Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ingame falan eklemişler, herkesin profili falan var Steam'leştirme çalışmalarına sonunda başlayabilmişler helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu arada Mass Effect ve Crysis keylerim aktive olmuyordu, gog forumlarında live chat ile support'a söyle yaparlra dediler tam 3 support elemanı sonra başardım. ilki bunlar çok eski olmaz dedi direkt başından savdı, 2. biraz uğraşır gibi oldu ama bunlra kullanılmış dedi (lolwut), sonunda andy diye bi eleman buldum Crysis'im CE olmasabile CE Crysis ve Mass Effect'i koydu listeme sağolsun :) ekleyin grynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben dediydim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aratmıştım ya açmadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok bunu demedim, steam konusunda muhabbetini çevirmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Valla ne yapmışlarsa benim EADM düzgün çalışmıyor artık. Oyunları görmüyor felan =p update etmeyin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 profil sayfamda 0 oyunum var gönünüyor benim de. buraya ea id'lerinizi yazın da friend olarak ekleyelim. razzraziel benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Silphatos said: ekleyin grynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ekleyin rendellinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 fakirler 0 oyun nick nasıl değişiyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya bırak simsleri doldurmuşsun oraya sdfsg. tamam benimkiler de gözükmeye başladı bi oyunu favoriledikten sonra. nick değiştirme ilk girdiğimde çıkmıştı, aynısını yazınca kaydetti ve kayboldu. web sitesinden yapılabilir sanırım, tüm oyunlar için ayrı ayrı ea id editlenebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahaheu zenginleştin bi anda, benim orada 14 tane var ama para verdiğim 2 tane retail var onları da abuselayıp eklettim oraya adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Beyler geçin bu ayakları, Razz ile Silph birbirini ekler sadece, biz steam'e devam go go go (nasıl hater'ım öyle böyle değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 steam gibi çok kaliteli bi kuruluş olsa da tekelleşme kötü bir şey. ea'inki de gelişsin, güzelleşsin rekabet artsın millet de faydalansın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 niye lan biz çok eğleniyoruz birbirimizin oyunlarına bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 beleş diye eklediğim LITTLEST PET SHOP ve mysims var ha, onları görmeyin sakın dsgfhjkl onları silebilme olanağı yok mu acaba ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar