Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Motoin'den gelen paketim gümrük aşamasındaymış. Ne zaman geçmiş olur, yapmam gereken bişey var mı, bekliycek miyim?

Gümrükten çıktıktan sonra derhal eve geliyor, kapıda vergiyi ödüyorsun :).

Artık güzel çalışıyorlar, 2 günde gümrükten çıkıyor, cumartesi günü de dağıtımla evde, maks. 1 haftada bitiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

mt-07 süper bence. çok çok hoşuma gitti. ne yazık ki para yok o ayrı.

motor forumlarından bir tanesinde fiyatının 16.000 tl olacağı denmiş hatta yamaha nın türkiye şeysi kendi söylemiş vs demişlerdi de. vergisiz halidir heralde bilemedim. ama motor çok estetik bence ya. ön konsol xbox controller gibi
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

aktiftablet said:

Motoin'den gelen paketim gümrük aşamasındaymış. Ne zaman geçmiş olur, yapmam gereken bişey var mı, bekliycek miyim?

Artık güzel çalışıyorlar, 2 günde gümrükten çıkıyor, cumartesi günü de dağıtımla evde, maks. 1 haftada bitiriyorlar.

5 gündür gümrükte gözüküyor :s
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

aktiftablet said:

Aga nasıl evine getirttin paketi?

Kapıya not bırakmışlar acıbadem ptt'ye gelin diye, paket geldi umuduyla gittim, meğer orayada başka not bırakmışlar, uluslararası kargo işlem merkezine gidicekmişim ikitelli de, eve gelmiyormuş.
2 saattir aralıksız küfür ediyorum, adamlar telefona çıksa suratlarına edicem de verdikleri numara ya düşmüyor ya açan yok
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç valla, daha geçen 600F'e sele almıştım, eve geldi. Kapıda gümrük ödeyip aldım mesela.

PTT'nin sağı solu belli değil diyelim o vakit 8-). Bir ihtimal gümrükte sorun yaşamıştır :P. Eskiden bu yer topkapıdaydı, ikitelliye taşınmış. Mesai saatleri içinde bizzat alman gerekir şimdi, 15-20 dk sürüyor. Telefonları aramak zaman kaybı, açsalar da faydalı birşey söylemiyorlar :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Eldiven bot falan nasıl sorun yaşamış kendi kendine anlamıyorum, işgüzar bi salağa denk geldik muhtemelen.

O neyse de, bi de gerizekalılar "ikitelli ukim'e gelin" notunu kapıya bırakmıyor, o notu PTT şubesine bırakıyor , o notu almam için ekstra bir notu kapıya bırakıyor. Bi de sırf o notu almak için işi gücü bırakıp vaktimi harcıyorum. Yani bunun nesine sinirlenmiyim şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...