Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

6parmaktan geliyorum, arabada fenerbahçe atkılarıyla stadyuma yaklaştıkça bursasporluların arasına girmek baya kötü bişimiş :D , allahtan yaşlı genç çoluk çocuk hepsi biber gazını yiyip sersemlemişti de bi sıkıntı yaşamadan bursasporlu selinin arasından çıkabildik. bi de "gitme yavrum oraya, orası zarar verir sana, dön şurdan aşağı dön dön" diyen amca sana saygılarımı iletiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi olay şu aslında;

herkes benim bu forumda az çok ne kadar Beşiktaş taraftarı olduğumu bilir.. 10 yaşından beri de filan maçlara giderim. Burda problem polis arkadaşlar , yetersiz kaldığı için abuk subuk şeylerde değişik tepkiler uyguluyor polis, hele de bir de validen "dağıtın" filan gibi bir emir aldılarsa iyice saçmalıyorlar.. Beşiktaş-gençler maçıydı galiba meşaleler ile takımı karşılamıştık barbarostan aşağıya kadar orda da durduk yere polis müdehelesiyle karşılaştık , biber gazları , coplar vs. ve olaylar çığ gibi birbirini takip ederek büyümeye başladı en sonunda Bjk taraftarı ile polis savaşır hale gelmişti. Ben vatan millet düşkünü hiçbir zaman polise laf etmeyen bir adamım ben bile o gün polise inanılmaz sinirlenmiştim açıkçası..

şimdi tabiki burdaki serserilerin yaptığının bir mazereti değil bu yazdıklarım ama dikkat ederseniz olay artık bursa taraftarı ile polisin savaşına dönüşmüş yani bjk ile filan alakası yok olayın tıpkı meşale şovundaki gibi... bu tip olaylarda bölücü örgütlerin filan parmağı olabiliceğini düşünüyorum ben bunu bir fırsat bilip polise zarar vermek filan olabilir amacı.. Yoksa ordaki her bursalıyı teke tek koy bi polisin karşısına montla sıçar..

dikakt ettiyseniz herkes vali istifa diye bağırıyor zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Tek başına bir bok yiyemeyen 5bin kişi olunca kendini ''adam sanan'' insan topluluğu budur. kusura bakma beyhan bayaa kötüsün(üz)

Bi 6-7 maç seyircisiz ve tarafsız sahada falan oynayın da alın cezanızı.Sıçmışlar kendi şehirlerine gerzekler.

Bursa hiç bi zaman büyük takım, taraftarı da hçi bi zaman büyük bi taraftar topluluğu olamıcaktır bu mantaliteyle.

Ayrıca polislerin beline o silahı veriyosan ben sıkmaktan yanayım arkadaş, havaya değil bacaklara falan.Bak bakalım bi daha yapıyolar.Hamurabi yasaları. ( hoş bu yandaş olunduktan sonra art niyetli kullanılır ama)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...