kavel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [ 0010 - 0255 MB ] Alan MB basina 0.05$ [ 0256 - 0511 MB ] Alan MB basina 0.04$ [ 0512 - 1023 MB ] Alan MB basina 0.03$ [ 1024 - 5120 MB ] Alan MB basina 0.01$ [ 01 - 19.9 GB ] Trafik (BW) GB basina 0.50$ [ 20 - 49.9 GB ] Trafik (BW) GB basina 0.45$ [ 50 - 75 GB ] Trafik (BW) GB basina 0.40$ E-Mail ve Sub-Domain sayisi, Veritabani adeti gibi özellikleri -abartilmadigi sürece- müsteri belirleyecektir. Ek bir ücreti yoktur. Daha yüksek miktardaki alan ve/veya BW için ayrica fiyat almaniz önerilir. Not: Illegal materyal bulundurulamaz. Daha fazla bilgi ve satin alim için : Mail : [email protected] [signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet aylık. yazmayı unutmuşum onu.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 www.existhosting.com Adam gibi host amerikalı ama adam gibi. Ben ayda $15 a 1.5 gb boş alan 50 gb bandwith alıyorum kaldıki benimkisi diğerlerinin 3 katı pahalı.(asp.net kullandığımdan) Alacaklara bir bakmalarını tavsiye ederim...[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bir ara sınırsızdı bu host olayları şimdi yine mb sınırı mı oldu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 www.puqe.com deneyin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Nukem_Verite, 06 Eylül 2004 19:20 tarihinde demiş ki: profocio.net= vazgeçmem,geçtirmem. bundan 3-4 dolar ucuz bulabilirsiniz bilmiyorumda kaliteli iyi hizmet vs. süper bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eheh peki :) fakat bir kaç konuya açıklık getirelim yazıldıkça. olmadı yeni bir başlık altında bile toplayabiliriz bunları. mesela sınırsız kavramı; sınızsız diye bir kavram yok arkadaşlar. şöyle düşünün. adam bir dedicated alsın. bu adama belli limitler veriliyor. mesela 80gb alan ve 1000gb bw. bu adam her ay kullansada kullanmasada aynı parayı ödüyor. dolayısıyla müşterisi az olan bir server sahibi nasıl olsa hepsini kullanamazlar diye özellikleri sınırsız olarak belirliyor. eh haliylede, bu iş ile ilgilenen internet kullanıcısının çoğu 128k ve 256k adsl kullandığından ne yeterince upload etmeye ömrü yetiyor nede doğru düzgün download edebiliyor. bu nedenlede server sahibi kişiye bu hiç bir şekilde dokunmuyor. denemek isteyen ve yüksek hızlarda bağlantısı olan birileri varsa bu tip şeyler vaad eden bi yerden alsın ve denesin 1 ay boyunca. bakalım gerçekten sınırsız mı?(!) Kafam biraz dağınık halde yazıyorum. Atladığım ya da yanlış anlattığım bir yer olduğunu düşünürseniz bi zahmet haber verin :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ha birde bazı şeyleri denemeden bilemezsiniz. bilmiyorum yazdıklarınız bu iyi sen kötüsün gibi olmuş biraz :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 www.profocio.net[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Süper host. Kullanıyorum. Tavsiye ederim. Bence de denemeden karar vermeyin.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehm Profocio fanatiklerine selam olsun ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 profocio yönetir be baskasına ne gerek var[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar