Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 applev0dka said: kupayi alip bursa'da az ceza alirsa yarin İBB'liler baslar bu kez qq yapmaya.. ibb şimdiden başladı ki bjk dinlenip çıkıcak biz maç yaptık bla bla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Okudum da o kadar sayfayı bu reksa kadar gereksizini görmedim hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bak bak taş atışa bak : ) http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/bursaspor-BJK-maci-iptal.html?position=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yalnız Bursaspor'a ceza verilmesi son derece saçma. Yani kusra bakmayın da hadi stadı anlarım ama şehrin güvenliğini sağlamaktan da kulüp sorumlu değil. Polis yetersiz kaldıysa kulüp ne yapsın? Ki tüm şehri teftiş edecek hali yok. Stadda olaylar olsa o zaman kulübü suçlarsın da şu durumda manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 inanılmaz fotolar var yani. ben böyle bir şeyi hiç bir maç öncesi görmemiştim. yani cidden pkk eyleminden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rewendor said: Yalnız Bursaspor'a ceza verilmesi son derece saçma. Yani kusra bakmayın da hadi stadı anlarım ama şehrin güvenliğini sağlamaktan da kulüp sorumlu değil. Polis yetersiz kaldıysa kulüp ne yapsın? Ki tüm şehri teftiş edecek hali yok. Stadda olaylar olsa o zaman kulübü suçlarsın da şu durumda manasız. beşiktaşa niye ceza verildi o zaman dışarsı dedik stadda bişey olmadı dedik herkez beşiktaş sorumlu dedi şimdimi sorumlu olmuyor bursa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 beşiktaşa hangi olaydan ne zaman ne sebeple ceza verildi dikkatli bakmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tayyibi ıslıklayanları stada almama olayı vardı bi bunlarada yapsınlar benzer uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Rewendor said: beşiktaşa hangi olaydan ne zaman ne sebeple ceza verildi dikkatli bakmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Beşiktaş'a hakemi de yendik diye ceza verildi futbolculara... Ne diyosun sen Rew... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 diyorum ya o cezayı bile hatırlayamadım ki ne yüzden verildiğini hatırlayayım. stad içi miydi dışı mıydı ceza neydi hangi seneydi hatırlayamadım o yüzden ne desem yalan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2kişer maç ceza verdiler ya işte saha dışı oalylardan sorumlu tutuldu güvenliği sağlıyamadı diye bizde dedik biz polismiyiz ama ev sahibiyiz diye biz sorumlu tututulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 olay öyleyse o da sapına kadar yanlış karar o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abdullah Avcı da kalkmış madem iptal ediyolar bizim maçı da iptal etmeleri gerekirdi, benim oyuncum sakatlandı demiş. Oha artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 işte bize bu yüzden ceza veren bir federasyonun şu olaydan sonra ne ceza vereceğini merak ediyorum. ama Bülten Arınç hazretlerinin Bursa'dan aday olması, büyük ihtimalle Bursa'nın çok cüzzi bir cezayla bu işten yırtması olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aktiftablet said: Abdullah Avcı da kalkmış madem iptal ediyolar bizim maçı da iptal etmeleri gerekirdi, benim oyuncum sakatlandı demiş. Oha artık yani. başkanlarıda beşiktaş dinç olarak gelicek karşımıza diyor ama kendileri söylemiyor 15de maç yaparken biz 20de yapıcaktık o zaman sustular ya şimdi konuşurlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yahu zaten o cezalar aslen kulube verilmiyor ki. Stad kapatiliyor, taraftar cezalandiriliyor. Kulup tabii ki etkileniyor bu durumdan maddi acidan. Ayrica kuluplere ceza da kesiliyor. Taraftarin da kulube zarar verdigini gorup bu davranislardan vazgecmesi gerekiyor. En azindan mantik bu, pratikte islerligi tartisilir tabii. Sacma diyorsunuz da Bursa olaylarinda ceza vermezsen adam ertesi mac yine yapar ayni seyi. Bursa'yi hukmen maglup saymazsan, stadi kapatmazsan simultane oynanan Fenerbahce - X, Trabzon - Y macinda Fener'in ya da Trabzon'un taraftarlari kendi maclarini ertelesin o zaman olay cikartip, nasil olsa ceza yok diye. Ayrica kuluplerin bu taraftar gruplarini kontrol altinda tutmaya calismasi icin yine bu cezalar sart. Disari savas alaniyken `ben seref tribunundeyim, statta birsey yok kankalar, Besiktas maca cikmadi bu ne sacmalik reroro` diyen bir baskanin varsa her ceza mubah zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Llama said: aktiftablet said: Abdullah Avcı da kalkmış madem iptal ediyolar bizim maçı da iptal etmeleri gerekirdi, benim oyuncum sakatlandı demiş. Oha artık yani. başkanlarıda beşiktaş dinç olarak gelicek karşımıza diyor ama kendileri söylemiyor 15de maç yaparken biz 20de yapıcaktık o zaman sustular ya şimdi konuşurlar artık lol o zaman bizde diyelim. bu sezon 50 küsür maç yaptık. siz neden az yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 E Z D İ K 3 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bursa 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynayacak, 3 deplasman maçına da taraftarı girmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 5 maç tarafsız saha seyircisiz 3 deplasman seyirci götürmeme 3-0 hükmen çok sağlam geldi ceza sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bi 3 puan da silselerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 başkanları olaylar daha da tırmanıcak diyor bunada bir hak cezası verseler de sussa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim bu cezaya özellikle reksanın tutumundan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Llama said: başkanları olaylar daha da tırmanıcak diyor bunada bir hak cezası verseler de sussa ya neye tırmanacak? yok artık hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar