ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 selamlar herkese. bu ikisinden birini almayı planlıyorum. wi-fi yeterli gibi görünüyor şu anda bana 3g 2. planda yani. bu ikisinden birini kullanan varsa kendi görüşlerini paylaşabilirse nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fLNk4MoRz8w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 roket o videoda konusan sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi kısım bana ait olmalı 5 dk izleyemicem şimdi. kameraya yakın geliyosa ses benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahahahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 playbookla oynadim gecen gun, o da fena degil gibi, hem android appleri de calisabilir olucak ya da calisiyo, ne kadar verimli bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vanille kos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ne demişim lan valla paylaş. izletme 6 dk. çok zor şartlarda çekmiştim o videoyu, düşünücek ve dialekt kasıcak halim yoktu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olay tamamen işletim sistemine kaldı gibi. application sayısı konusunda ciddi bir fark var gerçi ama google arayı kısa zamanda kaliteli şeylerle kapatır diye düşünüyorum. ios mu android mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.killmydaynow.com/wp-content/uploads/2011/02/Random-Funny-Photos-Part-120_55-486x550.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 LG Optimus Pad i de görmeden karar verme bence. Xoom ile özellikleri hemen hemen aynı. Farkları Optimus Pad in ekranının 8.9" olması dolayısıyla biraz daha ergonomik ve hafif olması ve 3D görüntü kaydedebilmesi. 10.1" çok büyük ya zaten, hem ağır hem tek elle tutulamıyor felan. iPad bile tutulamıyor tek elle kolay kolay, 9.7" hem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bende xoom almayı düşünüyorum. çalıştığım yer getirtecek ve bize uygun fiyat ve şartlarda satacakmış da nasıldır alet çok fikrim yok. videoları izledim ama baya güzele de benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence ipad 2 al. çünkü ipad ürünleri dünyada daha çok saygı gören bir marka. ayrıca ilerde satmak istediğinde çok fazla zarar etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ipad ürünleri ._. çikolatalar püskevitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ipadim olunca saygı göremeyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: ipad ürünleri ._. çikolatalar püskevitler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Stringray said: LG Optimus Pad i de görmeden karar verme bence. Xoom ile özellikleri hemen hemen aynı. Farkları Optimus Pad in ekranının 8.9" olması dolayısıyla biraz daha ergonomik ve hafif olması ve 3D görüntü kaydedebilmesi. 10.1" çok büyük ya zaten, hem ağır hem tek elle tutulamıyor felan. iPad bile tutulamıyor tek elle kolay kolay, 9.7" hem de :) stringray sana tamamen katılıyorum...LG Optimus Pad bir arkadaşımda var biraz baktım kurcaladım gerçekten hoş telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 telefon ? ya uyanamamışsın ya da işkembeden sallıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Telefon da olabilir iyi bir çocuk olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 pardon telefon yazmışım optimus pad için...dalgınlığıma gelmiş yanlış bir bir şey yazmışım hemen dalgaya vuruyorsunuz:(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bugün playbook u elime aldım ilk defa. aşırı ağır. motorola fena değil. ama o da pek hafif değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 xoom, playbook ve ipad2 bunlarla telefon konusmasi yapabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 skype yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o da wifi veya 3g varsa ama olmayan yerde telefon niyetine kullanamazsin. galaxyde ki o ozellik baya guzel aslnda, telefon+pad tasima zorunlugunu kaldiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mahidevran said: vanille kos! efor sarfetmis en azindan, isik var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar