verte Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Büyüme hormonu hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar var mı ? Nasıl arttırılır ? Diyette yapılacak değişiklikler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 arttirmaya azaltmaya gerek yok vucud bilir isini, ona gore ayarlar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Boyun mu uzasın istiyorsun anlamadım tam.. Dengeli besleniceksin düzenli spor yapıcaksın, eve kapanmayıp aktif olcan güneş yüzü görcen büyürsün o zaman zaten büyüyebileceğin kadar.. Ama bunları tam yapıyorum kapasitemi aşmam gerek dersen o biraz zor.. Bir de kaç yaşındasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dışardan al hgh. pahalı biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 YASIN KAC SINCAP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 en fazla 2 cm daha uzarsın sakallarında cıkmıcak sori 18 ve üstü oldugunu varsayarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 27-28 yas alti isen sorunun olmaz hormonla ilgili, hatta nesil degisti 30 yas alti diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yoksa sordugun HGH supplimentlermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 senko said: arttirmaya azaltmaya gerek yok vucud bilir isini, ona gore ayarlar kendini Senko bu mantıkta arkadaşlarım var göbekli gözlüklü sivilceli.Vücut ayarlıyormuş onlarınkini de gerek yokmuş spor yapmaya da. Yaşım 22, sporda daha hızlı gelişebilmek amaçlı sormuştum ancak supplementtan almak yerine beslenme düzenimi değiştirerek almak istiyorum,günlük 8-10 saat uyku vs. genel bilinen şeyleri ama benim istediğim daha ince ayrıntıları, (örneğin inek beyninde Phosphotidyl Serine denen bir madde var bu da beyin fonksiyonlarını arttırıyor.) ( şöyle şöyle beslenirsen şu şu gibi besinleri tüketirsen HGH hormonu salgısını şuanki durumundan arttırırsın veya spora başlamadan önce ve sonra koşarsan yürürsen vs.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bacak kaslarının çalışması vs büyüme hormonu salınımı gibi bişi okumuşum ben. okuduğumu yanlış hatırlıyor muyum? emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 inek beyni gibi şeyleri çok sağlam pişirmeden yemeyin yalnız. inan sivilceli ve şişko olmayı tercih edeceğin durumlara girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 spor yapma demedim sana, hormonlarinla oynama dedim. fark var arada. right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 pssttt adam çok hormon aldıysa anlayamıyor olabilir. meee work out mee crash!!! mee angry! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kanser olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 pipin duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 inek beyni yiyince daha mı zeki oluyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 oyle bisey olsa, inek kendi zeki olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Şuanki tartışmanız ineğin zeki olduğunu kanıtlar düzeyde :) En azından komik, hoş ineklerde komik gelmiştir bana hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hormon alma, sonra kalp krizi geçirirsin. Yok öyle kısa yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hep steroid kafası bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Doğru diyorsun aslında da doğal sonuçta birşey yapıcağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 olse Arnold Civardagezer olurdu en once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 28-30 yas altinda buyume hormonu testosteron eksikligi yasamassin, iyi dinlenme , iyi beslenme , disiplin zaten gelir gerisi. 22 yasinda zaten hormonun icinde yuzuyorsun su anda, hic dert etme bence hormonlari sen calismana agir kaldirmaya iyi beslenmeye odaklan. protein aban dur.. ha 22 yasinda tabiiki gelismen bir 30 yasindaki adam kadar cabuk olmayabilir cunku o yasa kadar insan zaten ister istemez kas kutlesini arttiriyor bir sekilde (eger zirvalamazsa beslenmesinde, mal gibi oturup beklemiyorsa hayati boyunca) ... beyin falan da yalan olabilir onun yerine tribulus falan dicem ama gercekten o genc yasta hic bir faydasi olmaz diye dusunuyorum protein shake, creatine mono vs alabilirsin, yok almam ya da almak istemiyorum diyorsan yardir tavuk gogsu et, yumurta beyazi vs de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dasaaa said: inek beyni gibi şeyleri çok sağlam pişirmeden yemeyin yalnız. inan sivilceli ve şişko olmayı tercih edeceğin durumlara girebilirsin'cok saglam pisirme' den kastin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar