zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yarın havalar ısınıyormuş.2 gündür binemiyorum soğuktan.sabah bi kendime geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ya ben bu titreşimle kafayı yiyicem.ya benim ayaklarım çok hassas ya da başka bi problem var.hep aynı problemle karşılaşıyorum; ayakları koyduğum yerler karıncalatcak kadar titriyor.yine debriyajı bozdum desem, toplasan 5 kere binmişimdir motora, imkanı yok öyle bişeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben bu motoru parcalıcam sonunda satsam satılmıyor kullansam kullanamıyorum başıma bela oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 kuryecilere sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 NolaxThensbane said: ben bu motoru parcalıcam sonunda satsam satılmıyor kullansam kullanamıyorum başıma bela oldu motor ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 jinlun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ya bugun işten gelirken bi yere uğramam gerekti.gelene kadar hayvan gibi titredi motor.sonra bi 10dk kapalı kaldı motor.eve gelene kadar zerre titremedi.ben nerde yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 motor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 cumartesi güzergahımız http://i.imgur.com/ioZSRTS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aktiftablet said: motor ne? suzuki m800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 acerbis windstopper large içlik almıştım ama göbeğimi sıktı, şimdi aynısının xlarge'ını sipariş veriyorum. large giyerim diyen olursa ucuza bırakabilirim, elimde patlıcak yoksa. Ürün baya güzel, rüzgarı tamamen kesiyor. tshirt üzerine 1 kez giyildi, sonra çıkarıldı:) ilgilenen öm. http://www.motoin.de/Bekleidung/Funktionskleidung/Acerbis-DHOWIN::27401.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 adam ballı http://www.youtube.com/watch?v=hOuY9fQ3ts8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bu durumda tırcı da kalması gerekmiyor mu kaza anlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tırlık bişey yok. hasar alan bmw. suçlu motorcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Motoru kullanan apaçinin hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Motoru toprak zemine bırakıyosanız, sehpanın altında geniş bişey koymayı unutmayın, yoksa toprak yumuşadıkça yavaş yavaş gömülüyor :S Neyse ki bi dikiz aynasıyla kurtardım bu seferlik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Takoz var mı? Yoksa rizomaları tavsiye ederim. Bizim er6f'çi arkadaş da bozuk yolda sola bırakmış, ayna grenaj değmiyor, sadece takoz değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Dediğim gibi düşmemiş, toprak yumuşadıkça yavaş yavaş yatmış makine, grenajın üstüne yatmış ama grenajda bişey yok, zaten branda olduğu için çizik falan da yok. Takoz düşündüm bir ara ama çirkin görünüyor gözüme, bir de zamanında çok pahalı fiyat çekmişlerdi, stokta tutmuyoruz, parayı ver 2 ay sonra takalım diye muhabbet dönünce bakmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ayna 197TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kawasaki el yakıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Doğru, ancak diğer markalarda da çok farklı olacağını zannetmiyorum. Bu arada ilginizi çekebilir, motoron dergisi cb500x'i test etmiş: http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 honda akıllı olsun, abs'li getirsin şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Benim sağ sinyale 297 lira diyor servis. İnternetten bakıyorum 4 sinyali de led yaparım o fiyata, üstelik tüv approved harika görünüşlü led sinyaller :D. Bütün rezistörü, kablolaması, sinyal boşluğunu kapayan kapaklar dahil. Sonra orjinal bozulmasın diyip vazgeçiyorum her seferinde :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 500x için honda bayisi 20 bin lira cıvarı bekliyoruz dedi. satamazsınız dedim evet dedi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 20bin lira çokmuş ya, zalım japonlar. üstüne ekleme yapar nc700x alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar