Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

ya ben bu titreşimle kafayı yiyicem.ya benim ayaklarım çok hassas ya da başka bi problem var.hep aynı problemle karşılaşıyorum; ayakları koyduğum yerler karıncalatcak kadar titriyor.yine debriyajı bozdum desem, toplasan 5 kere binmişimdir motora, imkanı yok öyle bişeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

acerbis windstopper large içlik almıştım ama göbeğimi sıktı, şimdi aynısının xlarge'ını sipariş veriyorum. large giyerim diyen olursa ucuza bırakabilirim, elimde patlıcak yoksa.

Ürün baya güzel, rüzgarı tamamen kesiyor. tshirt üzerine 1 kez giyildi, sonra çıkarıldı:)

ilgilenen öm.

http://www.motoin.de/Bekleidung/Funktionskleidung/Acerbis-DHOWIN::27401.html
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi düşmemiş, toprak yumuşadıkça yavaş yavaş yatmış makine, grenajın üstüne yatmış ama grenajda bişey yok, zaten branda olduğu için çizik falan da yok.

Takoz düşündüm bir ara ama çirkin görünüyor gözüme, bir de zamanında çok pahalı fiyat çekmişlerdi, stokta tutmuyoruz, parayı ver 2 ay sonra takalım diye muhabbet dönünce bakmamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sağ sinyale 297 lira diyor servis. İnternetten bakıyorum 4 sinyali de led yaparım o fiyata, üstelik tüv approved harika görünüşlü led sinyaller :D. Bütün rezistörü, kablolaması, sinyal boşluğunu kapayan kapaklar dahil. Sonra orjinal bozulmasın diyip vazgeçiyorum her seferinde :/.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...