xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Selamlar, Süresi geçmemiş (2013'e kadar devam ediyor) çipsiz pasaportum var. Yakında Amerika'ya gitme durumum da var ve haliyle vize almam gerekiyor. İnternetten baktım, bazı yerlerde 31 Ocak 2011 sonrasında eski pasaportların süresi olsa bile kullanılamayacağı gibi bir şey yazıyor. Amerika için geçerli mi bi durum? Bazıları da sadece çipli pasaportun kolaylıkları olduğundan ama eski pasaportun da kullanılabileceğinden bahsetmiş. Eski pasaportla Ocak 2011 sonrası Amerika vizesi deneyimi olan ya da duyan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2013e kadar devam eder dedi bir arkadaşım ama tabii devlet görevlisi degil o yüzden bişi diyemicem. Sanırım 2013ten sonra yeniden alman gerekicek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2013'te süresi doluyor zaten. Eski pasaportları da uzatmadıklarından yenisini almam gerekecek. Ama şu an bazı sebeplerden dolayı yeni pasaport çıkartamıyorum ya da baya uğraşmam gerekcek çıkartmak için. Eskisiyle işleri halletmek istiyorum o yüzden. Konsolosluktan bilgi almak en sağlıklısı ama yine de onları aramadan bi bilgim olsun istedim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Süresi varsa 24 kasım 2015'e kadar kullanabilirsin ama bu tarihten sonra bütün ülkeler çipli pasaport sistemine geçeceğinden değiştirmen gerekecek. 31 Ocak 2011'den itibaren de artık eski tip pasaportların uzatılması yapılmıyor. Yani senin pasaport süresi bitene kadar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 throine'ın dediği gibi süresi bitene kadar kullanabilirsin. süre uzatmak istediğinde yeni çipli pasaport alman gerekecek. vize için bir fark yaratacağını zannetmiyorum. pasaportundaki fotoğraf kurallara uygun ise sorun çıkmaz vize için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar