Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahahaha bu da bi bakış açısı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 al işte bi tane de burda fdhöçmsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 once reksa'yı alsınlar iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adam dogru demis, bursaya giderken aptalligi goze almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ya da oraya ayak uydurup yuvarlak olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kökeni nedir bu olayların tam olarak izah edebilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kokeni bursalilarin, bursali olmasi. bursalilar gonna burs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bjk rize'ye yenildi, bursa küme düştü. kökeni bu. ama asıl sebep bjk taraftarının bursa taraftarını ciddiye alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi ben gemlikliyim deyince espri gibi oluyor ama harbiden gemlikliyim işte, cidden. Adamlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Dikkat bursa çocuğu çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iddia ediyorum, gemlik şehir olsun diyen 1milyon kişi bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok abi bu sefer bursayı gemlik'e bağlarlar yine sıkıntı boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kusura bakmayın, en iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gulmeye bile tenezzul etmedim su lafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 6parmaktan geliyorum, arabada fenerbahçe atkılarıyla stadyuma yaklaştıkça bursasporluların arasına girmek baya kötü bişimiş :D , allahtan yaşlı genç çoluk çocuk hepsi biber gazını yiyip sersemlemişti de bi sıkıntı yaşamadan bursasporlu selinin arasından çıkabildik. bi de "gitme yavrum oraya, orası zarar verir sana, dön şurdan aşağı dön dön" diyen amca sana saygılarımı iletiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Göze alıp gitmek derken; sahaya çıkmadan 3 puanı alıp birde üste çıkan eğlenceyi akşam tv'den izlemeyi mi göze alacaklar? Hakkaten çok korkutucu; giren çıkan bursaya millet niye korksun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bursayı alt lige dusursunler en guzel ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bursayı 1sezon taraftarsız oynatacan en güzel ceza o olur.hahaha tribünü özlesinler HAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bide yarın oynanacak SAKARYASPOR VS KOCAELİSPOR maçı ile ilgil ibi dip not ''bursaspor beşiktaş maçında 1050, bu maçta ise 2500 polis görev alacakmış. belirtmekte fayda var.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 başka bir not daha, bursa haftaya istanbul'a geliyor. Kasımpaşa ile maçları var. uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 AHAHAHA bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Abi şimdi olay şu aslında; herkes benim bu forumda az çok ne kadar Beşiktaş taraftarı olduğumu bilir.. 10 yaşından beri de filan maçlara giderim. Burda problem polis arkadaşlar , yetersiz kaldığı için abuk subuk şeylerde değişik tepkiler uyguluyor polis, hele de bir de validen "dağıtın" filan gibi bir emir aldılarsa iyice saçmalıyorlar.. Beşiktaş-gençler maçıydı galiba meşaleler ile takımı karşılamıştık barbarostan aşağıya kadar orda da durduk yere polis müdehelesiyle karşılaştık , biber gazları , coplar vs. ve olaylar çığ gibi birbirini takip ederek büyümeye başladı en sonunda Bjk taraftarı ile polis savaşır hale gelmişti. Ben vatan millet düşkünü hiçbir zaman polise laf etmeyen bir adamım ben bile o gün polise inanılmaz sinirlenmiştim açıkçası.. şimdi tabiki burdaki serserilerin yaptığının bir mazereti değil bu yazdıklarım ama dikkat ederseniz olay artık bursa taraftarı ile polisin savaşına dönüşmüş yani bjk ile filan alakası yok olayın tıpkı meşale şovundaki gibi... bu tip olaylarda bölücü örgütlerin filan parmağı olabiliceğini düşünüyorum ben bunu bir fırsat bilip polise zarar vermek filan olabilir amacı.. Yoksa ordaki her bursalıyı teke tek koy bi polisin karşısına montla sıçar.. dikakt ettiyseniz herkes vali istifa diye bağırıyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok bu teksas bildiğin aptal, şehre zarar verip kabadayılık yapmayı birşey zannediyorlar. alma maçlarına 1 sene taraftar, tinerciliğe devam etsin hepsi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 AHAHAH TİNERCİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tek başına bir bok yiyemeyen 5bin kişi olunca kendini ''adam sanan'' insan topluluğu budur. kusura bakma beyhan bayaa kötüsün(üz) Bi 6-7 maç seyircisiz ve tarafsız sahada falan oynayın da alın cezanızı.Sıçmışlar kendi şehirlerine gerzekler. Bursa hiç bi zaman büyük takım, taraftarı da hçi bi zaman büyük bi taraftar topluluğu olamıcaktır bu mantaliteyle. Ayrıca polislerin beline o silahı veriyosan ben sıkmaktan yanayım arkadaş, havaya değil bacaklara falan.Bak bakalım bi daha yapıyolar.Hamurabi yasaları. ( hoş bu yandaş olunduktan sonra art niyetli kullanılır ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar