Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyüme hormonu

verte

Öne çıkan mesajlar

Boyun mu uzasın istiyorsun anlamadım tam..

Dengeli besleniceksin düzenli spor yapıcaksın, eve kapanmayıp aktif olcan güneş yüzü görcen büyürsün o zaman zaten büyüyebileceğin kadar..

Ama bunları tam yapıyorum kapasitemi aşmam gerek dersen o biraz zor..

Bir de kaç yaşındasın..
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

arttirmaya azaltmaya gerek yok
vucud bilir isini, ona gore ayarlar kendini

Senko bu mantıkta arkadaşlarım var göbekli gözlüklü sivilceli.Vücut ayarlıyormuş onlarınkini de gerek yokmuş spor yapmaya da.

Yaşım 22, sporda daha hızlı gelişebilmek amaçlı sormuştum ancak supplementtan almak yerine beslenme düzenimi değiştirerek almak istiyorum,günlük 8-10 saat uyku vs. genel bilinen şeyleri ama benim istediğim daha ince ayrıntıları, (örneğin inek beyninde Phosphotidyl Serine denen bir madde var bu da beyin fonksiyonlarını arttırıyor.) ( şöyle şöyle beslenirsen şu şu gibi besinleri tüketirsen HGH hormonu salgısını şuanki durumundan arttırırsın veya spora başlamadan önce ve sonra koşarsan yürürsen vs.).
Sosyal ağlarda paylaş

28-30 yas altinda buyume hormonu testosteron eksikligi yasamassin, iyi dinlenme , iyi beslenme , disiplin zaten gelir gerisi.

22 yasinda zaten hormonun icinde yuzuyorsun su anda, hic dert etme bence hormonlari sen calismana agir kaldirmaya iyi beslenmeye odaklan.

protein aban dur.. ha 22 yasinda tabiiki gelismen bir 30 yasindaki adam kadar cabuk olmayabilir cunku o yasa kadar insan zaten ister istemez kas kutlesini arttiriyor bir sekilde (eger zirvalamazsa beslenmesinde, mal gibi oturup beklemiyorsa hayati boyunca) ...

beyin falan da yalan olabilir onun yerine tribulus falan dicem ama gercekten o genc yasta hic bir faydasi olmaz diye dusunuyorum

protein shake, creatine mono vs alabilirsin, yok almam ya da almak istemiyorum diyorsan yardir tavuk gogsu et, yumurta beyazi vs de vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...