Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 seigen said: Geçen 4 saatim gitti gümrük işiyle uğraşmaktan :(. Fedex ve türevleri artık gümrük hizmeti veremiyormuş, eylül ayı itibariyle. Ya kendin gel, bütün işlemleri yapıp al diyor. Ya da gümrük müşavirlik firması senin adına yapsın diyor. Müşavirlik firmasına sordum, 239 tl hizmet bedeli + 50~ küsur tl noter + 160 tl ordino + 129 tl ardiye + gümrük vergisi diye bir denklem çıktı karşıma :P. Kendim uğraşınca ardiye ve gümrük vergisi vererek kurtulabildim. Bir de tabi Atatürk havalimanı kargo terminalinde beyannameyi doldurabilmek için aracıya para gitti ve park parası. Yine de buradaki distribütörün çektiği fiyattan ucuza geldi :D. Yeminle artık PTT'ye devretmeyen bir şirketten hiçbir şey alınmaz. Varsın PTT vergiyi yanlış hesaplasın, canım PTT :P. Bu arada 75 euro muafiyet, totalden düşülmesi gerekiyormuş. Bunu da yıllardır yanlış uyguluyorlar, hayret birşey. Yani 100 euro'luk paket 25 euro üzerinden vergilendirilmesi gerekliymiş. bugün 500öroluk paket geldi, bu sefer 3.65tl ödedim sadece. Gitmekten vazgeçtim gümrüğe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aktiftablet said: uk said: son cümlede koptum adsfsdgfdg şimdi son tahlilde xj600 hem yakıt ekonomisi hem de konfor olarak tam not alan bir motor ve mantıklı alınması sanırım. bu arada çirkin motor candır ya bazen xt660 a bakıyorum, çirkin kral gibi duruyor ya, hele o burun yok mu Tam not falan gibi iddialı konuşmayalım tabi yoksa r1200rt'ye ne diycez? Fazla bagaj olmadan, tek kişi seyahat edeceksen, düzgün asfaltı da buldun mu değme keyfine. Tam not derken hani kendi klasmanı olan 600-700 cc grubunda öyledir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://rideapart.com/2013/08/16-bike-hacks-that-will-save-you-time-and-money/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Law said: Xt660 güzelde 89 cm sele var, 1.72 cm boy var o seleye benim döt yetişmez :(. Cb500 x umarım gelir. Birde mt09 dda ilginç bir alet 3 silindir 100 küsür beygir, triump un speetriple modelini kopyalamış adamlar resmen :). Ya aslında ben de boy konusunu düşünüyorum (1.74) ama sele yüksekliği ayarlanabilir diyorlar. Benden çok daha kısa bir kız arkadaş BMW nin f650 sine seleyi düşürerek binebildiğini söyledi. Gerçi düz yollarda sıkıntı yok ama bazen acayip yollarda sorun olabilir gibi geliyor. Ters bir yokuş mesela. @aktiftablet maddeler ne öyle ahaha gazete mevzusunu sık sık duydum ama çok üşürseniz gazeteye sarmalayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bugun anladım ki termal içlik lazım.aslında şimdilik tek problem boyundan giren soğuk.bi de siz siz olun bu havada yazlık eldiven takmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 çıldırıcam artık. 2005 de cbr 125 almıştım 6 ay sonra çalındı. o zamandan beri motor alamadım bir daha. ama yok kaç haftadır cbr 250 videoları izliyorum. almam lazım. ama araba kredisi var 2 yıl boyunca. para da yok. böbreklerimi satmayı düşünüyorum arkadaş motor lazım. hazır kış gelmişken tabi kendimi dizginliyorum bu havada binilmz fln diye de. nisanda tekrar buhrana giricem ffs. çok güzeldi yaw kaskı eldiveni montu giyip yola koyulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bugün ixs'in windstopper balaklavasından aldım. Tahminimden bayağı etkili çıktı. Kaskın havalandırmaları açık gezmeme rağmen kafam hiç üşümedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 uk said: @aktiftablet maddeler ne öyle ahaha gazete mevzusunu sık sık duydum ama çok üşürseniz gazeteye sarmalayın kendinizi Uzun yola çıkarken mutlaka gazete almak lazım, her derde deva :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aktiftablet said: Bugün ixs'in windstopper balaklavasından aldım. Tahminimden bayağı etkili çıktı. Kaskın havalandırmaları açık gezmeme rağmen kafam hiç üşümedi. çenem boynum üşüyor, böyle bi soğuk olamaz. nerden aldın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aktiftablet said: uk said: @aktiftablet maddeler ne öyle ahaha gazete mevzusunu sık sık duydum ama çok üşürseniz gazeteye sarmalayın kendinizi Uzun yola çıkarken mutlaka gazete almak lazım, her derde deva :p prof. bisikletçilerde gazete kullanır yokuş aşağı inerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Laorx said: çenem boynum üşüyor, böyle bi soğuk olamaz. nerden aldın bunu? ben şu yüzden iki gündür binmiyorum motora.aşırı soğuk giriyor oralardan.ben de istiyorum link falan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 venom yazlık montun içliğini taktım hiç soguk almıyor içine eldiven almam lazım ama kayak eldiveni denedim pek hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 zipzip said: Laorx said: çenem boynum üşüyor, böyle bi soğuk olamaz. nerden aldın bunu? ben şu yüzden iki gündür binmiyorum motora.aşırı soğuk giriyor oralardan.ben de istiyorum link falan varsa. http://www.motoin.de/Clothing/Neck-Head-Clothes/Dainese-TOTAL-WS::14990.html Mükemmel bu, 2 senedir kullanıyorum ben :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 daha yeni kışlıklar geldi motoinden, şimdi 2 hafta beklenmez. Gidip dandik bir şey alıcam galiba. bu arada 70k borç verebilcek var mı ? http://www.webbikeworld.com/BMW-motorcycles/2014-bmw-r1200gs-adventure/bmw-r1200gs-adventure-right-side.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 maske takıyordum ben boynum için. komple enseyi boynu ağzı kapatıyordu burna kadar. kar maskesi taktığımda oluyordu. eller için ise kar eldiveni takıyordum bimden almıştım hatta. rahatsız tabi biraz da süper koruma sağlıyor. vücut için pazardan içlik almıştım. kemal sunal ın giydiği. onlarda efektif baya. karda da kullandım yağmurda da. illaki üşüyor insan yapacak bir şey yok. ama 12 ay motora bindim ben. yağmurlu havalar dışında, yağmurda yapacak bir şey yok. zaten çok tehlikeli milletin aynası buğulanıyor görmüyor sizi. iki kez araba çarptı yandan yandan o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Laorx said: aktiftablet said: Bugün ixs'in windstopper balaklavasından aldım. Tahminimden bayağı etkili çıktı. Kaskın havalandırmaları açık gezmeme rağmen kafam hiç üşümedi. çenem boynum üşüyor, böyle bi soğuk olamaz. nerden aldın bunu? Kızıltoprak anesten aldım ama her motorcu satar ya. İstediğim gibi deri ceket ve kışlık eldiven bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aktiftablet said: İstediğim gibi deri ceket ve kışlık eldiven bulamıyorum hudson deri? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 zipzip said: aktiftablet said: İstediğim gibi deri ceket ve kışlık eldiven bulamıyorum hudson deri? :D Chopper sürmüyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 amaaaaan -.- sizi gibi pis endurocular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 motoin'den TRye sıkıntısız geliyo mu herşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kapıya kadar geliyor, kapıda varsa vergisini ödüyorsun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mont falan alsak nası hesaplanıyto vergisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 75 euro üzerindeyse 18% gümrük vergisi var. Arada site indirimi oluyor o zaman almak çok iyi. Gönderim de sabit 15 euro. Mont, pantolon, korumalar, bot bir seferde almıştım. Çamaşır makinesi büyüklüğünde koli 15 euroya geliyor valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aman stoklara dikkat et, ilk alışverişte 1 ay bekletti bneler. yoksa güzel, kapıya kadar geliyo kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar