Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Reksa said:

çok güzel oldu çok.

herkes gereken mesajı alsın bu olaydan.

kim olursa olsun bursaya gelirken bunları göze alarak gelecek.

Yeni okudum şunu da, allahım sen bizi böyle körcahil sığ terörist kullarından eyleme, amin dinimiz.

yazık ya.

yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

duruştan kastın ne bu insanların amacı ne yaptıkları terörizmden başka nedir? bu takıma değer vermekse senin gözünde hakkaten düşünce yapın çok acaip. şu olayların hiçbir savunulacak tarafı yok hakkaten acınası.

Zaten savunamıyor farkındaysan, herhangi bir mantıklı argüman hiç cevap bulmuyor, anca arada cılız kişisel saldırılar. Kahvedeki abileri olayın doğruluğuna inandırmış, düşünme yetisi de olmadığından yapacak bir şey yok. Gidip yatalım yani laf anlatmayı deneyip vakit kaybetmektense.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Luriel said:

duruştan kastın ne bu insanların amacı ne yaptıkları terörizmden başka nedir? bu takıma değer vermekse senin gözünde hakkaten düşünce yapın çok acaip. şu olayların hiçbir savunulacak tarafı yok hakkaten acınası.

Zaten savunamıyor farkındaysan, herhangi bir mantıklı argüman hiç cevap bulmuyor, anca arada cılız kişisel saldırılar. Kahvedeki abileri olayın doğruluğuna inandırmış, düşünme yetisi de olmadığından yapacak bir şey yok. Gidip yatalım yani laf anlatmayı deneyip vakit kaybetmektense.

Reksa said:

senin gibi lamerlere burada cevap yetiştirecek olsam kesinlikle ceza alırım.

değmez.

Bu kadarı da tesadüf olamaz. :D Trollüyom ben yhaaaa! :D sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

orda burda haksız yere yaraladıkları adamlara saysınlar.

ben bursa taraftarının yaptıgını hiçbir şekilde savunmuyorum tamamen yanlış bişi ama polisi savunacak bişi yok. orda ben sadece hiçbirşeyle alakası olmayan zarar gören sivil halk ve yaşadığı çevre zarar gören insanlara üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyur bir sığ da karşı taraftan.

Polis dediğin devletin güvenlik birimi, BJK taraftarı ve kafilesi dahil o bahsettiğin sivil halkı korumaya çalışan güç. Bir yerde abartı şiddet uygulayan memur olursa gider şikayetçi olur şiddeti gören kişi, o olay öyle çözülür. Polis insan dövüyor, insanlar da yakalayınca polis dövsün gibi bir mantık olabilir mi?

Polise direnmek ayrı, polise bıçakla saldırmak ayrı. Karşı taraftar grubuyla kavga etmek ayrı, ortada karşı taraf bile yokken şehrin altını üstüne getirip polisle çatışmak ayrı.

O yaralanan 25 polisten 3 tanesi ölü de olabilirdi şu an, ama polis ara sıra kazara insan vurup öldürüyor da nasıl olsa, np onun için. Sivil ölmesin yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

ya reksa bursa taraftarı beşiktaşlılarla kavga ediyor olsa belki bu kadar haksız duruma düşmeyebilirdin ama şu an fail ötesi yaptığın. ulan dövdüğünüz polis de bursalı, yaktığınız yıktığınız yerler de kendi mahalleniz, kendi şehriniz. haıyr bi de marifetmiş gibi çok iyi oldu çok da güzel oldu herkes haddini bilsin moduna girmişsin ya o daha da fena.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş benim hiçbir suçum yokken sadece parkta sessiz sessiz içiyorken arkadaşlarımla eğer polis gelip sırf artistk olsun diye, evet yanımızdaki bayan arkadaşlarımıza artistk olsun diye bizi dövüyorsa, ben sevgilimin yanında tokat yiyorsam o iyi aile cocugundan ben o insan ve insan toplulugundan ölümüne nefret ederim arkadaşım!!!

şimdi benim başıma geleni sen kendini koy benim yerime. sevgilinin ve arkadaşlarının ynaında o iyi aile cocugundan tokat yediğini tekme yediğini düşün!

sen diyorsun ya şikayet et amirine oraya buraya falan, hepsi aynı kardeim benim hepsi birbirini kolluyor emin ol, ben bunu gözlerimle gördüm!
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

kardeş benim hiçbir suçum yokken sadece parkta sessiz sessiz içiyorken arkadaşlarımla eğer polis gelip sırf artistk olsun diye, evet yanımızdaki bayan arkadaşlarımıza artistk olsun diye bizi dövüyorsa, ben sevgilimin yanında tokat yiyorsam o iyi aile cocugundan ben o insan ve insan toplulugundan ölümüne nefret ederim arkadaşım!!!

şimdi benim başıma geleni sen kendini koy benim yerime. sevgilinin ve arkadaşlarının ynaında o iyi aile cocugundan tokat yediğini tekme yediğini düşün!

sen diyorsun ya şikayet et amirine oraya buraya falan, hepsi aynı kardeim benim hepsi birbirini kolluyor emin ol, ben bunu gözlerimle gördüm!

Eğer bu senin başına geldiyse, ve sen ertesi gün ordaki grubu toplayıp aynen savcılığa gitmediysen salaksın.
Eğer böyle bişey olmadı ve sen sırf polisi karalamak için bi tarafından böyle bi hikaye uydurduysan da şerefsizin önde gidenisin.
E trollüyorsan sabah sabah bende sazanın önde gideniyim.
Üzerinde bu ülkenin üniforması olan,işi seni beni korumak olan,yeri geldiğinde bu görev için hayatını tehlikeye atan adamları 3-5 tane kendini bilmez şerefsiz yüzünden bütün bir meslek grubuna hakaret etmek kadar saçma bi hareket yok.
Mesleğine ihanet eden binlerce insan var bu ülkede,öğrencisine tecavüz eden öğretmenler var ama kimse çıkıp da öğretmenler şöyle,öğretmenler böyle diye saçmalamaz....
Polise orantısız güç kullanıyorlar taraftarlara karşı diye ufak bi tepkim vardı yalnız şu görüntüleri gördükten sonra karar değiştirdim böylelerini 3 gün 3 gece ıslata ıslata dövsen adam olmazlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...