozsuz dusunce en ufak bir catlak bile basina bi ton masraf cikartiyor, bi de kirik onarilamayacak kadar buyukse gitti 2 bin lira
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Hiç birşey takmıcaksın malesef , iyi bir spor çanta bulucaksın , indiğin yerde malzemelerini içine katlayıp koyucaksın . Kaskı da artık elinde =) Ya da bi file ile arkaya takıp bi şekilde zincirle kilitliceksin.

şöle bişi war, çanta artı kask için tasıma çantası ;
http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_caloundra_sirt_cantasi_45_lt-pmu229.html
Sosyal ağlarda paylaş

Uploaded with ImageShack.us

bu benim motorumun son hali, ha bir de elciklerle bar endleri degistirdim dun ogleden sonra. bir iki modifikasyon kaldi, yolda amerikadan gelen led integre sinyalli stoplarim ve kisa yaris tipi manetlerim kaldi, uzerine eylul ayinda amerikaya gidip kendim koso rx 2 digital gosterge alip taktiricam burda, belki bir de dyno jet atarim motorun kendiyle cok oynamak istemiyorum ama. clip ons dusunuyordum daha agresif bir oturus icin ama yan grenajlara ve taktirirsam koso rx 2 ye carpiyor gidonu cevirince vazgectim o yuzden.

genel olarak memnunum, bnmkinin bir gaz kolundan ses gelme sikintisi var onu da artik oyle kabullendim hangi yere goturduysem bisi yok diyorlar.

tavsiye ederim bu motoru, tabi fabrikadan ciktigi gibi binmediniz surece =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

motor alan arkadaşlar naaptılaR? memnunlar mı motorlarından?
detay plz

ben hondanın egıtımlerıne yazıldım, bakalım..
çok iyi etmişin bende 25-26 temmuzda güvenli sürüş 1 i almıştım. tayfun hoca var orda, çok kafa adam.

ha bide eğitim sonunda sertifika veriyorlar. bu sertifika ile belli kasko şirketlerinden çok saglam indirim alabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ozel hocadan ders aldim 5-6 saat ama bu kurslardan kaskoda ciddi indirim alan olursa haber versin bir ara ben de gireyim su kurslara kasko indirimi icin. eger gercekten boyle birsey varsa degebilir, yoksa onlarin gosterecegi cogu seyi ztn ozel hocam gosterdi bana coktan ve 2 aydir da kullaniyorum. kasko indirimi varsa ama sahiden alinabilir bu kurs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...